- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.521
Son 1 yıldır takıntı oldu çorap ve temizlik bezleri hariç aklınıza gelebilecek her şeyi ütülüyorum. Utulenmeyen kazaklara da utunun buharıni tutup öyle katliyorumevi pislik götürse bile her şey utulenecek illa yapmazsam aileme değer vermiyor gibi hissediyorum. Manyak oldum iyice :))
Inanilir gibi degil yani vay caninaGünaydın herkese cumartesi günü kamyon geliyor akşamına yola çıkıyoruz ve taşınma yerleşmesi tuncelide devam edecek inşllh.
Bu arada ütü konusu konuşulmuş toz bezleri eşimin çorap ve iç çamaşırlar dahil ütülüyorum evlendiğimden beri. Ütülemesen dolaplara kesinlikle yerleştiremiyorum bi manyakta benim sanırım
Son 1 yıldır takıntı oldu çorap ve temizlik bezleri hariç aklınıza gelebilecek her şeyi ütülüyorum. Utulenmeyen kazaklara da utunun buharıni tutup öyle katliyorumevi pislik götürse bile her şey utulenecek illa yapmazsam aileme değer vermiyor gibi hissediyorum. Manyak oldum iyice :))
Kizlar siz ne yapiyrsunuZ yahu yazik caniniza zamaniniza...en gevseginiz de benimdir o zaman....utuden yana hic yuzum gulmedi simdikinden de memnun degilim acmiyor o yuzden ki hiccc utuye yanasniyrum esim utu alicak hele alinana dek lazim oldukca utuluyrum esime bi pantolon gomlek kazak bana bi etek kazak tamam.daha birsey yapmiyrumGünaydın herkese cumartesi günü kamyon geliyor akşamına yola çıkıyoruz ve taşınma yerleşmesi tuncelide devam edecek inşllh.
Bu arada ütü konusu konuşulmuş toz bezleri eşimin çorap ve iç çamaşırlar dahil ütülüyorum evlendiğimden beri. Ütülemesen dolaplara kesinlikle yerleştiremiyorum bi manyakta benim sanırım
canım ben de evde çamaşır kurutmayı sevmiyorum o yüzden de eve çamaşır hiç asmam hiçte sağlıklı değil zaten.Kışın mutfak balkonum var çamaşırlığımı oraya sererim eğer hava yağmulu ise.Değilse yine terasta çamaşır iplerim var gene oraya asarım en güzeli açık havada kurutmak. derseniz ki koku olmuyormu falan diye fazla olmuyo çünkü civarda bacalı sobalı ev yok dolayısı ile baca kömür kokusu olmuyo.Kışın çamaşırları nerde kurutuyosunuz? Kurutucusu olmayanlar
Evde çok rutubet yapıyor odada kurutmak, böcek gelir diye korkuyorum
ya telefondan yazınca da böyle abuk sabuk şeyler yazmış gibi olmuşum çok özür .kendi yazdığımdan ben bile utandım ne demişim belli değilToz bezi çorapta ütülenir mi yahu.ben sadece okul kıyafetleri gömlek pantolon tshırt ütülerim bide masa örtüsü nevresim.allahtan öyle takıntılarım yok yahu.evğn iş bitse şöyle temiz temiz ferah ferah otursam boş zamanım kalsa dünyalar benim.biraz da rapor vereyim.sabah kalktım çocuklsra eşime kahvaltı hazırladım makineye çsnaşırbayyım bulaşık makinesini boşalttım herkesi gönderdikten sonra sofrayı topladım evi sadece salon ve mutfağğı süpürdüm kirlileri yerleştirdim.arkadaş kahvaltıya çağırmıştı hazırlandım çıktım.eve geldim bismillah şimdi mskşnrdrkş çamaşırları asıcam yemek yspıcam üst katları toplucam süpürcem belki bide evi komple silerim duruma göre banyo yo ve tuvalete domestos sıkmıştım çıkmadan oraları da bi halledeceğim.
Gerek yok o kadar yaa
Elektrik kaç tl geliyo
Günaydın herkese cumartesi günü kamyon geliyor akşamına yola çıkıyoruz ve taşınma yerleşmesi tuncelide devam edecek inşllh.
Inanilir gibi degil yani vay canina
Kizlar siz ne yapiyrsunuZ yahu yazik caniniza zamaniniza...en gevseginiz de benimdir o zaman....utuden yana hic yuzum gulmedi simdikinden de memnun degilim acmiyor o yuzden ki hiccc utuye yanasniyrum esim utu alicak hele alinana dek lazim oldukca utuluyrum esime bi pantolon gomlek kazak bana bi etek kazak tamam.daha birsey yapmiyrum
Utulerinizin super guc olmasi lazim guzel acan
Zaman kaybettirmeyen:)
ütücü kızlar bir arkadaşımdan bahsedeyim size.:)
15 yıllık evli 2 çocuğu var.
oğlu oğlumla aynı okulda yaşıtlar.
bizde pazar akşam bir telaş olur.çocukların kıyafetleri ütülensin diye.
bu sevgili arkadaşım ben hiç ütü yapmıyorum diyor.
sıkarken devrini düşüğe ayarlıyormuş.
öyle de asıyorum diyor.
benim asla içim rahat etmez.
buruşuk olmasını geçtim,ütü izi olmazsa rahatsız olurum.
bizde kazaklar da dahil ç çamaşırları hariç her şey ütülenir.
buruşuk olmasa bile dolaba öyle girmelerine tahammül edemem.
çorap vs. mümkün değil.
iç çamaşırlarını asıp,toplamak,katlamak bile işkence gibi geliyor bazen.
of ben evde kurutmak zorundayımcanım ben de evde çamaşır kurutmayı sevmiyorum o yüzden de eve çamaşır hiç asmam hiçte sağlıklı değil zaten.Kışın mutfak balkonum var çamaşırlığımı oraya sererim eğer hava yağmulu ise.Değilse yine terasta çamaşır iplerim var gene oraya asarım en güzeli açık havada kurutmak. derseniz ki koku olmuyormu falan diye fazla olmuyo çünkü civarda bacalı sobalı ev yok dolayısı ile baca kömür kokusu olmuyo.
of ben evde kurutmak zorundayımkötü kokuyor
cnntrm ya valla şöyle bir düşünüyorum da hic takintim yok benim hersey mubah tek takintim kocam
mandal bile aman yarabbi kotu ornek oluyrsunuz bana.cana s ir asarken ben de renklerine cinslerine dikkat ederim sira sira ama taknti degil olmasada olur yani:)
Böcek olmuyor dimiBen de içerde kurutuyorum mecburen. Balkonuma çamaşırlik falan sigmiyor. Çamaşır kuruttugum odanın camini sık sık açıp havalandiriyorum.
Canim ben de kìsin evde kurutmak zorunda kalıyorum çamaşırlarıBöcek olmuyor dimi
kalorifer var evetCanim ben de kìsin evde kurutmak zorunda kalıyorum çamaşırları
Bocek mocek olmuyo
Ama o odada kalorifer falan bi seyler olmasi gerek oda soguksa kuf kokar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?