- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.821
Yorgun çikolata geldiii...
Sabah erken kalktım oğlum sayesinde kahvaltısını yaptrıdım kendi kahvaltımı yaptım topladım mutfağı hallettim makına akşamdan çalışmıyı boşalttım kirlileri attım tezgahı ocağı ve buzdolabını sildim ortalığı topladım bütün evin tozunu aldım banyo ec cifledim havluları değiştirdim bi makina çamaşır attım astım mutfağın halısını dün silmiştim bu gün yerleri sildim süpürdüm salonu topladım oğlumun odasını topladım süpürüp sildim tüm camları açtım havalabdırdım evi yatak odasını sildim süpürdüm komidinleri düzenledim salonu süpürüp silecem oğlum uyuyor yapamadım ondan
Süt kaybattım kavanozladım sütlaç yaptım biraz oğluma çorba hazırladım şimdi biraz dinleneyim sanırım hakettim
Ya ben neden derli toplu tertemiz olamıyorum o kadar üşengecim ki nefret ediyorum bu halimden ama değişemiyorum daşu an evimin bütün odaları dağınık her yer toplanacak süpürüp silinecek tuvalet banyo yıkanacak yatak çarşafları değiştirilecek banyo yapılacak ama kılımı kıpırdatmıyorum ben de normal insanlar gibi sabah kalkınca bütün işimi bitirip akşama kadar düşünmeden oturup yatmak istiyorum ama yapmıyorum niye böyleyim ben ya of
Yorgun çikolata geldiii...
Sabah erken kalktım oğlum sayesinde kahvaltısını yaptrıdım kendi kahvaltımı yaptım topladım mutfağı hallettim makına akşamdan çalışmıyı boşalttım kirlileri attım tezgahı ocağı ve buzdolabını sildim ortalığı topladım bütün evin tozunu aldım banyo ec cifledim havluları değiştirdim bi makina çamaşır attım astım mutfağın halısını dün silmiştim bu gün yerleri sildim süpürdüm salonu topladım oğlumun odasını topladım süpürüp sildim tüm camları açtım havalabdırdım evi yatak odasını sildim süpürdüm komidinleri düzenledim salonu süpürüp silecem oğlum uyuyor yapamadım ondan
Süt kaybattım kavanozladım sütlaç yaptım biraz oğluma çorba hazırladım şimdi biraz dinleneyim sanırım hakettim
Benim oğlum çok erken kalkıyor mecburen bende tabi bide bekarlığımdanda alışkınım annemerkenden kalkar evi hallederdi hep ondan gelmiş bu alışkanlığım sanırım öğlen olunca işlerim bitmiş olmalı sanki bi yere yetişecekmişim gibiMaşallah canım nasıl beceriyo sunuz erkenden işe başlamayı. Ben erken kalkiyorum ama erken baslayamiyorum. Ama bu kadar da yapamiyodum önceden biraz hizlandm sanırım. Evi temiz derli toplu görmek çok güzel.Zor degil aslında bi kalksak yerimizden.
Neler neler yapıcaz
Mükemmel ya işte istediğim tam da böyle olmak maaşallah size nazar değmesin sanırım böyle olmakta annelerin önemli etkisi var çünkü benim annem bize hiç iş yaptırmadı sonuç ortada :'(Benim oğlum çok erken kalkıyor mecburen bende tabi bide bekarlığımdanda alışkınım annemerkenden kalkar evi hallederdi hep ondan gelmiş bu alışkanlığım sanırım öğlen olunca işlerim bitmiş olmalı sanki bi yere yetişecekmişim gibi
Hep mesajlarınızda sobaların külünü boşalttım temizledim diyorsunuz ya merak ettim evinizde kaç soba yanıyor.zamanın da bizde sobalı evlerde oturduk ama bizim sadece oturma odasında olurdu.siz nerelerde yakıyorsunuz.İyi akşamlar hanımlar :)
bugün evim temizdi çok iş yapmadım .
kahvaltı yaptım
Bulaşık topladım Makine ye attım.
bitince makineyi yerleştirdim .
kızımın çamaşırlarını yıkadım .
serdim.
sobaların külünü boşaltım içlerini doldurdum.
