- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 37
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.461
Merhaba canim Ilk zamamlar oyle oluyo hic takma ev isini. Kuzularimiz iyi olsunda gerisi bos. Bu arada Allah anali babali buyutsun acilarini gostermesin insallah tatlim. Tadini cikar ben simdi ozluyorum o gunlerini. :)
Senin isinde zormus canim insallah kisi kazasiz atlatirsiniz.
Aynen cok haklisin onlar herseyden kiymetliler..
kiz sen ne ara gitti geldin ayol a aaaaaa
Merhaba canim Ilk zamamlar oyle oluyo hic takma ev isini. Kuzularimiz iyi olsunda gerisi bos. Bu arada Allah anali babali buyutsun acilarini gostermesin insallah tatlim. Tadini cikar ben simdi ozluyorum o gunlerini. :)
Senin isinde zormus canim insallah kisi kazasiz atlatirsiniz.
Aynen cok haklisin onlar herseyden kiymetliler..
kiz sen ne ara gitti geldin ayol a aaaaaa
Hadi gitte bitir de gel sen yaparsın ben sana güveniyorumE ben kaçaro zzaman :))
Listeyi yaptım da bakalım işleri bitirebilecekmiyim balkon işiolmaz zaten yyağmur başladı. Camda olmaz
Allah yardımcın olsun canım hem iş hem ev hem çocuk gerçekten herzaman taktir etmişimdir çalışan kadınları :)selamlar kızlar yazamıyorum çok sık,doğum izninden işe geri döndüm,
çamaşır hiç bitmiyor benim birde ütü of ki of
Yalnızın yardımcısı Allahtır canım..Zor valla ya allah yardimcimiz olsun haklisin once onlar.biri 20 aylik biri 25 günlük daha canım yanımda da pek kalan olmayınca hersey bana bakıyor malesef
Ay ne güzel listede yapmışsın 3 sene önce bende bunun haftalığını yapıyordum ve tam tamına uyunca çok rahatlık oluyordu.bide böyle motive oluyor insan listedekiler biticek diye .bugün ben evde hiçbişey yapmadım birazdan başlıycam.Sabah okula gittim teslim edilecek paralar vardı işlerimi hallettim okuldan bi arkadaş çaya çağırdı ona uğradım kalltım muhtarlığa geçtim şimdi de eve geldim.Yapılacaklar dünkü çamaşırlar toplanıp yerleştirilecek renkliler makineye atılacak banyo tuvalet domestoslanacak yemek yapılacak yer süpürülcek elimin gittiği yerlerin tozu alınacak kolay gelsin herkese
Merak ediyorum ya çocuklarla nasıl iş yapiyorsunuzaksama kadar bi biriyle bi biriyle yemeği zor yapıyorum biri şimdi uyudu biri hala bakiniyor tam yanından kalkiyorum bir aglama suyu ble zor içiyorum ev içler acısı kafayı yememe az kaldı valla
Konuya hakim olmamakla beraber acaba bulaşık deterjanıyla silmeyi denedin mi hiç?Kızlar bideee benim mutfak sandalyelerm beyaz dalgalı deri sararmışlar neyle temizlenebilirim. Çoğu şeyi denedim ama çıkmıyor.
Şimdi de havalar bozdu çamaşırı evde kurutma faslına geçicem çok sinir bozucu makine makine çamaşır var yıkanacak kurusun diye bekle dur.
Süpürme açmak yok mu Allahım sabah beri erteliyorum bir süpürsem ahhh ahhh ev mis gibi olucak.Enn nefret ettiğim şey :) allah yardım etsin valla :)
selamlar kızlar yazamıyorum çok sık,doğum izninden işe geri döndüm,
çamaşır hiç bitmiyor benim birde ütü of ki of
Sagol cnmAllah yardımcın olsun canım hem iş hem ev hem çocuk gerçekten herzaman taktir etmişimdir çalışan kadınları :)
16 mart sen cnmSende mi yeni dogum yaptın canım?
Kuzucuğa katılıyorum .tadını çıkar boşver işleri.rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarını yağmurluuseniyağol iyi dileklerin için kuzucuk inşallah kolay geçiririz kışı.
11.33 de gitmişim 12.25 de gelmişim Kuzucuk :)
elim zaten hızlıdır bide kız uyanmadan yapayım dedimm böyle oldu :)
Hadi gitte bitir de gel sen yaparsın ben sana güveniyorum
Konuya hakim olmamakla beraber acaba bulaşık deterjanıyla silmeyi denedin mi hiç?
Şimdi de havalar bozdu çamaşırı evde kurutma faslına geçicem çok sinir bozucu makine makine çamaşır var yıkanacak kurusun diye bekle dur.
Süpürme açmak yok mu Allahım sabah beri erteliyorum bir süpürsem ahhh ahhh ev mis gibi olucak.
16 mart sen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?