- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.859
- 498
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.581
Haaa o zamam kisa sürede satilir eviniz insallah :)Kesin değil ev satılırsa tasinicaz. Ama iki haftadır alici yok dua edin bize lütfen :)
Taşınmasak bile toplamaliyim çünkü yeni evli olduğum için çeyiz kolilerimde ne var ne yok cikarmisiz. Aylardır çekmecede dolapta duran ama kullanmadığımız şeyleri anladım artik ve o kalabalığı kaldırmak istiyorum.
Ben de market market gezip fiyatlara bakmak istiyorum ama kocacimlaYaaa benimde bugün hic enerjim yok ama ne hikmetse gezmeye gitmek cekiyo canm
Biz kadinlarin nicin hic isi gücü bitmiyo ya
Allah kolaylık versin.Günaydın bayanlar evin heryer koli valla sinir atres içindeyim taşınıp bi yerleşeydi. Hayırlısı ile
7. Ayimdayim :)Haaa o zamam kisa sürede satilir eviniz insallah :)
Ne kadarlik evlisin canm ?
Aman yok kocisim bi kenarda dursun ben onunla market gezmeyi pek sevmiyorum marketi tek basima yavas yavas gezmeyi seviyorum ben :)Ben de market market gezip fiyatlara bakmak istiyorum ama kocacimla
Allah kolaylık versin.
Hmm ne güzel Allah bir yastik da kocamayi nasip etsin inşallah o zaman7. Ayimdayim :)
İnan benimki benden daha çok seviyor marketi. Bana ayak uydurabiliyor. Hatta plastik bölümüne gelince hah senin reyona geldik falan der gülerAman yok kocisim bi kenarda dursun ben onunla market gezmeyi pek sevmiyorum marketi tek basima yavas yavas gezmeyi seviyorum ben :)
Evet seviyorum fayireyi
Gerçekten cabuk geçiyor zaman yaa :) mutluluktan herhaldeHmm ne güzel Allah bir yastik da kocamayi nasip etsin inşallah o zaman
Bende 2 senelik evliyim simdi kendi kendime ya o ilk zamanlarim ne hizli gecti nasil gecirdm ki o zamanlari diyorm kendi kendime :)
Ya benimkide beni hic yormaz sıkmaz acele ettirmez felan ama ben yinede tek gezmeyi daha cok seviyorumİnan benimki benden daha çok seviyor marketi. Bana ayak uydurabiliyor. Hatta plastik bölümüne gelince hah senin reyona geldik falan der güler
Ben yalniz gezmeyi hic sevemedim yaa. Kimse yoksa evden çıkmamYa benimkide beni hic yormaz sıkmaz acele ettirmez felan ama ben yinede tek gezmeyi daha cok seviyorum
Bende cok seviyorum valla duru bir güzelliği var maşallahEvet seviyorum fayireyi
Masallah maşallah hep böyle mutlu olun inşallah Rabbim agzinizin tadini bozmasinGerçekten cabuk geçiyor zaman yaa :) mutluluktan herhalde
Profiline baktım da Ankara da nerdesin ben orda doğdum büyüdüm :)Ya benimkide beni hic yormaz sıkmaz acele ettirmez felan ama ben yinede tek gezmeyi daha cok seviyorum
Amiiinn :) sizin de inşallah :)Masallah maşallah hep böyle mutlu olun inşallah Rabbim agzinizin tadini bozmasin
Y.mahalle canm sen nerde dogdun büyüdün bakim suan nerde oturuyosun ?Profiline baktım da Ankara da nerdesin ben orda doğdum büyüdüm :)
Hmm evlenince mi gittin usaga ?Y.mahallede doğmuşum ama Sincan da büyüdüm simdi usaktayim :)
Yok ailem aslında buralı ama 40 sene ankaradalarmis. Ben burada üni kazanınca taşındık sonra burada kaldık iste :)Hmm evlenince mi gittin usaga ?
Sonrada orda koca buldun kendine hee :)Yok ailem aslında buralı ama 40 sene ankaradalarmis. Ben burada üni kazanınca taşındık sonra burada kaldık iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?