- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 723
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.441
Arada tutuyor erkenden is yapmam ,:)Maşallah nazar değmesin elinize kolunuza sağlık
Arada tutuyor erkenden is yapmam ,:)
Bebeklerin ikizmi canım .Merak ediyorum ya çocuklarla nasıl iş yapiyorsunuzaksama kadar bi biriyle bi biriyle yemeği zor yapıyorum biri şimdi uyudu biri hala bakiniyor tam yanından kalkiyorum bir aglama suyu ble zor içiyorum ev içler acısı kafayı yememe az kaldı valla
Ellerinize sağlık :) bebeğim uyuyunca topiğe baktım sizin mesajı görünce hemen telefonu atıp bende işlerimi bitirdim ve oturuyorum:) bu topik ve becerikli hanımları bi harika :))Gunaydin kizlar bende sabah erken kalktim yine yaptiklarim ve yapacaklarim
Balkonumu yikadim
Dis kapimin onunu sildim
Koltuk ortulerini yikaidm oturma odanin ve girisin halisinin ustune yaydigim ortuleri yikadim
Toz aldim
Koltuklari cektim
Yerleri sildim
Az bisi renkli camasirim var birazdan onu asicam
Giriisn ve oturma odanin halisiji serdim ustune eski bi ortu serdim
Yapcaklarim
Wc,banyo yikancak
Onuda aksam ustu yaparim
Ohh temizlik gibisi yok :)
Heleki isleri bitirnce dus keyfi misss :)
Kuzucuk :) işler bitince telefon daha zevkli oluyor benden sana tavsiye :))Bende kalkcam da telefon beni tutuyo. :)
Ay ne güzel listede yapmışsın 3 sene önce bende bunun haftalığını yapıyordum ve tam tamına uyunca çok rahatlık oluyordu.bide böyle motive oluyor insan listedekiler biticek diye .bugün ben evde hiçbişey yapmadım birazdan başlıycam.Sabah okula gittim teslim edilecek paralar vardı işlerimi hallettim okuldan bi arkadaş çaya çağırdı ona uğradım kalltım muhtarlığa geçtim şimdi de eve geldim.Yapılacaklar dünkü çamaşırlar toplanıp yerleştirilecek renkliler makineye atılacak banyo tuvalet domestoslanacak yemek yapılacak yer süpürülcek elimin gittiği yerlerin tozu alınacak kolay gelsin herkese
Merak ediyorum ya çocuklarla nasıl iş yapiyorsunuzaksama kadar bi biriyle bi biriyle yemeği zor yapıyorum biri şimdi uyudu biri hala bakiniyor tam yanından kalkiyorum bir aglama suyu ble zor içiyorum ev içler acısı kafayı yememe az kaldı valla
Bebeklerin ikizmi canım .
valla iş için hiç kafayı yeme.
bebeklerini sağlıkla büyüt iş önemli değil .
En büyük iş onlar zaten .benim kız uyudu bi saat izin verdi de öyle yaptım .yoksa ne mümkün ..bide havalar soğudu.grip gibi de olmuş bugün .salona ufoyu yaktım ama diğer taraflar soğuk .kahvaltısını hazırlarken her gün ki gibi yanıma gelmek istiyo bende üşür diye kapıyı örtüyorum.ağlayıp durdu.evim sobalı kışın napcam sobayla nasıl tek bırakcam bilmiyorum.iş yapmak için çıkmasam da yemeğiydi namazdı derken zorunlu olarak bırakcam.zor günler bekliyo beni işi kenara itip bakımını yapcaz bi dönem .sonra yaparız inşallah :)
Veeee geldim :)
evi süpürdüm.
bulaşıkları makineye attım .
elde yıkanacakları yıkadım.
ocağı aspiratörü bulaşık makinesinin ve buzdolabının yüzünü sildim .
bulaşıkları yerleştirdim .
banyoyu lavaboyu tuvaleti yıkadım.
çöpleri attım.
mobilyaların tozunu aldım .
aynaları sildim.
Kirli çamaşırları renklerine göre ayırdım.
şimdi kızıma yemeğini yapcam işler bitti kızlar :)
Bebeklerin ikizmi canım .
valla iş için hiç kafayı yeme.
bebeklerini sağlıkla büyüt iş önemli değil .
En büyük iş onlar zaten .benim kız uyudu bi saat izin verdi de öyle yaptım .yoksa ne mümkün ..bide havalar soğudu.grip gibi de olmuş bugün .salona ufoyu yaktım ama diğer taraflar soğuk .kahvaltısını hazırlarken her gün ki gibi yanıma gelmek istiyo bende üşür diye kapıyı örtüyorum.ağlayıp durdu.evim sobalı kışın napcam sobayla nasıl tek bırakcam bilmiyorum.iş yapmak için çıkmasam da yemeğiydi namazdı derken zorunlu olarak bırakcam.zor günler bekliyo beni işi kenara itip bakımını yapcaz bi dönem .sonra yaparız inşallah :)
E ben kaçaro zzaman :))Kuzucuk :) işler bitince telefon daha zevkli oluyor benden sana tavsiye :))
Ay ne güzel listede yapmışsın 3 sene önce bende bunun haftalığını yapıyordum ve tam tamına uyunca çok rahatlık oluyordu.bide böyle motive oluyor insan listedekiler biticek diye .bugün ben evde hiçbişey yapmadım birazdan başlıycam.Sabah okula gittim teslim edilecek paralar vardı işlerimi hallettim okuldan bi arkadaş çaya çağırdı ona uğradım kalltım muhtarlığa geçtim şimdi de eve geldim.Yapılacaklar dünkü çamaşırlar toplanıp yerleştirilecek renkliler makineye atılacak banyo tuvalet domestoslanacak yemek yapılacak yer süpürülcek elimin gittiği yerlerin tozu alınacak kolay gelsin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?