- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.561
Yok açtım evet ya allahtan makina 8 kilolukOyy oyy ben gibi sende pek cok camasirla uğraşıyorsun
Baklavayada bayilirm hazr yufkadan mi yaptn canm
Dip oda temizliği bitti gözümün korktuğu kadar is yokmuş içim ferahladi oh bee :) bir tek market posetleriyle diğer cins olan torbaların ayıklanıp düzenlenmesi kaldı o odada. Kolilenmesi gerekenleri de bir legene doldurdum. Diğer odalar bitince kategoriye gore kolilerim. Simdi açtım televizyonumu, sabırsızlıkla odaya gelmemi bekleyen kuşlarımi da çıkardım kafesten onların civildasmalarini dinleyip oyunlarını izliyorum
Evet ama simdi televizyon başında oturdum kaldım mutfaktaki isler beni beklediği haldeMaşallah sabah sabah başlamışsın. Gazan mübarek olsun :)) ellerine sağlık
Ooo ellerine saglik o zaman valla zor isYok açtım evet ya allahtan makina 8 kiloluk
Sana kolay gelsin canmOoo ellerine saglik o zaman valla zor is
Allahtan benimkide 8 kiloluk da valla rahat ediyorum az daha
Bugün benim keyfim yok
Yaaa benimde bugün hic enerjim yok ama ne hikmetse gezmeye gitmek cekiyo canmBugün benim keyfim yokhala yataktayım pazar yapmam lazım evi toplayıp yemrk yapmam lazım ooy pyy
Aynen ya hep iş hep işYaaa benimde bugün hic enerjim yok ama ne hikmetse gezmeye gitmek cekiyo canm
Biz kadinlarin nicin hic isi gücü bitmiyo ya
Hayırlı cumalar :)Günaydin hanimlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Daha erken toplarsın kendini üzülme :)Bugün benim keyfim yokhala yataktayım pazar yapmam lazım evi toplayıp yemrk yapmam lazım ooy pyy
Topikte başka taşınan varmı bülmiyorum ama ben taşınıyorum ve heryer koliBu aradaEfsun64 canim tasiniyomusun sen esyalari kolilemekten bahsetmissin de
Hayırlı cumalar :)
Daha erken toplarsın kendini üzülme :)
Kesin değil ev satılırsa tasinicaz. Ama iki haftadır alici yok dua edin bize lütfen :)Bu aradaEfsun64 canim tasiniyomusun sen esyalari kolilemekten bahsetmissin de
Gel kiz beraber gezelim haydiAynen ya hep iş hep işbende yok demezdim bi gezmeye
Evet biliyorum senin tasinacagini canim valla tasinmak zor is Allah yardımcın olsunYaşı
Topikte başka taşınan varmı bülmiyorum ama ben taşınıyorum ve heryer koli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?