En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Sağol canim allah razı olsun cümlemizinkini.

Kuzucuğa katılıyorum .tadını çıkar boşver işleri.rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarını yağmurluk..

Sağol iyi dileklerin için kuzucuk inşallah kolay geçiririz kışı.

11.33 de gitmişim 12.25 de gelmişim Kuzucuk :)
elim zaten hızlıdır bide kız uyanmadan yapayım dedimm böyle oldu :)

Sana da kolay gelsin canım :)

Sanırım topiğe 1 günde yaptığımız işleri yazıyoruz. Bende yazayım
7 de uyandım
Kızımın kahvaltısı bizim kahvaltımız derken 9 oldu
Sonra kızım bardak kırdı onu temizlerken bütün evi süpüreyim dedim
Makinaya beyazları attım
Çocuk odasındaki oyuncakları topladım yarım saat sonra boşuna topladığımı farkettim (kızım sağolsun)
Tozları aldım
Ufaklığın öğle yemeğini yaptım yedirdim
Şimdi oturuyorum şükür

Inşallah canım bizim o ssıkıntımız yok çok şükür kaloriferli bizim evde yalnız daha yanmiyo. Ufomuzda yok almıyor esim bir kaç güne yanar die.. Bende kat kat giydiriyorum. Zaten çok hareketli usumez inşallah..

maşallah canım yaaa bi saatte bitirmissin islerini. Bende senin gibi hızlı olabilsem..

Hadi gitte bitir de gel sen yaparsın ben sana güveniyorum

Tesekkur ederim tatlim ama bitmedi ama yapılacaklari yapınca da rahatladim.

Konuya hakim olmamakla beraber acaba bulaşık deterjanıyla silmeyi denedin mi hiç?

Ay kkız yanlış olmuş nasıl ne ile temuzleyebilirim dicektim. MMutfakta ki sandalyelerm deri bir kaç bişey damlamis
üzerine Ne oolduğunda bilmiyorum Leke kalmis oyle. Bana güçlü bişey lazım onları çıkarmam icin.

Şimdi de havalar bozdu çamaşırı evde kurutma faslına geçicem çok sinir bozucu makine makine çamaşır var yıkanacak kurusun diye bekle dur.

Aynen yaa heryer cçamaşır nemli nemli oluyo evin ici bide onlarin birikince katlayip yerlestirmesi yokmu...

Süpürme açmak yok mu Allahım sabah beri erteliyorum bir süpürsem ahhh ahhh ev mis gibi olucak.

bende cok useniyorum canim cok zor geliyor. Bitirsem bi rahatlicamda..

Yaptığım işler

mutfağı toparladım
makinadakileri yerleştirdim
azcık bulaşık vardı elimde yıkadım
tezgahı çamaşır suyu sıkıp yıkadım
Yatak odasını toparladım
yatağı toparladım
Kizim uyuyodu yavaşça odasını toparladım
Banyo Wc yikadim
yemek yedik kizimla
bulasiklari yikadim
bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…