En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bende bugün planladığım işlerin hepsini çsmaşırları asmak dışında bitirdim.eve gelince de çamaşırları astım ocağı sildim yemek hazırladım hiçbizaman boş kalmayan kirli çamaşır sepetinden bir posta dsha çamaşır makineye attım mutfağı tekrar topladım yemekten sonra.haftasonuna pek birşey bırakmayı düşünmüyorum bu hafta.cumartesi günü gezmeye gideceğiz pazar günğ de öğretmenimize kahvaltı düzenledik oraya gideceğiz inşallah.bu hafta da bitti benim için böylece.

ben topiğin yüz karası oldum resmen hiçbir iş yapamadım bugün saat 16.30'da oğlanı aldım. eşim yarım saat işim kaldı deyince eve dönmeyip kipaya gittim marketine. eşimin işi uzadıkça uzadı. biz de markette rehin kaldık resmen ihtiyaç olan birkaç parça malzeme vardı onları aldım ama markette kalma süremiz uzayınca market arabası doldu da doldu :)) yanımda ödeme yapacak kadar para olmadığı için saat 19.00'a kadar markette dolandım. 20-30tl ile çıkabileceğimiz marketten 140tl ile çıktıkevde yemek olmadığı için yemeği de dışarda yedik 60tl de o. eşime sağlam ceza oldu eve döndüğümüzde 21.30 falandı. güya bugün evi süpürüp silecektim. o da kaldı...

Duha22 dagci çarşafları kat kat seren tek ben varım sanıyordum sevindim sizi okuyunca :) kendime kızıyordum ne gerek var diye içim rahatladı resmen :) oğlanın yatağına önce bebek bakım örtüleri var ya alt açarken kullanılan en alta onları diziyorum. üstüne sıvı geçirmez alez. onun üstüne lastikli penye çarşaf. onun da üstüne nevresiminin çarşafı :) bizim yatağa alezler olmuyor yatak çok yüksek ve kendinden -güya- alezli. ona da en alta bebek bakım örtülerini diziyorum (hem oğlan hem kendim için çünkü reglim çok yoğun oluyor batırırım genelde) üste lastikli çarşaf üste nevresimin çarşafı :)) ama ben kurumasını beklemiyorum birini çıkartıp diğerini seriyorum hemen.

Günaydın hanımlar
dün yaptıklarım
mutfağı toparladım
fırını ocağı sildim
yatakları topladım
Bütün odaları gezdim
dağınıklığı topladım
Yemek yaptım
yine mutfağı toparladım
yemekten sonra yine mutfağı toparladım
Kızımın yıkanan çamaşırlarını serdim
tabi arada kızım huysuzlandi onunla ilgilendim. Bu kadar işte.. Süpürge yapamadım kaç gündür içim hiç rahat değil inşallah bugün yapıcam. :)

+ wc lavabo ve banyonun da yıkanması lazım aaaah ah kendime vakit ayiramiyorum....

kızlar hastaneden güzel güzel sonuçlar aldım çok mutlu oldum. geçen yıl rahim ağzı kanserinin sınırından döndüm ameliyat oldum ve bugün ikinci kez smear sonucum temiz çıktı Allah'a şükür. şimdi bu gazla ben evi temizlerim diyordum ama içimden hiç gelmiyor mutfak gözümü korkutuyor. bulaşıklar, marketten alınanların yerleştirilmesi falan kabus gibi görünüyor gözüme. size yazdım ki belki kendi kendime gaz veririm diye hadi hayırlısı bakalım bir kalkabilsem :))

Canım senin adına çok sevindim geçmiş olsun.bırak evin dağınık kalsın aç bi müzik sallana sallana iş yap yormadan kendini.en büyük hediye şu an sana bu haber ev her zaman toplanır giden sağlık yerine gelmez.

sağol canım ya teşekkür ederim en sonunda kurtuldum ya bu meretin stresinden gerisi de hallolur Allahın izniyle

İyi günler hanımlar :)
işte benim raporum
evi süpürdüm
Yerleri sildim.
küçük halıları çırptım.
kahvaltı yaptım.
makineye bulaşık attım .
elde yıkanacakları yıkadım.
ocağı sildim.
Çöpleri attım.
sobaları doldurdum.
Süt kaynatıp yoğurt yaptım
Kızımın çorbalarına koymak için ilikli kemik haşladım buzluğa attım.
5 parça ütü yaptım.
Çamaşır katladım .
işim şimdilik bitti .
herkese kolay gelsin :))

Geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim
İşleri düşünüp canınızı sıkmayın derim
işler yapılır nasıl olsa
Mutluluğun tadını çıkarın

Şükür geçmiş gitmiş Allah in iizniyle.. :)
Inşallah bi daha olmaz canım. Ev işini takma canım kafana is her zaman olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…