- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 37
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.501
benimde kız canımkızım var canım evet bi ara takip ediyodum şimdi vakit bulamıyorum pek :)
Senin bebis ne canım kız mi erkek mi? :)
Kişi etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz rica etsem.Konu dışı oldu ana kusura bakmayın
benimde kız canım
harikasın gerçekten.ya bi de işten eve gelmem 19:00'u buluyo.
ben de çok isterdim evim işim yakın olsun ve erken çıkayım. Allahtan ctesi pazar çalışmıyoruz.
e bi de arada bir durup bebeği emzir, onunla oyna. babasında duruyo duruyo bir süre sonra sıkılıyo beni istiyo. ben de arada bir kendimi gösterip kaçıyorum yine iş yapmaya. :)
Valla misafir gelmese yapacağım yok. ben iyisi mi, her hafta misafir çağırayım!
çok şükür canım.iyi yapmıssın cnm,rahatsındır masaallah
Oy masaallah bizlere
Amin cnm,annelik duygularin tavan yapmistir cnm,ben iki yerdede takiliyor hem bura hem mart anneleriYaa ne güzel biz burda takiliriz o zaman arada bi bakarız yine mart annelerine.. :)
Rabbim acılarını gostermesin inşallah..yine duygusala bagladim valla..
Hassas gunumdeyimde dun aksam esimle ''onu neden oyle yaptin boyle yapmadin'' gibisinden biseyler konusurken birden aglamaya basladim.. hala daha aglayasim var kizlar.ama ortada da bisey yok
konuda nerden nereye geldi
başına "@" işareti koyup kişi adını yazıyorsun zaten çıkıyor.Kişi etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz rica etsem.Konu dışı oldu ana kusura bakmayın
harikasın gerçekten.
küçük bebek yeter zaten eline ayağına dolanır insanın.
evet misafir gelince daha atraksiyonlu oluyor.
ama bizim evde hareket çok.
öğlen eve gidince karşı komşumu gördüm.çocuk odasının pencere önünümü siliyordu anlamadım.baya fırçaladı.
süpürdü bazaların arkasını vs.perdeyi açmıştı tabi.
evde olsam da ben de evimi temizlesem diye heveslendim.
sırf evimi rahat temizlyebilmek için evde olmayı ister oldum.:)))
Yaa ne güzel biz burda takiliriz o zaman arada bi bakarız yine mart annelerine.. :)
Rabbim acılarını gostermesin inşallah..yine duygusala bagladim valla..
Hassas gunumdeyimde dun aksam esimle ''onu neden oyle yaptin boyle yapmadin'' gibisinden biseyler konusurken birden aglamaya basladim.. hala daha aglayasim var kizlar.ama ortada da bisey yok
konuda nerden nereye geldi
ben de belli sürelerde aynı sıkıntıyı yaşadım.valla bebek apayrı bir iş. seni isteyince başka alternatifin yok. tüm işi bırakıp onunla ilgileniyorsun taaa kii biraz daha büyüyüp "seni beklemesi gerektiğini" ya da "kendi kendine bir süre oynaması gerektiğini" anlayıncaya kadar.
onun dışında rutin temizlik yapamıyorum ben. çok pratik de değilim. güzel temizlik yaparım aslında ama rahat rahat yaparım. kasamıyorum kendimi.
ben de belli sürelerde aynı sıkıntıyı yaşadım.
hem yoruluyor inan ,hem işlerini yapamıyor gönlünce.
ama geçici,çabuk büyüyorlar.
benim en küçüğüm 3 yaşını bitirdi çok şükür.
ama yine de o kreşten gelmeden işlerimi yapmak için acele ediyorum.:)
bak banyo yapacaklar bugün.unutmuştum.Canım ister istemez çocuklu ev daha çabuk dağılıyor. yani hiç yaramazlık yapmasa dahi, onlara yemek hazırla sofra kur kaldır derken bir dünya mutfak işi çıkıyor.
okuldan gelince yıka pakla üst baş değiştir, bi dünya da çamaşır banyo işi.
yani hiç olmazsa yine bi şeyler çıkıyor.
allah yardımcımız olsun. benim ilk bebeğim ama bana yetti :))))
Bende mart annesiyim :)Oy masaallah bizlere
Martin kaci :))Bende mart annesiyim :)
başına "@" işareti koyup kişi adını yazıyorsun zaten çıkıyor.
konu dışı olması hiç problem değil
valla bebek apayrı bir iş. seni isteyince başka alternatifin yok. tüm işi bırakıp onunla ilgileniyorsun taaa kii biraz daha büyüyüp "seni beklemesi gerektiğini" ya da "kendi kendine bir süre oynaması gerektiğini" anlayıncaya kadar.
onun dışında rutin temizlik yapamıyorum ben. çok pratik de değilim. güzel temizlik yaparım aslında ama rahat rahat yaparım. kasamıyorum kendimi.
Canım ister istemez çocuklu ev daha çabuk dağılıyor. yani hiç yaramazlık yapmasa dahi, onlara yemek hazırla sofra kur kaldır derken bir dünya mutfak işi çıkıyor.
okuldan gelince yıka pakla üst baş değiştir, bi dünya da çamaşır banyo işi.
yani hiç olmazsa yine bi şeyler çıkıyor.
allah yardımcımız olsun. benim ilk bebeğim ama bana yetti :))))
Evet canım 4 kişiyz. Nasıl denk gelmiş :))Bende mart annesiyim :)
3 mArt canım :)Martin kaci :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?