Hazırlanıp bi bebek görmeye gittim
gelince
mutfağın tülünü yıkadım.
camını sildim .
ütüledim taktım perdesini .
tüm evi gırgırladım.
ve kızımla ilgilendim :)
hafta sonu geldi bana çamaşır ütü sezonu açıldı bakalım :)
herkese kolay gelsin
Salonda ve yatak odasında canım ..Hep mesajlarınızda sobaların külünü boşalttım temizledim diyorsunuz ya merak ettim evinizde kaç soba yanıyor.zamanın da bizde sobalı evlerde oturduk ama bizim sadece oturma odasında olurdu.siz nerelerde yakıyorsunuz.
Hayırlı pazarlar becerikli kk hatunları :)
Çok güzel bi raporla karşınızdayım
Havayı güneş li görünce iş yapasım geldi ve kolları sıvadım.
Sabah kalkınca direk sobaların külünü döktüm içini doldurdum ve yaktım.
sonra üstüne çayı koyup kahvaltıyı hazırladım.kızımla kahvaltı yaptık.
bulaşıkları makineye attım.
elde yıkanacakları yıkadım.
kızımı uyutup
çöpleri toparlayıp attım.
1 haftalık odun kömür taşıdım 3.kata.
sonra mutfağın balkon kapısını cifledim.
evdeki küçük halıları çırptım.
balkonu yıkadım.
Sonra mutfak dolaplarını sildim.
yağlı kısımlarını detaylı detaylı ovdum.
tezgahı ve tezgah alnını temizledim.
ocağı sildim.
Mutfak duvarlarını sildim.
Wcyi yıkadım.
Lavaboyu ovdum.
banyoyu yıkadım.
Sonra kızım uyandı karnını doyurdum .
evi süpürdüm.
yerleri sildim.
Halıları serdim.
Kitaplığımın
kanepelerin mobilya başlığının
evdeki tüm prizlerin tozunu aldım sildim.
Yatak dolabının kapaklarını ve
Yatak odasının da tozunu aldım.
aynaları da sildim .
Kızımın dolabını düzenledim.
küçük gelenleri kaldırdım.
Ve işim bittiii.
evim in heryeri tertemiz oldu :)
Bi kahveyi hakettim kızımla oturuyorum.
hepinize kolay gelsin.
valla maşallah canımHayırlı pazarlar becerikli kk hatunları :)
Çok güzel bi raporla karşınızdayım
Havayı güneş li görünce iş yapasım geldi ve kolları sıvadım.
Sabah kalkınca direk sobaların külünü döktüm içini doldurdum ve yaktım.
sonra üstüne çayı koyup kahvaltıyı hazırladım.kızımla kahvaltı yaptık.
bulaşıkları makineye attım.
elde yıkanacakları yıkadım.
kızımı uyutup
çöpleri toparlayıp attım.
1 haftalık odun kömür taşıdım 3.kata.
sonra mutfağın balkon kapısını cifledim.
evdeki küçük halıları çırptım.
balkonu yıkadım.
Sonra mutfak dolaplarını sildim.
yağlı kısımlarını detaylı detaylı ovdum.
tezgahı ve tezgah alnını temizledim.
ocağı sildim.
Mutfak duvarlarını sildim.
Wcyi yıkadım.
Lavaboyu ovdum.
banyoyu yıkadım.
Sonra kızım uyandı karnını doyurdum .
evi süpürdüm.
yerleri sildim.
Halıları serdim.
Kitaplığımın
kanepelerin mobilya başlığının
evdeki tüm prizlerin tozunu aldım sildim.
Yatak dolabının kapaklarını ve
Yatak odasının da tozunu aldım.
aynaları da sildim .
Kızımın dolabını düzenledim.
küçük gelenleri kaldırdım.
Ve işim bittiii.
evim in heryeri tertemiz oldu :)
Bi kahveyi hakettim kızımla oturuyorum.
hepinize kolay gelsin.
Teşekkür ederim canım :)valla maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?