En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Geçmiş olsun tatlım Allah bi da yaşatmasın işler kolay biter inşallah :)

amin canım teşekkür ederim. maşallah döktürmüşsün bugün yine :)

Geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim
İşleri düşünüp canınızı sıkmayın derim
işler yapılır nasıl olsa
Mutluluğun tadını çıkarın

valla fazla fazla çıkardım sanırım mutluluğun tadını şimdi sıra temizliğin tadına bakmakta :))

Şükür geçmiş gitmiş Allah in iizniyle.. :)
Inşallah bi daha olmaz canım. Ev işini takma canım kafana is her zaman olur.

amin canım umarım tekrarlamaz ama bundan sonra sıkı takipteyim zaten. tekrarlasa bile hemen önlemini alırız Allah dermansız dert vermesin ne bana ne de bir başkasına.

kelin ilacı olsa önce kendine sürermiş canım ne gezer bende fikir :)) ancak üstüne örtü örterek rahatlarsın ama ben örtü örtmek istemiyorum dolayısıyla da kirleniyorlar
ortu ordum canim halinin ustune yinede icime sinmiyor oysa 1 ay olmadi hali yikamadan geleli

BUGÜN Kİ YAPTIKLARIM:

Yatakları düzelttim
Makineye çamaşır attım ( 3 makine)
Kahvaltı hazırladım, yaptık, sofrayi topladım
Bulaşıklari yıkadım
Bütün evi supurdum, sildim
Wc temizledim
Banyo temizledim
Dün ki kuruyan çamaşırları yerleştirdim
Yıkanan 3 makine çamaşırı astım
Çöpleri döktüm
Kendime kıyafet aldım:)
Gün vardı güne gittim
Kuruyan çamaşırları yerleştirip, çay keyfi yapıp günü kapatmayı planlıyorum, tabi çocuklar uyursa:)

Merhaba aranızda yeniyim. Ev işlerini hiç sevmiyorum. Ama mayıstan beri evdeyim ve ve ev işleri bana bakıyor.
Ben de günlük yaptığım işleri buraya yazayım da gaza gelirim belki :)
Bulaşık makinesini boşalttım.
Çamaşır serdim
Markete gittik eşimle
Pilav yaptım. (Yemeği eşim yaptı)
Kek yaptım
Bulaşık yıkadım.
Tekrar makineyi boşalttım.
Tekrar bulaşık yıkadım.

Cok sevindim canim.sagligin daim olsun insallah.....is degil mi yapilir
yapinca bekliyruz bildirimini amaa.:))

Birde ekmekligi, mutfaktaki elektronik eşyaları sildim, ilaç kutusunu yeniden düzenledim günlük kullandığımızi
Halıları fırçaladim
ellerine saglik...gule gule giy canim cicilerini:))
En sevdigim sey kiyafet almak:)
Abdullahla cay keyfi biz yapamiuruz cay tepsisine saldiriyo.ama alisacak ins.bir gun degil ki her gun cay iciyoruz:)

Hosgeldin:)....ellerine saglik....burasi iyi motive ediyor guzel oluyr...yoksa hetgun yaptigimiz isleri kim dinler tek tek saydirir dimi

Cok sevindim canim.sagligin daim olsun insallah.....is degil mi yapilir
yapinca bekliyruz bildirimini amaa.:))

Allah razı olsun canım amin sağlık gerçekten çok önemli. Geri kalan her şey teferruat. Oglus uyursa az buçuk yaptıklarımı yazıcam da uyumuyor eşek sıpası

Hosgeldin:)....ellerine saglik....burasi iyi motive ediyor guzel oluyr...yoksa hetgun yaptigimiz isleri kim dinler tek tek saydirir dimi

Cidden ya bazen bir hevesle eşime anlatmaya çalışıyorum şunu yaptım bunu yaptım diye ben iki iş sayınca hemen ellerine sağlık deyip kesiveriyor lafımı

cnntrm, post: 43679839, member: 323047"]Allah razı olsun canım amin sağlık gerçekten çok önemli. Geri kalan her şey teferruat. Oglus uyursa az buçuk yaptıklarımı yazıcam da uyumuyor eşek sıpası
Kac yasinda ki..uyanikken i s yaptirmiyo mu...benim yaramaz kucuk de yaptirmiyo.bacagima sariliyo al beni diye:)

Kac yasinda ki..uyanikken i s yaptirmiyo mu...benim yaramaz kucuk de yaptirmiyo.bacagima sariliyo al beni diye:)

3,5 yaşında canım. Ama uykudan nefret ediyor resmen zorla uyutuyorum. Uyanikken de benimle oynamak istiyor yaptığım işe karışıyor bir rahat bırakmıyor yani. Uzun süre sessiz kalıp yanıma da gelmiyorsa eğer o zaman durum daha ciddi büyük yaramazlık yapıyor oluyor genellikle o sırada :)))

Cidden ya bazen bir hevesle eşime anlatmaya çalışıyorum şunu yaptım bunu yaptım diye ben iki iş sayınca hemen ellerine sağlık deyip kesiveriyor lafımı
Senin ki gene iyiymis ellerine saglik diyirmus.
Benim esim sen delisin der yoruyon oyle kendini diye...gecen ev supururken birsuru laf etti...daha yeni misafir gelicek diye duvara tirmandin esimin tabirle yaladin yuttun her yeri diyo izinliydi hic disari cikmadi anamm herseye karisiyo yardim i şöyle dursun

Ahaha seninki de ayrı alemmiş. Ahh erkekler...

Ha ha.aynen sesleri cikmiyorsa korkucan afacanlardan.oyyy 3.5 yasinda hala is yaptirmiyo.ben de az kaldi ya sabir diyordum.
gecenlerde arkadslar da okula gidene kadar rahat is yapmak yok dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…