- 1 Aralık 2006
- 2.360
- 4.163
- 733
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.061
ilk bebek mi? ay doğum öncesi çok yorma kendini. az kalmış zaten doğuma. oturduğun yerden yormayacak işler yap derim.
oturunca kalmak zor oluyor.Selam kızlar bu saat oldu hiç bir iş yapmadım her yer her yerde bu üşengeçlik nasıl geçer cok üşengeçim başladım mı cok güzel yapıyorum ama o başlamak varya bir türlü olmuyor size bakıp biraz gaza geliyim dedim şimdi başlıyorum mutfaktan hepimize kolay gelsin....
bu halde bu kadar işi tek yapman çok zor olmuştur.Nasılsınız kızlar..
Malum bayram ve doğum yaklaştı gelemiyorum bir kaç gündür..
Bu hafta yaptıklarımı özet geçeyim en iyisi
Sonunda halılarım yıkamadan geldi..
Salonumun tülleri yıkandı.. Asıldı.. Kruvazelerin iplerinin büyük bir bölümü takıldı , 1 tanesi takılacak sadece.. ( boncukları eksik eşime ısmarladım unutmaz inş.. )
Portmanto toplandı düzenlendi..
Bebeğimin çekmecelerini düzelttim biraz ama daha toparlanacak...
Dolabının içi düzeltildi bir kaç parça kıyafet daha yıkandı.. ( düğme alınacak örgüleri için )
Yatak odasındaki çekmeceleri düzenledim..
Banyo ayrıntılı bir şekilde ovuldu , temizlendi ve yıkandı.. ve küçük tuvalet yıkandı..
2 balkon yıkandı..
5 makine çamaşır yıkandı , asıldı.. Katlanıp yerleştirilecek 1 tel çamaşır kaldı..
Bir kaç parça ütü var onlar yapılacak..
Ev komple silinecek
Minik prensesime loğusa şerbeti bardakları alındı , süslendi..
Verilen siparişlerin gelmesini bekliyorum gelsin loğusa terliklerimiz ve tacımız da süslenecek
evet ya bu günlerde herkese ihtiyaç oluyor.evet canım ilk bebeğimiz
Az kaldı doğuma ama hiç yardımcım yok canım mecburen yapmak zorundayım
Herkes doğumda gelip bıdı bıdı yapıcak muhtemelen ama öncesinde ihtiyacın var mı diyen yok
genel olarak bitmiş işler canım.Şu anda yorgunluktan ölüyorum ama mutluyum tembelliğin acısını çıkarttım.
1 -bulaşık yıkadım
2-tüm evi süpürdüm sildim
3-hastane, çarşı, pazar işleri hallettim
4-balkon yıkadım
5-mutfak dolapları dışını sildim
6-patlıcan közledim
Yarın da bugün kü gibi performans gösterirsem rahat rahat bayrama giderim
eline sağlık canım yine bir sürü iş yapmışsın, senin yaptıklarını okuyunca şikayet ettiğime utanıyorum:)her hafta sonu mutfak dolapları,buzdolabı ve mutfakta ne varsa silerim.
bu kez cuma sabahından bitireyim dedim.
işe gelmeden akşamdan epey dağınık kalan mutfağı topladım.makineyi çalıştırdım.(akşam pazara gittim.berjerleri sildim.)
elde yıkanacakalrı yıkadım.
dolapları,ocağı,bulaşık makinesini,fırını,baharatlık rafını,masayı ve kısmen duvarları ç.suyuyla sildim.
1 kilo fasulyeyi de ayıklayıp suya koydum.
çöpleri topladım.
balkonu sildim.
dün sabah da akşamdan küvete ısladığım yorganı yıkamıştım.
iki makine çamaşır astım.
kahvaltıya tava böreği yaptım.
akşam yemeği için basit bir hazırlık yaptım.
*bunlar perşembe sabahı idi.:)
bu akşam camları silmeliyim.
çocuk odalarını silmiştim.
sadece mutfağın tülünü yıkarım.
kışlık için bir kaç şey yapacağım, dün sebzelerimi almıştım.
emin ol çocuk bakmak kadar yorucu değil ev işi.:)eline sağlık canım yine bir sürü iş yapmışsın, senin yaptıklarını okuyunca şikayet ettiğime utanıyorum:)
Okurken yoruldum hatta şimdi temizlik yapmak için eve geldim ama okuduklarimdan sonra yapmış kadar oldum :)her hafta sonu mutfak dolapları,buzdolabı ve mutfakta ne varsa silerim.
bu kez cuma sabahından bitireyim dedim.
işe gelmeden akşamdan epey dağınık kalan mutfağı topladım.makineyi çalıştırdım.(akşam pazara gittim.berjerleri sildim.)
elde yıkanacakalrı yıkadım.
dolapları,ocağı,bulaşık makinesini,fırını,baharatlık rafını,masayı ve kısmen duvarları ç.suyuyla sildim.
1 kilo fasulyeyi de ayıklayıp suya koydum.
çöpleri topladım.
balkonu sildim.
dün sabah da akşamdan küvete ısladığım yorganı yıkamıştım.
iki makine çamaşır astım.
kahvaltıya tava böreği yaptım.
akşam yemeği için basit bir hazırlık yaptım.
*bunlar perşembe sabahı idi.:)
bu akşam camları silmeliyim.
çocuk odalarını silmiştim.
sadece mutfağın tülünü yıkarım.
kışlık için bir kaç şey yapacağım, dün sebzelerimi almıştım.
yap sen temizliğini.Okurken yoruldum hatta şimdi temizlik yapmak için eve geldim ama okuduklarimdan sonra yapmış kadar oldum :)
Çok zor çooook vallahi temizlik işi var deseler dünyaya gelmezmisim :)yap sen temizliğini.
ben şu an işde dinleniyorum.:))
abartma canım.sadece motive olman gerekiyor.Bi
Çok zor çooook vallahi temizlik işi var deseler dünyaya gelmezmisim :)
ben de makine temizleyici alayım.AKŞAMA MUTLAKA YAPILACAKLAR
1-kombi silinecek
2-yemek hazırla, masa topla, bulaşık makinesi çalıştır vs
3-salon tülünü çıkar makineye at
4- Akvaryum mutlaka temizle
5-Eve giderken market uğra bulaşık makinesi temizleyici al, yarın kullan bir de 1 adet 20 lu bölmeli çekmece içi al
ben de makine temizleyici alayım.
ya da karbonat döküp de çalıştırabilirim.
daha önce yapmıştım.
nerelerde satılır çekmece içi canım?
1 milyoncularda var mı diye aklıma gelmişti.Canım bim'dekinden alacağım ben makine temizleyici, 3 lira gibi bir şey
Çekmece içi de gimsa dan alacağım canım zaten almıştım ama yanına tam bir tane daha sığacak gibi
Ha ha ben de öyle düşünmüyor değilim ama onların ki de zor bacım iş dışında da sürekli ev işi yapıp sosyal hayatı hiç olmayan insanlar onlar. TRT hd de okb hastalarını gösteriyor adam çocuklar için oda yapmış ama düzeni bozulmasın diye çocukları bir kez bile evinde ağırlamaya (eşinden ayrı) sonra kendi yatağı hep düzenli olsun diye yere ayrı yatak kurmuş onda yatıyorBazen diyorum ki keşke titizlik hastalığım olsaydı o zaman sürekli iş yapardım derli toplu olurdumsonra töbe est. ben böyle mutluyum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?