- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.661
günaydın canım.Günaydın dün yaptiklarim;
Kahvaltı hazirlarken hemen b.makinesini çalıştırdım
Yikananları bosaltip kirlileri dizdim
Yatak odasinin tülünü söküp makineye attım caminin şöyle bir tozunu aldım herseyi çekip altlarını silip süpürdüm gardolabin içlerine kadar tozlarini aldım
Aynı şekilde oğlumun odasıda temizlendi
Bugün gene kaldım yerden devam ediyorum.
günaydın canım.
maaşALLAH normal hayatına dönmeye başlamışsın.
içine sinerek yapınca rahatlıyor insan.:)
Allah kolaylık versin bacımBU SAATE KADAR YAPTIKLARIM
1-Ortalık toplamak
2-Yatağı toplamak
3- Bulaşık makinesi çalıştırmak ve boşaltmak
4- Çamaşır makinesi çalıştırmak
5-Kahvaltı hazırlamak ve masayı kaldırmak
6-Mutfak camlarını ve kapısını silmek
7- Mutfak yerleri süpürmek ve silmek
8-Mutfak sandalyelerini silmek
9- Ütü yapmak
10- Elde yıkanması gerekenleri yıkamak ve kaldırmak
YAPACAKLARIM
1-Wc ve banyo temizlemek
2- Çamaşırları toplamak ve makineden çıkanları asmak
3- 1 makine daha yıkamak
4- puding yapmak:)
Allah kolaylık versin bacım
Temizlik mi yapıyorsunuz, ayy valla ne iyi olur. Benim evinde ihtiyacı var. Hangi grup? Hemen geleyim, hiç değilse yapmak icin günü güne attığım onca işimi de yapmış olurumÇok sağolasın canım benim :)
Normalde çalışıyorum da bu 4 gün izinliyim o yüzden temizliğin dibine vuracağım :)
Bi de grubumuz var sen de gel katıl istersen her hafta görevlerimiz var ya da odamız
mesela bu hafta mutfak ile başladık
Temizlik mi yapıyorsunuz, ayy valla ne iyi olur. Benim evinde ihtiyacı var. Hangi grup? Hemen geleyim, hiç değilse yapmak icin günü güne attığım onca işimi de yapmış olurum
cnntrm arkadas vardi bir zamanlar:) uzun uzun raporunu okurduk:)
Yerini alayim uzuuun bir rapor olmasa da....
mutfağı topladim
yatak odası oturma odasi muthis daginikti topladim
Ev süpürdüm
sildim
banyo yikadim
Yemek yaptim bezelyeli patetes yemegi ve bulgur pilavı yaptim
çamaşır yikandi astim
Havuçlu kremali kek yaptim kv ye yarin icin misafire
dagilan mutfagi tekrar topladim bul.makinasıni bosalttim kirlileri dizdim.
toz aldim
oturma odasıni topladim ki ufaklik gunde kac kez oyuncak sepetini tum bosaltiyo
vee biraz oturup okumalarımi yapip yaticam inş.
Cokk ge c mis olsun canim kuzuya...oyle dusunme hep is hep is olucak degil ya normal arada koyvermen.uykusuz ise gitmek zordur....anne ogul toparlanin donersin aramiza ins.Allah yardimcin olsun canim.Ellerin dert görmesin arkadaşım ben bir süredir saldim cayira Mevlam kayira modunda takılıyorum :) tukenmislik sendromu yaşıyorum sanırımsürekli uykum var ama uyuyamiyorum da kendimden geçtim resmen bu hafta annemler bende ek olarak oğlan hasta. Atesliydi pazartesi akşamından beri. Dün gece onca ilaca rağmen 38in altına dusuremedik. Gece 3te yattım sabah kalkıp yine ise gittim sizi okumakla yetiniyorum. En yakın zamanda aranıza dönücem inşallah biraz iş yapabilirsem...
Gunaydiin :)Gunaydinlar canlar
geçmiş olsun canım. bende farkettim yokluğunu ama ben de de öyle oluyo nefes bile almayı unutacak kadar harıl harıl iş yapınca bi zaman sonra tükenmişlik sendromuna giriyorsun ister istemez çünkü bi sonu yok dön dolaş yine en başa dönüyorsun.Bide senin hastan var çok normal uykusuzluk da çok zor bu dönemde herşeyi boşvereceksin.sağlık olsun dönüşün muhteşem olucakEllerin dert görmesin arkadaşım ben bir süredir saldim cayira Mevlam kayira modunda takılıyorum :) tukenmislik sendromu yaşıyorum sanırımsürekli uykum var ama uyuyamiyorum da kendimden geçtim resmen bu hafta annemler bende ek olarak oğlan hasta. Atesliydi pazartesi akşamından beri. Dün gece onca ilaca rağmen 38in altına dusuremedik. Gece 3te yattım sabah kalkıp yine ise gittim sizi okumakla yetiniyorum. En yakın zamanda aranıza dönücem inşallah biraz iş yapabilirsem...
geçmiş olsun canım. bende farkettim yokluğunu ama ben de de öyle oluyo nefes bile almayı unutacak kadar harıl harıl iş yapınca bi zaman sonra tükenmişlik sendromuna giriyorsun ister istemez çünkü bi sonu yok dön dolaş yine en başa dönüyorsun.Bide senin hastan var çok normal uykusuzluk da çok zor bu dönemde herşeyi boşvereceksin.sağlık olsun dönüşün muhteşem olucakEllerin dert görmesin arkadaşım ben bir süredir saldim cayira Mevlam kayira modunda takılıyorum :) tukenmislik sendromu yaşıyorum sanırımsürekli uykum var ama uyuyamiyorum da kendimden geçtim resmen bu hafta annemler bende ek olarak oğlan hasta. Atesliydi pazartesi akşamından beri. Dün gece onca ilaca rağmen 38in altına dusuremedik. Gece 3te yattım sabah kalkıp yine ise gittim sizi okumakla yetiniyorum. En yakın zamanda aranıza dönücem inşallah biraz iş yapabilirsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?