En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
İçime bir enerji geldi sabah sabah kuruyan çamaşırları toplamak için girdigim dip odayı (kiler gibi kullandığım için sarma duman elimize geçeni atıyoruz.) toplamaya başladım. Yedek malzemelerimi koyduğum kolimi duzenledim market posetinde bekleyenleri yerleştirdim simdi kalan şeyleri toplayıp silip supurucem. Gereksiz gördüğüm eşyaları kolilere yerlestiricem.

Dip oda temizliği bitti gözümün korktuğu kadar is yokmuş içim ferahladi oh bee :) bir tek market posetleriyle diğer cins olan torbaların ayıklanıp düzenlenmesi kaldı o odada. Kolilenmesi gerekenleri de bir legene doldurdum. Diğer odalar bitince kategoriye gore kolilerim. Simdi açtım televizyonumu, sabırsızlıkla odaya gelmemi bekleyen kuşlarımi da çıkardım kafesten onların civildasmalarini dinleyip oyunlarını izliyorum

Maşallah sabah sabah başlamışsın. Gazan mübarek olsun :)) ellerine sağlık

Maşallah sabah sabah başlamışsın. Gazan mübarek olsun :)) ellerine sağlık
Evet ama simdi televizyon başında oturdum kaldım mutfaktaki isler beni beklediği halde
Tesekkur ederim. Sizlerle kendimi toplamaya calisicam. Suram agriyo buram agriyo ay uykum var demekten evime bakamiyorum.
Esim de sağolsun nereyi toplasam özellikle gidip orayı batiriyor. Benim de hevesim kaçıyor 1 gün bari temiz kalsın demi ama

Bu arada Efsun64 canim tasiniyomusun sen esyalari kolilemekten bahsetmissin de
Kesin değil ev satılırsa tasinicaz. Ama iki haftadır alici yok dua edin bize lütfen :)

Taşınmasak bile toplamaliyim çünkü yeni evli olduğum için çeyiz kolilerimde ne var ne yok cikarmisiz. Aylardır çekmecede dolapta duran ama kullanmadığımız şeyleri anladım artik ve o kalabalığı kaldırmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…