- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.621
Ahh azerim zor zamanlardan geçiyorsun rabbim şifanı versin bebişlerde sağlıkla kucağına gelsin inşallah kuzum sana dua edicemSagolasin canim
Benim durumlar yine iyi degil
Sanirim kasilmalarim oluyo doktoru aradım gun icinde 10dan fazlaysa endiselenicek bi durum ola bilir dedi
Fitil soyledi 3 gun yap bi de o an 1 litre su iç dedi gecmezse hastaneye gel dedi
Off hastanede kalirsam kizim bensiz napar?gecen 1 gece kaldim aglamis annemi istiyorum diye
Ohhh ohh işte imreniyorum evlilere ne güzel pazarınız var bizim öylemi pazar normal sıradan bi gün gibi geçiyiBen dün anca gezdim kizlar baska yaptığım bir şey yoktu günümüz vardi
Bugünde esim evde oldugundan gezme günüm yine.
Yarin isler beni bekler
Teşekkür ederim balimAhh azerim zor zamanlardan geçiyorsun rabbim şifanı versin bebişlerde sağlıkla kucağına gelsin inşallah kuzum sana dua edicem
Ahh ya allah yarfımcınız olsun kuzum benim yaTeşekkür ederim balim
Hic sorma çoğul gebelik ne zormuş 1 ayda anladim
Esim de beni dün öyle gorunce tedavi eden doktora saydirdi
Madem çoğul gebelik riski vardi ne diye yazmış klomeni diye
Sende kendine pazarlari gezme günü ilan et o zaman kuzumOhhh ohh işte imreniyorum evlilere ne güzel pazarınız var bizim öylemi pazar normal sıradan bi gün gibi geçiyi
Cok gecmis olsun Allah yar ve yardimcin olsun Rabbim bebislerini sana bağışlasınSagolasin canim
Sanirim kasilmalarim oluyo doktoru aradım gun icinde 10dan fazlaysa endiselenicek bi durum ola bilir dedi
Fitil soyledi 3 gun yap bi de o an 1 litre su iç dedi gecmezse hastaneye gel dedi
Off hastanede kalirsam kizim bensiz napar?gecen 1 gece kaldim aglamis annemi istiyorum diye
Hee tabi keşke öyle birşey mümkün olsaSende kendine pazarlari gezme günü ilan et o zaman kuzum
AminCok gecmis olsun Allah yar ve yardimcin olsun Rabbim bebislerini sana bağışlasın
Valla orasina birsey diyemeyecegmHee tabi keşke öyle birşey mümkün olsa
20 canımValla orasina birsey diyemeyecegm
Senin yas kacti canm
Masallah ama ev islerine felan düskünsün koca evi cevirecek durumdasn yasina göre gercektn masallah sana20 canım
Herkes öyle diyorMasallah ama ev islerine felan düskünsün koca evi cevirecek durumdasn yasina göre gercektn masallah sana
24 bende canmHerkes öyle diyorsen kaç yaşındasın canı
24 bende canm
Fenalardayım.
Bir isteksizlik, bir kalpazanlık...
Başım hakikaten dertte bu temizlikle.
Off napıcam ben yaaa. Bütçem de yok yardımcı alayım. Kız olduktan sonra iyice çığırından çıktım.
boş durmak mümkün mü canım.Abooo yapilan islere bak hele ellerine saglik canm kac gün hic boş durmamissin masallah yani :)
Herzamanki gibi yine süpersindagci
canım ya daha çok haftan var.Sagolasin canim
sadece vakit bulamamk değil ki yorgunluk çok sen de.Valla bende ole bi isteksizlik anlamdim eşim dio bn cocuklara bakım yap braz is yok anam nerde iki gündür dışardan girmedim eve hafta içide çocuklarla perisan ola ola ev temizligiyle uğraşırım ama niyeyse yapasimda yok
sadece vakit bulamamk değil ki yorgunluk çok sen de.
gece uykusuzluk çok zor oluyor.
sürekli olunca bitiyor insan.
vitamin ve kan haplarına devam etmelisin canım.
pekmez,üzüm,fındık vs. de ye tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?