- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.221
Ha ha.aynen sesleri cikmiyorsa korkucan afacanlardan.oyyy 3.5 yasinda hala is yaptirmiyo.ben de az kaldi ya sabir diyordum.
gecenlerde arkadslar da okula gidene kadar rahat is yapmak yok dediler
Merhabalar canlar
Yardimci abla gidince ben de deterjanli su yaptim mutfagin fayanslarini
tezgahi
masa sandalyeleri
Lavaboyu
Bi guzel ovdum piril piril oldu
Hic icime sinmiyo baskasinin yaptigi zaten ustunkoru yapiyo
Lavabo 3 gundur kapkara duruyodu oyle
Biraz dinlenip aksama dogru da buzdolabimi bir guzel silip duzenlicem
Dun aksam da uyumadan once lambaderi sildim bi güzel
Toz icindeydi silmesi de baya zaman aliyo cicekli falan tek tek ciceklerin yapraklarini sildim:))
Hosgeldin:)....ellerine saglik....burasi iyi motive ediyor guzel oluyr...yoksa hetgun yaptigimiz isleri kim dinler tek tek saydirir dimi
Maşallah maşallah yaİyi günler hanımlar :)
işte benim raporum
evi süpürdüm
Yerleri sildim.
küçük halıları çırptım.
kahvaltı yaptım.
makineye bulaşık attım .
elde yıkanacakları yıkadım.
ocağı sildim.
Çöpleri attım.
sobaları doldurdum.
Süt kaynatıp yoğurt yaptım
Kızımın çorbalarına koymak için ilikli kemik haşladım buzluğa attım.
5 parça ütü yaptım.
Çamaşır katladım .
işim şimdilik bitti .
herkese kolay gelsin :))
Benim ki de aynı ama fazla titizdir benim eşim bazen çok güzel bazense çok yorucu oluyoCidden ya bazen bir hevesle eşime anlatmaya çalışıyorum şunu yaptım bunu yaptım diye ben iki iş sayınca hemen ellerine sağlık deyip kesiveriyor lafımı
Ellerine sağlık canım :)ARA RAPOR -1-
5 dk mola vermişken bir ara rapor yazayım dedim. 1 hafta boyunca hiç iş yapmamış olmanın acısını çıkartıyorum..
dün poğaça ve kek yapmıştım onlarla kahvaltımızı yaptık. (bulaşıkları hala duruyor tezgahta)
oturma odasının halısını altlı üstlü süpürüp rulo yapıp kaldırdım.
tv ünitesi ve koltukları çekip altlarını süpürdüm buharlı mopla sildim. koltukları eşimin desteğiyle ters çevirip altlarını sildim. tabi bu arada aynı yerler tekrar tekrar süpürüldü.
süpürgelikleri de elle silip tekrar eşyaları ve halısını yerleştirdim.
5 dk mola verdim içeri tekrar gittim bir baktım ki her yer oyun hamuru kırıntısı dolmuş tekrar süpürdüm.
çocuk odasına geçtim aynı şekilde halısını altlı üstlü süpürüp kaldırdım.
eşyaları tek tek çekip altlarını arkalarını süpürüp mopla sildim.
süpürgeliklerini de silip tekrar eşyalarını yerleştirdim.
halısını sermedim onun silinmesi gerekiyor.
nevresimini geçen hafta değiştirmiştim sadece yastık kılıfını değiştirdim.
kahve molası verip biraz dinlendim. sonra oğlanı uyutmaya geçtim. eşim de uyudu bu arada.
ikisinin de kapılarını kapatıp koridora geçtim. önce halıları altlı üstlü süpürüp kaldırdım.
yerini tekrar süpürüp mopla sildim.
şimdi buradayım :) eşimi uyandırıp aynı işlemleri yatak odası için yapıcam.
bu arada da 1 makine çamaşır yıkayıp astım.
oğlanın perdeleri yıkandı makinede duruyor.hazır aklıma gelmişken önce onları çıkartayım bari :))
ARA RAPOR -2-
yıkanan perdeleri kurumaya bıraktım.
koridorun süpürgeliklerini sildim.
eşimi güç bela uyandırıp yatak odasına geçtim.
önce halıları altlı üstlü süpürüp kaldırdım.
