En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Yorgun çikolata geldiii...
Sabah erken kalktım oğlum sayesinde kahvaltısını yaptrıdım kendi kahvaltımı yaptım topladım mutfağı hallettim makına akşamdan çalışmıyı boşalttım kirlileri attım tezgahı ocağı ve buzdolabını sildim ortalığı topladım bütün evin tozunu aldım banyo ec cifledim havluları değiştirdim bi makina çamaşır attım astım mutfağın halısını dün silmiştim bu gün yerleri sildim süpürdüm salonu topladım oğlumun odasını topladım süpürüp sildim tüm camları açtım havalabdırdım evi yatak odasını sildim süpürdüm komidinleri düzenledim salonu süpürüp silecem oğlum uyuyor yapamadım ondan
Süt kaybattım kavanozladım sütlaç yaptım biraz oğluma çorba hazırladım şimdi biraz dinleneyim sanırım hakettim

Ya ben neden derli toplu tertemiz olamıyorum o kadar üşengecim ki nefret ediyorum bu halimden ama değişemiyorum da şu an evimin bütün odaları dağınık her yer toplanacak süpürüp silinecek tuvalet banyo yıkanacak yatak çarşafları değiştirilecek banyo yapılacak ama kılımı kıpırdatmıyorum ben de normal insanlar gibi sabah kalkınca bütün işimi bitirip akşama kadar düşünmeden oturup yatmak istiyorum ama yapmıyorum niye böyleyim ben ya of

ellerine sağlık haketmişsin tabi dünyanın işini yapmışsın. maşallah sana

emin ol sadece sen öyle değilsin. şimdi kalk ve en az dağınık olan odandan başla. onu halledince şevkin gelir emin ol sonra da yavaş yavaş diğerlerine geçersin. hadi kalk kalkkk senden de rapor bekliyoruz.

Maşallah canım nasıl beceriyo sunuz erkenden işe başlamayı. Ben erken kalkiyorum ama erken baslayamiyorum. Ama bu kadar da yapamiyodum önceden biraz hizlandm sanırım. Evi temiz derli toplu görmek çok güzel.Zor degil aslında bi kalksak yerimizden.
Neler neler yapıcaz

Benim oğlum çok erken kalkıyor mecburen bende tabi bide bekarlığımdanda alışkınım annemerkenden kalkar evi hallederdi hep ondan gelmiş bu alışkanlığım sanırım öğlen olunca işlerim bitmiş olmalı sanki bi yere yetişecekmişim gibi

Hanımlar merhaba .bende Perşembe günü yapmış olduğum detaylı temizliğin kaymağını yedim sayılır.perşembe temizlik yaptım.cuma günü tertemiz bir eve uyandım ve o gün bi telefon geldi ve hop akşama misafir.yedik içtik oturduk.bu sabah da sadece oğluma ve eşime kahvaltı hazırladım kızımla okulun kahvaltı organizasyonu vardık oraya gittik.geldiğimde yemek yaptım bulaşık makinesini boşaltım yerine yeni kirliler yerleştirdim.bş makine çamaşır attım salonumu mutfağımı ve ara holü süpürdüm.şimdilik bu kadar akşama kadar biraz daha bişeyler bulurum ben yine

İyi akşamlar hanımlar :)
bugün evim temizdi çok iş yapmadım .
kahvaltı yaptım
Bulaşık topladım Makine ye attım.
bitince makineyi yerleştirdim .
kızımın çamaşırlarını yıkadım .
serdim.
sobaların külünü boşaltım içlerini doldurdum.
Hazırlanıp bi bebek görmeye gittim
gelince
mutfağın tülünü yıkadım.
camını sildim .
ütüledim taktım perdesini .
tüm evi gırgırladım.
ve kızımla ilgilendim :)
hafta sonu geldi bana çamaşır ütü sezonu açıldı bakalım :)
herkese kolay gelsin

Mükemmel ya işte istediğim tam da böyle olmak maaşallah size nazar değmesin sanırım böyle olmakta annelerin önemli etkisi var çünkü benim annem bize hiç iş yaptırmadı sonuç ortada :'(

Hep mesajlarınızda sobaların külünü boşalttım temizledim diyorsunuz ya merak ettim evinizde kaç soba yanıyor.zamanın da bizde sobalı evlerde oturduk ama bizim sadece oturma odasında olurdu.siz nerelerde yakıyorsunuz.

