En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
benimde kız canım

kuzucuk15 supurgelicadi

kızlar ben de Şubat annesiyim. yakınız yani :)
Vee benimki de kız :)

Yaa ne güzel biz burda takiliriz o zaman arada bi bakarız yine mart annelerine.. :)

Rabbim acılarını gostermesin inşallah.. yine duygusala bagladim valla..
Hassas gunumdeyimde dun aksam esimle ''onu neden oyle yaptin boyle yapmadin'' gibisinden biseyler konusurken birden aglamaya basladim.. hala daha aglayasim var kizlar. ama ortada da bisey yok

konuda nerden nereye geldi

harikasın gerçekten.
küçük bebek yeter zaten eline ayağına dolanır insanın.
evet misafir gelince daha atraksiyonlu oluyor.
ama bizim evde hareket çok.

öğlen eve gidince karşı komşumu gördüm.çocuk odasının pencere önünümü siliyordu anlamadım.baya fırçaladı.
süpürdü bazaların arkasını vs.perdeyi açmıştı tabi.
evde olsam da ben de evimi temizlesem diye heveslendim.
sırf evimi rahat temizlyebilmek için evde olmayı ister oldum.:)))
iyi yapmıssın cnm,rahatsındır masaallah
çok şükür canım.
çocukalrın okulları,alışveriş vs. hep bana kalıyor zaten.
eşim karşıda çalışıyor.

Amin cnm,annelik duygularin tavan yapmistir cnm,ben iki yerdede takiliyor hem bura hem mart anneleri

valla bebek apayrı bir iş. seni isteyince başka alternatifin yok. tüm işi bırakıp onunla ilgileniyorsun taaa kii biraz daha büyüyüp "seni beklemesi gerektiğini" ya da "kendi kendine bir süre oynaması gerektiğini" anlayıncaya kadar.

onun dışında rutin temizlik yapamıyorum ben. çok pratik de değilim. güzel temizlik yaparım aslında ama rahat rahat yaparım. kasamıyorum kendimi.

hormonlar :S

ben de belli sürelerde aynı sıkıntıyı yaşadım.
hem yoruluyor inan ,hem işlerini yapamıyor gönlünce.
ama geçici,çabuk büyüyorlar.
benim en küçüğüm 3 yaşını bitirdi çok şükür.
ama yine de o kreşten gelmeden işlerimi yapmak için acele ediyorum.:)

Canım ister istemez çocuklu ev daha çabuk dağılıyor. yani hiç yaramazlık yapmasa dahi, onlara yemek hazırla sofra kur kaldır derken bir dünya mutfak işi çıkıyor.
okuldan gelince yıka pakla üst baş değiştir, bi dünya da çamaşır banyo işi.
yani hiç olmazsa yine bi şeyler çıkıyor.

allah yardımcımız olsun. benim ilk bebeğim ama bana yetti :))))

bak banyo yapacaklar bugün.unutmuştum.
çocukları çok sevmeme rağmen bebek görünce içim daralıyor resmen.
çok yorulmuşum ya.

öğlen çamaşırlarını makineye attım.
akşam sermek lazım tabi.pazara uğramak istiyorum.
evde iş de çok.

aynen bende öyleyim iistesemde pratik oolamıyorum. Iki gündenberi eve bi ssüpürge acamadim. Artık yarın inşallah.
şimdi mutfağı toparlicam ddolapları silmeye başladım ama yetiştiremedim kizim mizmizlandi durdu ogle uykusu bugun kisaydi uykusu erken geldi. Neyse iste esim geldi yemek yedik ben kızımı ddoyurdum uyuttum esimde ddışarda. Iki dk gireyim ddedim ne yapıyo hanımlar :))

Amin canım annelik çok güzel ama bi o kadarda zormuş :)

Bende mart annesiyim :)
Evet canım 4 kişiyz. Nasıl denk gelmiş :))

Bugün işlerimş yavaş yavaş yaptım ama yarına da işim kalmadı çok şükür.evimi topladım bi güzel yemeklerimi ysptım. Balkonumu yıkadım çsmaşırlığı terastan oraya aldım yağmur yağdığından. bi makine çamaşır yıkadım astım mutfağı tezgahı topladım süpürge yaptım yerleri mobladım toz aldım çaydanlığı ovdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…