şifonyeri, oğlanın eski gardırobunu(o da bizim odada duruyor), komodinleri çekip altlarını süpürüp sildim. yatağı komple çekecek yer yok maalesef. o yüzden sadece öne çekip başlığın arkasındaki kısmı süpürüp sildim. en son hepsini yerleştirip tekrar süpürüp sildim. tabi süpürgelikler de silindi. halıları sermedim onların da silinmesi gerekiyor...
salon, banyo ve mutfağa aynı işleri yapmak istiyordum ama hiç gücüm kalmadığı için oraları sadece süpürdüm. dik süpürgenin içini boşalttım epey dolmuş.
süpürgenin su haznesini yıkadım. banyoda klozeti ve lavaboyu temizleyip makineye 1 posta daha çamaşır attım.
normal tuvaleti yıkadım lavabosunu temizledim.
yemek yedik. yayla gibi olan tezgah üstünü toparladım. önce bulaşık makinesini boşalttım sonra da diğerlerinin kirini akıtıp makineye dizdim. ocağı sildim. tellerini yıkadım süzülüyorlar. elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım.
bitti demek isterdim ama daha bitmedikalanlardan yapabildiklerimi yatmadan önce yine ilave ederim. ama tabiri caizse anam ağladı
Maşallah valla güzel güzel dinlen gerçekten ben böyle temizlik yapsam bi hafta yatarım heraldeARA RAPOR -1-
5 dk mola vermişken bir ara rapor yazayım dedim. 1 hafta boyunca hiç iş yapmamış olmanın acısını çıkartıyorum..
dün poğaça ve kek yapmıştım onlarla kahvaltımızı yaptık. (bulaşıkları hala duruyor tezgahta)
oturma odasının halısını altlı üstlü süpürüp rulo yapıp kaldırdım.
tv ünitesi ve koltukları çekip altlarını süpürdüm buharlı mopla sildim. koltukları eşimin desteğiyle ters çevirip altlarını sildim. tabi bu arada aynı yerler tekrar tekrar süpürüldü.
süpürgelikleri de elle silip tekrar eşyaları ve halısını yerleştirdim.
5 dk mola verdim içeri tekrar gittim bir baktım ki her yer oyun hamuru kırıntısı dolmuş tekrar süpürdüm.
çocuk odasına geçtim aynı şekilde halısını altlı üstlü süpürüp kaldırdım.
eşyaları tek tek çekip altlarını arkalarını süpürüp mopla sildim.
süpürgeliklerini de silip tekrar eşyalarını yerleştirdim.
halısını sermedim onun silinmesi gerekiyor.
nevresimini geçen hafta değiştirmiştim sadece yastık kılıfını değiştirdim.
kahve molası verip biraz dinlendim. sonra oğlanı uyutmaya geçtim. eşim de uyudu bu arada.
ikisinin de kapılarını kapatıp koridora geçtim. önce halıları altlı üstlü süpürüp kaldırdım.
yerini tekrar süpürüp mopla sildim.
şimdi buradayım :) eşimi uyandırıp aynı işlemleri yatak odası için yapıcam.
bu arada da 1 makine çamaşır yıkayıp astım.
oğlanın perdeleri yıkandı makinede duruyor.hazır aklıma gelmişken önce onları çıkartayım bari :))
ARA RAPOR -2-
yıkanan perdeleri kurumaya bıraktım.
koridorun süpürgeliklerini sildim.
eşimi güç bela uyandırıp yatak odasına geçtim.
önce halıları altlı üstlü süpürüp kaldırdım.
şifonyeri, oğlanın eski gardırobunu(o da bizim odada duruyor), komodinleri çekip altlarını süpürüp sildim. yatağı komple çekecek yer yok maalesef. o yüzden sadece öne çekip başlığın arkasındaki kısmı süpürüp sildim. en son hepsini yerleştirip tekrar süpürüp sildim. tabi süpürgelikler de silindi. halıları sermedim onların da silinmesi gerekiyor...
salon, banyo ve mutfağa aynı işleri yapmak istiyordum ama hiç gücüm kalmadığı için oraları sadece süpürdüm. dik süpürgenin içini boşalttım epey dolmuş.
süpürgenin su haznesini yıkadım. banyoda klozeti ve lavaboyu temizleyip makineye 1 posta daha çamaşır attım.
normal tuvaleti yıkadım lavabosunu temizledim.
yemek yedik. yayla gibi olan tezgah üstünü toparladım. önce bulaşık makinesini boşalttım sonra da diğerlerinin kirini akıtıp makineye dizdim. ocağı sildim. tellerini yıkadım süzülüyorlar. elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım.
bitti demek isterdim ama daha bitmedikalanlardan yapabildiklerimi yatmadan önce yine ilave ederim. ama tabiri caizse anam ağladı
Ellerine saglik:))Aynen öyle iş yapmak istiyorum sırf buraya bir iş fazla yazabilmek için :)
Bugün yaptıklarım:
Bulaşık makinesini boşalttım, tekrar doldurdum.
