- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.181
Günaydın hanımlar
dün yaptıklarım
mutfağı toparladım
fırını ocağı sildim
yatakları topladım
Bütün odaları gezdim
dağınıklığı topladım
Yemek yaptım
yine mutfağı toparladım
yemekten sonra yine mutfağı toparladım
Kızımın yıkanan çamaşırlarını serdim
tabi arada kızım huysuzlandi onunla ilgilendim. Bu kadar işte.. Süpürge yapamadım kaç gündür içim hiç rahat değil inşallah bugün yapıcam. :)
benim otuma odamdaki hali cok capik patiyo bide holun bir fikri olan varmi
Canım senin adına çok sevindim geçmiş olsun.bırak evin dağınık kalsın aç bi müzik sallana sallana iş yap yormadan kendini.en büyük hediye şu an sana bu haber ev her zaman toplanır giden sağlık yerine gelmez.kızlar hastaneden güzel güzel sonuçlar aldım çok mutlu oldum. geçen yıl rahim ağzı kanserinin sınırından döndüm ameliyat oldum ve bugün ikinci kez smear sonucum temiz çıktı Allah'a şükür. şimdi bu gazla ben evi temizlerim diyordum ama içimden hiç gelmiyor mutfak gözümü korkutuyor. bulaşıklar, marketten alınanların yerleştirilmesi falan kabus gibi görünüyor gözüme. size yazdım ki belki kendi kendime gaz veririm diye hadi hayırlısı bakalım bir kalkabilsem :))
Canım senin adına çok sevindim geçmiş olsun.bırak evin dağınık kalsın aç bi müzik sallana sallana iş yap yormadan kendini.en büyük hediye şu an sana bu haber ev her zaman toplanır giden sağlık yerine gelmez.
Geçmiş olsun tatlım Allah bi da yaşatmasın işler kolay biter inşallah :)sağol canım ya teşekkür ederim en sonunda kurtuldum ya bu meretin stresinden gerisi de hallolur Allahın izniyle
kızlar hastaneden güzel güzel sonuçlar aldım çok mutlu oldum. geçen yıl rahim ağzı kanserinin sınırından döndüm ameliyat oldum ve bugün ikinci kez smear sonucum temiz çıktı Allah'a şükür. şimdi bu gazla ben evi temizlerim diyordum ama içimden hiç gelmiyor mutfak gözümü korkutuyor. bulaşıklar, marketten alınanların yerleştirilmesi falan kabus gibi görünüyor gözüme. size yazdım ki belki kendi kendime gaz veririm diye hadi hayırlısı bakalım bir kalkabilsem :))
kızlar hastaneden güzel güzel sonuçlar aldım çok mutlu oldum. geçen yıl rahim ağzı kanserinin sınırından döndüm ameliyat oldum ve bugün ikinci kez smear sonucum temiz çıktı Allah'a şükür. şimdi bu gazla ben evi temizlerim diyordum ama içimden hiç gelmiyor mutfak gözümü korkutuyor. bulaşıklar, marketten alınanların yerleştirilmesi falan kabus gibi görünüyor gözüme. size yazdım ki belki kendi kendime gaz veririm diye hadi hayırlısı bakalım bir kalkabilsem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?