En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ama sana tavsiyem madem erken kalkamıyorsun akşam 8 den sonra işlerini yap..tezgah da bi parça da olsa bulaşık.bırakma .uyumadan önce wc yi lavaboyu temizle.işin olmadıkça toz al mesela .çamaşırlarını akşam yıka ser yani sabaha sadece yeme yıkama derdin olsun .ben böyle yapardım.hatta fırsat bulunca ev süpürür kapıları silerdim sabah kalkınca hiç işim olmazdı =)

Teşekkür ederiz canim hoşggeldin sirinnmi şirin topigine
DDün nnasıl olduysa gaza geliverdm ama bugun cçok halsiz cçok uykusuz cçok bitkinim.......

aynen cocukla o kadar cok yorulmusumki anlatamam hala atamadim uzerimden yorgunlugu. Evet canim sevdigim insanlar gelince cok mutlu oluyorum. :)

ah bende senin gibi islensem sanki uzerime okuz oturmus gibiym...

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.
hamileydin sanırım.ne zaman doğdu bebeğin?
Dağcı isimli arkadaş maşallah ne güzel işleriniz kalmamış :) ellerinize sağlık .
Misafirim yoktu kayınvalideme götürdüm çay içtik akrabalarla .tarifi denemelisin gerçekten :)
canım bugün rahatım ruhen.
aklım evde değil.banyo kaldı.öğlen gidip yıkayacaktım ama gidemedim.
denerim canım.çocuklar da çok sever.
Süper yaa. Calisan bayanlar aksam neler yapıyorsunuz. Ben eve yorgun geliyorum yemegi zor yapıyorum.
canım eve kaçta geldiğine bağlı.
çok geçse fazla iş yapamazsın.
ama her şeyi düzene oturtursan sıkıntı olmaz.
ben bugün kalan ütüleri yapmayı planlıyorum.bir de banyoyu yıkamalıyım.
çok geç yatınca geç kalkıyorsun.
ben de büyük kızım küçükken geç kalkardım.
hem yorgun oluyorsun,hem iş bitmiyor hemen akşama oluyor.
erken kalktığında daha dinçsin ve işleri yaptığını bile hatırlamıyorsun.
sonra kızın uyurken sen de uyursun.hem yorgunluğun geçer.
işleri yoluna erkenden koyunca kendini daha rahat hissedersin.

Ay canım benim çok teşekkür ederim benim bu halim birazda kızıma bağlı sanırım gece öyle bi cocuk oluyor ki....
aynı geçen geceki gibi yaptı yine uyaniyo emziriyorum uyuyo sonra tekrar arka arkaya bu böyle ne kadar sürdü hatırlamıyorum bile şu an bitmiş durumdayım..

Ayyy çok iyi geliyo sizlerle konuşmak hepinize teşekkür ederim. Onu yaptım ben geçenleri boş vaktimde hep işle ggeçirdim gerçekten çok iyi oluyor ama galiba işlerimin biraz düzenli olmasi için kızımın büyümesi lazım

insan sürekli uyanmaktan perişan oluyor.
ben çalışıyordum 2. ve 3. üde.
sabah uykusuz sersem gibi işe geldiğim çok olmuştur.
biraz büyüyüncüye kadar idare edersin.
bir de erken kalkıp gündüz onunla uyumayı dene.
o uyku daha dinç hissettirir.

bu saate kadar yaptıklarım:Kahvaltı kaldırıldı koltuk örtüleri silkelendi yatak odası ve kızım ve oğlumun nevresimleri yenileri ile değiştirildi sığdığı kadarı ile kirli olan nevresimler makineye atıldı yıkanıyor.alt ve üst kat süpürüldü yerler silindi mutfağa girildi patlıcan oturtma yapıldı domates çorbası pişirildi bi adet mor lahana kıyılıp sirke tuz şeker yağ ve limonla harmanlandı cam kavonaza konuldu haliyle mutfak battı bi nescafe yapıldı soluk almak üzere bi mola verildi

Kızlar ben sizi cok Sevdim yaaa hepiniz yardimci olmaya çalışıyorsunuz. .
çok teşekkür ederim gerçekten. .♥♥

Biliyorum canım erken kalkınca o kadar mutlu oluyorum o kadar huzurlu oluyorum ki ütü verecek gibi oluyorum. :)

Bunuda deniycem canım teşekkür ederim..:)

Maşallah tek kelimeyle Harikasın benim mutfakla pek aram yok aslında yapsam beceririm ama u se ni yo rum. :)))

canım erken kalkmak için bi neden olmalı misal çocuklarımın okulu.kızım 8.15 oğlum 8.35 evden çıkmak zorunda e tabi yanında birde sabah işe giden bir eş.Gün benim için 7 de başlıyor haliyle en geç 11 de yatıyorum sabah herkes gittikten sonra da yatmıyorum tabi yatamam zaten hasta olmadıkça.Gerçi küçük çocuk olunca uykular bölünüyor ister istemez ama sabah erken saate kalkıp bir daha uyunmazsa fark edeceğini tahmin ediyorum canım kolaylıklar diliyorum ama gerçekten güne erken başlamak inan çok bereketli

işte ben eşimi gönderdikten sonra direk yatağa ggiriyorum. Eşimi uyuyarak ise ugurluyorum. Teşekkür ederim canım yarın erken kalkicam Allah nasip ederse.

birde bu topiclere takılmak çok zevkli.ben eski bi üyeyim sonradan bi koptum buralardan unuttum. akıllı telefonlar elimizden düşmez oldu instagrama falan çok takılıyordum az işim bitsin hemen elimde telefon onun kahve keyfi bunun poğçası pastası gezmesi derken zaman heba olup gidiyordu bakma bu sosyal medya bayağı vaktimizden çalıyor neyse bigün karar aldım uygulamayı tel den sildim kk da bu topiği buldum derli toplu düzenli hanımları görünce şevkim arttı hepten

Öyle canım çok rahat oluyor :) kaç aylıktı kızın .? Benim ki 7 buçuk aylık

bugün burası güneşli.tam temizlik yapma havası.
camlarım silinecek.evde olsam ne güzel olurdu.

sirke koymadın mıcanım?
tadı nasıl oluyor?
ben yarım saat baksam tele geriliyorum.
ister istemez zamanı çalıyor.

Yorumunuza çok katılıyorum :)
ben gurbette gelinim ve günüm kızımla geçiyor.
topicten önce de işlerimi yapıyordum ama şimdi daha hevesliyim :)

sirke de koyuyorum tabi dedim biran acaba yazmayı mı unuttum ama yazmışım .tadı da güzel birde böyle bi kere uğraşıyorsun sonra 1 hafta boyunca istediğim kadar tüketiyorum cam kavanozda buzdolabına koyup

Evet ya vaktimizi boşa harcıyoruz. Koskoca bigunun nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz. Eskiden ne güzeldi zordu ama ggüzeldi.. :)

Öyle canım çok rahat oluyor :) kaç aylıktı kızın .? Benim ki 7 buçuk aylık

Mart 20 doğumlu kızım yarın tam 7 aylık oluyoruz. Adı ne pamuk şekerinin?

aynen bende öyle oluyorum. Isler bitsin rapor edicem kızlar. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…