1 makine çamaşır katladım.
Yemek hazırladım.
Salonu süpürdüm (Aslında mutfağı da süpürecektim de süpürge bozulduEşimde filtresini filan temizledi,yarın süpürecem inşallah)
Domates turşusu yaptım.
Bulaşık makinesini tekrar boşalttım, tekrar doldurdum.
Ocağı sildim.
Dün de gaza gelip kitaplığı düzenledim buraya yazdıktan sonra :)
Cok yormussun kendini azcik sabir sizin sagliginiz daha onemli canim:)Merhabalar canlar
Yardimci abla gidince ben de deterjanli su yaptim mutfagin fayanslarini
tezgahi
masa sandalyeleri
Lavaboyu
Bi guzel ovdum piril piril oldu
Hic icime sinmiyo baskasinin yaptigi zaten ustunkoru yapiyo
Lavabo 3 gundur kapkara duruyodu oyle
Biraz dinlenip aksama dogru da buzdolabimi bir guzel silip duzenlicem
Dun aksam da uyumadan once lambaderi sildim bi güzel
Toz icindeydi silmesi de baya zaman aliyo cicekli falan tek tek ciceklerin yapraklarini sildim:))
Ellerine saglik canim bu isler de olmazsa olmaz gunlukİyi akşamlar hanımlar :)
yine bozuk plak gibi aynı işleri yaptım :)
Makineye çamaşır attım.
serdim.
kuruyunca katladım.
5 parça ütü yaptım.
Wc yi lavaboyu yıkadım.
makineye bulaşık attım.
elde yıkanacakları yıkadım.
2 sobanın küllerini boşalttım.
yakmak için içlerini doldurdum hazırladım.
Akşam yemeği hazırladım ve bulaşığını yıkadım .
ve durmadan ev topladım.:)
Yaramaz kızımla ilgilendim .
şu an dinlenmek için oturdum :)
yarın yeni işlerle burda oluruz inşallah .
Bugün pazar ya gezenler eşi evde olanlar derken topik boş kaldı :)
sen de hamilesin canim daha riskli donemdrsin dikkat et yorma kendini..Aa dünü yazım ben bari biraz grip gibiydim sabahtan beri evi hiç toplamamıştım çamaşırlar bile yerlerdeydi ve akşam birden misafirim geldi ben tabi motor taktim kendime heryeri temizledim bi anda geldiği için misafirlerim markete bile gittim yarim saate her yer mis olmuştu geç saate kadar da onlarla oturdum
Ellerine sağlık canım :)
Bi iki gün de yorgunluğunu çeker sonra da sefasını sürersin :)
Darısı başıma :)
Maşallah valla güzel güzel dinlen gerçekten ben böyle temizlik yapsam bi hafta yatarım heralde
cnntrm abovv masallah bir de yarin ise gidicen yeter çalışma artik.ellerine saglik
bende yazayim bari herkesler yazmis hos pek bi iş yapmadim;
Kahvaltı sonrasi mutfagi topladim rutin olarak, b u zdolabinin sebzelik bölümünü yikadim temizlefim...diger raflari sık sık ekden gecirdigim icin temizdi
Ortaligi duzenledim
Süpürdüm, sildim
toz aldim
camasir yikandi bi makina astim
Corba vardi salata ve makarna yaptim gecistirdim bugunu boylece.
tekrar mutfagi topladim bul.makinasıni bosalttim kirlileri dizdim.elde yikadim bazilarini.
kv ler geldi cay meyve fasli sonrasi cikanlari da dizdim kapanış bitti:).....oglum uyusa bende kendime vakit ayirsam keşke.:)
t
Bende heveslendim yazayım yaptıklarımı.
Kızımla yalnızdık bugün. Sabah kalktık kahvaltı yaptık. Kızım kucağına al diye ağlarken makinayı boşalttım yeni çıkanları yerleştirdim
Oturma odası ve çocuk odasına dağılmış legoları topladım
Kuruyan beyazları topladım makineye renklileri attım
Hava güzeldi kızımı parka götürdüm markete uğradık geldik
Kızımı uyuttum çamaşırları astım akşam yemeğini yaptım
Sonrası rutin akşam bulaşığı çay faslı
Şimdide kızımı sallıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?