En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Maşallah maşallah Kızucuk işlerde vaya ilerlemişsin..:) keşke benim kızımda uyumak gibi bi iyilik yapsa :)

Merhaba, tam benlik bir baslik. Tek tek okumayi dusunuyorum eski mesajlari vakit buldukca. Ne olur kendinizi cok zorlamayin ama eskiden kendimi paralardim bitirmek icin gecen kis rahatsizlandim yumusak doku romatizmasi ve artik imkansiz eskisi gibi olmam. Gecen gun mutfagi sildim supurdum, 2 gun sol kolumla telefon bile tutamadim. Her sey azar azar ve araya gun koyarak maalesef. Agrisiz gunlerin, yillarin kiymetini bilin arkadaslar. Her seyin pratik yolunu arastiriyorum bu yuzden lafi gectikce umarim katkim olur benim de sizlere.

Hoşgeldiniz..İnşallah bidaha yaşamazsınız ağrı sızı.herşeyin başı sağlık

Maşallah maşallah Kızucuk işlerde vaya ilerlemişsin..:) keşke benim kızımda uyumak gibi bi iyilik yapsa :)

Benim kız uyuduktan sonra kaç kere kalktı bilsen canım erken uyudu diye gece 1 de uyandı ama uyumak istemiyo bana gülüyo benimle oyun oynamak istiyo. Zorla uyuttum ayağında sallayarak. Ve sadece bu değil arada kaç kere kalktı. Sabah uyanmış sesini bile duymadım sabah.
Babasıyla oynamışlar biraz kalktım baktım beşiğn içinde oturmuş beni bekliyo. :)))

Geçmiş olsun canım annemde de var ondan o da çok pişman hatta bazen yine aşırı yükleniyo kendine. Sonra yine pişman oluyo. Elindekini tutamiyo bırakıveriyo aniden. Zor canım çok geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamassn o günleri..

Hoşgeldiniz..İnşallah bidaha yaşamazsınız ağrı sızı.herşeyin başı sağlık

Sag olun arkadaslar, maalesef yazin epey iyiye giden durum soguklar ve ozellikle yagmurlu havalarda tekrar agirlasiyor. Ilaclardan kurtulmak icin cabalamaya karar verdim bu siteyi de hastaligimla buldum.

Kisliklari cikaramadik daha. Karar verdim kanepelerin altina alacagim en kislik giysileri de bazanin altini acmak olum, tek basina hic sansim yok zaten.

Bugün temizlik adına hiçbirşey yapmadım.geceden beri durmxksızın yağan bir yağmur kasvetli bir hava hakim bugün.beyazları yıkadım balkona astım yemek falan yaptım öyle.başladığım bir elbise vardı onunla uğraştım kk da takıldım anlayacağınız miskinlik yaptım

Bugün kahvaltımızı biraz geç yaptık sonra dedim hadi ya bismillah .ilkönce yukarı kattan başladım.yukarda 3 yatak odası bir de banyo var ilkten terası yıkadım Yatakları düzelttim sağda solda duran fazlalıkları yerine yerleştirdin kirlileri sepete attım odaların halılarını halı fırçasıyla saçları toparladım halıları terasa attım yerleri süpürdüm sonra mobladım banyoyu yerlerini sildim lavaboları klozeti ovdum halıları serdim eşyaların tozunu aldım yukarısı oldu mis bide yumoş ekstra sıktım indim aşağıya şimdi slze bildirim yapım dedim kaldı bi salon ve mutfak küçük tuvalet bide ayakkabılığı düzelticem bugün kısmetse

Nice saglikli, mutlu yaslara! Tebrik ederim dogum gunum olsa elimi hicbir seye surmem diyecektim ki kedimiz oldugu aklima geldi, gel de surme elini:)))

DÜNKÜ YAPTIKLARIM

Kahvaltı sonrası
bulasiklari boş olan makinaya koydum
mutfağı toparladım
masayı, ocağı, tezgahı sildim
elde yıkanacakları yıkadım
kurulayip kaldırdım
yatakları topladım
Wc leri ve lavabolari yıkadım
1 makina çamaşır yikandi
içeride kurudu ( daha katlayip yerlescek)
toz aldım (her yeri)
supurge yaptım (her yeri)
Yerleri sildim (her yeri)
yemek vardı
misafir gelcekti Browne kek yaptım
yemekten sonra
mutfak topladım
bulasiklari makinaya dizdim
Masa tezgah sildm
Misafir geldi gitti
çocuklar vardı ev savaş alanına döndü :))
Etrafı toparladım
mutfağı toparladım
makinayi çalıştırdım
kızımı uyuttum
yattım

BUGÜN YAPTIKLARIM

kızımın Kahvaltısini hazırladım
yedirdm
yatakları toparladım
etrafi toparladım
mutfağı toparladım
kızımı uyuttum
kız kardeşimle arkadaşı geldiler
oturduk falan
onlar evdeyken bende aşure dagittim
sonrası yok etrafi toparliyimda yazarım yine by by güzel hatunlar...

Part2:salonu topladım mutfağı topladım bulaşık makinasını doldurdum çalıştırdım yerleri süpürdüm sonra sildim kıyı köşe.mıtfağın balkonunu yıkadım çöpleri boşalttım çöp kutusunu dezenfekte ettim yıkadım poşet yerleştirdim kettle ve termosumun içini ve dışını güzelce temizledim.içerdeki ve dışarıdaki ayakkabılığı sildim yerleştirdim düzenledim evdeki tüm aynaları sildim.çamaşırlarımı topladım ütümü yaptım yerlerine yerleştirdim.buzlukta palamut vardı onu çıkardım fırında yapıcam.bugünlük bayağı yoruldum zma evimde tertemiz oldu yarına fazla bişey kalmadı en azından.

Dün eşim cocuklarla ilgilendi bende sonunda braz is yaptım.
Kuruyan çamaşırlar yerine kalktı.
1 makine çamaşır yikanip serildi
Yatak odası cocuk toplandı
Her yer süpürülüp silindi
Yatak odası tozları alındı
Gene ara ara küçükle ilgilenmekten ben islerimi bitiremeden akşam oldu malesef geri kalanlarada bugün devam edicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…