En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
merhaba kızlar.
akşam geç gittim eve.
yemek vardı,salata yaptım.
sofrayı topladım.
sabahtan evi toplayıp çıkmıştım pek iş yoktu.

bu sabah çocuklara öğlen için yemek yaptım.
kahvaltı hazırladım.
oğlumun ve kendi yatağımı topladım.
salonu topladım.
bulaşık makinesini boşaltıp bulaşıkları koydum.
klozete ç.suyu döktüm.
çocukalrın hazırlanmalarına yardım ettim.
biraz da spor yaptım.

öğlen gidince elde yıkanacak büyük tepsi,tencereleri yıkarım.
makineye çamaşır atarım.
kuruyanları toplarım inşaALLAH.:)

Gunaydin kizlar bende sabah erken kalktim yine yaptiklarim ve yapacaklarim
Balkonumu yikadim
Dis kapimin onunu sildim
Koltuk ortulerini yikaidm oturma odanin ve girisin halisinin ustune yaydigim ortuleri yikadim
Toz aldim
Koltuklari cektim
Yerleri sildim
Az bisi renkli camasirim var birazdan onu asicam
Giriisn ve oturma odanin halisiji serdim ustune eski bi ortu serdim
Yapcaklarim
Wc,banyo yikancak
Onuda aksam ustu yaparim
Ohh temizlik gibisi yok :)
Heleki isleri bitirnce dus keyfi misss :)

Merak ediyorum ya çocuklarla nasıl iş yapiyorsunuz aksama kadar bi biriyle bi biriyle yemeği zor yapıyorum biri şimdi uyudu biri hala bakiniyor tam yanından kalkiyorum bir aglama suyu ble zor içiyorum ev içler acısı kafayı yememe az kaldı valla

Veeee geldim :)
evi süpürdüm.
bulaşıkları makineye attım .
elde yıkanacakları yıkadım.
ocağı aspiratörü bulaşık makinesinin ve buzdolabının yüzünü sildim .
bulaşıkları yerleştirdim .
banyoyu lavaboyu tuvaleti yıkadım.
çöpleri attım.
mobilyaların tozunu aldım .
aynaları sildim.
Kirli çamaşırları renklerine göre ayırdım.
şimdi kızıma yemeğini yapcam işler bitti kızlar :)

Bebeklerin ikizmi canım .
valla iş için hiç kafayı yeme.
bebeklerini sağlıkla büyüt iş önemli değil .
En büyük iş onlar zaten .benim kız uyudu bi saat izin verdi de öyle yaptım .yoksa ne mümkün ..bide havalar soğudu.grip gibi de olmuş bugün .salona ufoyu yaktım ama diğer taraflar soğuk .kahvaltısını hazırlarken her gün ki gibi yanıma gelmek istiyo bende üşür diye kapıyı örtüyorum.ağlayıp durdu.evim sobalı kışın napcam sobayla nasıl tek bırakcam bilmiyorum.iş yapmak için çıkmasam da yemeğiydi namazdı derken zorunlu olarak bırakcam.zor günler bekliyo beni işi kenara itip bakımını yapcaz bi dönem .sonra yaparız inşallah :)

P
Ellerinize sağlık :) bebeğim uyuyunca topiğe baktım sizin mesajı görünce hemen telefonu atıp bende işlerimi bitirdim ve oturuyorum:) bu topik ve becerikli hanımları bi harika :))

Eki Görüntüle 1664269

Kızlar bunlar benim yapmam gereken işler. Bakalım hangileri bitecek. :)
Ay ne güzel listede yapmışsın 3 sene önce bende bunun haftalığını yapıyordum ve tam tamına uyunca çok rahatlık oluyordu.bide böyle motive oluyor insan listedekiler biticek diye .bugün ben evde hiçbişey yapmadım birazdan başlıycam.Sabah okula gittim teslim edilecek paralar vardı işlerimi hallettim okuldan bi arkadaş çaya çağırdı ona uğradım kalltım muhtarlığa geçtim şimdi de eve geldim.Yapılacaklar dünkü çamaşırlar toplanıp yerleştirilecek renkliler makineye atılacak banyo tuvalet domestoslanacak yemek yapılacak yer süpürülcek elimin gittiği yerlerin tozu alınacak kolay gelsin herkese

Merhaba canim Ilk zamamlar oyle oluyo hic takma ev isini. Kuzularimiz iyi olsunda gerisi bos. Bu arada Allah anali babali buyutsun acilarini gostermesin insallah tatlim. Tadini cikar ben simdi ozluyorum o gunlerini. :)

Senin isinde zormus canim insallah kisi kazasiz atlatirsiniz.
Aynen cok haklisin onlar herseyden kiymetliler..

kiz sen ne ara gitti geldin ayol a aaaaaa

Zor valla ya allah yardimcimiz olsun haklisin once onlar.biri 20 aylik biri 25 günlük daha canım yanımda da pek kalan olmayınca hersey bana bakıyor malesef

Kuzucuk :) işler bitince telefon daha zevkli oluyor benden sana tavsiye :))
E ben kaçaro zzaman :))

Listeyi yaptım da bakalım işleri bitirebilecekmiyim balkon işiolmaz zaten yyağmur başladı. Camda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…