Salonda ve yatak odasında canım ..
salonuma beşik sığmıyor ve biz yer yatağında ya da kanepe de yatamıyorduk.
tabi bi de yatak ser topla sıkıntısı var
beşikte sığmayınca kızım da başka yerde uyumadığından yatak odasına küçük bi soba kurdum geceden geceye yakıyorum.

sabah kalktım kahvaltı hazırdı (kayınvalidemler erken kalkıp yapıyorlar kahvaltılarını biz kalktığımızda da hazır sofraya kalkıyoruz) kahvaltımızı yaptık. sofra toplandı bulaşıklar makineye kondu. tezgah üstü boşaltılıp temizlendi. ocak ve lavabo da temizlendi. makine çalıştırıldı.
yataklar toplanıp örtüleri serildi.
çocuk uyutuldu.
akşamdan nevresimler yıkanıp serilmişti onlar toplandı. çocuğun çamaşırları yıkanıp asıldı.
nevresimleri ütüleyip kaldırdım.
şifoniyerin çekmeceleri düzenlendi. komodin çekmeceleri düzenlendi.
yemek yapıldı. ufaklıkla beraber kek yapıldı.
market alışverişine çıkıldı.
yemek yendi sofra toplandı. bulaşıklar makineye girdi.
çocuğun çamaşırları toplandı. renkliler yıkanıp asıldı.
ütü masasını kaldırmamıştım özellikle. çocuğun giysileri ne var ne yok ütülendi.
gün içinde 2 kez oturma odası koltuklarının minder ve kırlentleri düzeltildi.
sanırım bu kadar

Hayırlı pazarlar becerikli kk hatunları :)
Çok güzel bi raporla karşınızdayım
Havayı güneş li görünce iş yapasım geldi ve kolları sıvadım.
Sabah kalkınca direk sobaların külünü döktüm içini doldurdum ve yaktım.
sonra üstüne çayı koyup kahvaltıyı hazırladım.kızımla kahvaltı yaptık.
bulaşıkları makineye attım.
elde yıkanacakları yıkadım.

kızımı uyutup
çöpleri toparlayıp attım.
1 haftalık odun kömür taşıdım 3.kata.
sonra mutfağın balkon kapısını cifledim.
evdeki küçük halıları çırptım.
balkonu yıkadım.

Sonra mutfak dolaplarını sildim.
yağlı kısımlarını detaylı detaylı ovdum.
tezgahı ve tezgah alnını temizledim.
ocağı sildim.
Mutfak duvarlarını sildim.

Wcyi yıkadım.
Lavaboyu ovdum.
banyoyu yıkadım.

Sonra kızım uyandı karnını doyurdum .
evi süpürdüm.
yerleri sildim.
Halıları serdim.

Kitaplığımın
kanepelerin mobilya başlığının
evdeki tüm prizlerin tozunu aldım sildim.

Yatak dolabının kapaklarını ve
Yatak odasının da tozunu aldım.
aynaları da sildim .

Kızımın dolabını düzenledim.
küçük gelenleri kaldırdım.
Ve işim bittiii.
evim in heryeri tertemiz oldu :)
Bi kahveyi hakettim kızımla oturuyorum.
hepinize kolay gelsin.

O zaman bu alkışlar sana gelsin evde is birakmamissin maşallah

valla maşallah canım

Burasi buzz gibi i iş cokkk yaptiran yok oyyy oy cok bunaldim is yapamamak canimi sıkıyor oglum yaptirmiyo koala gibiyiz yapisik hic birakma diyo
ajsam a kadar
mutfakta kahvalti sonrasi yiycekleri kaldırdım sicak bozulur diye bulaşık vs masa duruyo
sulu supurgeyi hazırladım yatak odasindan basladim süpürdüm
oglumu uyuttum salon ve diğer odaları süpürdüm iki odayi süpürdüm oglum uyandi Mutfagin halısını ters cevirdim tuylu olanlardan tam supurecektim supurgeden poffbi ses ates cikti kablosu yandi dik supurgeyle devam ettim oturma odasi ve mutfak kalmisti enn cok batan yerler bir de
oglumla supurmeye calistim.
yatak odasinin balkonu kapali fazlaliklari koyuyrum orayi duzledim supurdum.
nevresimleri bizim ve oglanin yijandi astim
arabasi corbasi yaptim
mutfak göçüyor
yerler silinecek, toz alinacak, wc yikanacak
mutfak toplanacak dolap yuzleri silinecek
diger nevresim takilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…