- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.921
gerçekten çok yoğun bol işli geçmiş.Selam
benimde yogun geciyor bu aralar gunlerim
cumartesi
annem geldi ufakliga bajarken
oturma odasi mutfak cocuk oadsi tülleri yikanmisti camlarini sildim
yemek yaptim.yogurdun kaymakları birikmisti tereyağı yaptim.
ajsam gezneye gittik.
Pazar
kahvaltıya eltimle kv leri cagirdim mecburen.
Ikindiden sonra carsiya ciktik annemle.
gelince bul.makinasıni bosalttim.tezgah da yikanmis bulasik doluydu yerlestirdim(yarinki kalabalik misafirler icin pasta yaptik yardim etti eltim sagolsun biri cikti aradan) yemek yapip yeme fasli.
annem mutfagi topladi sağolsun.
bende banyoyu porçözle yikadim sular cok kirecli terlik kova sepet ne varsa porcozlendi.
sonra cay fasli.
yatmadan tuvaleti porcozledim
iki bidon sut pisirdim.yogurt yaptim
ocagi sildim yagcozle.
yesillikleri annem ayiklamisti yikadim.
cokk yorulmusum yattim.
bugun kahvalti yÃptik
annem topluyo mutfagi.ufakligi uyutrken yaziyrum bende...bugun de cokk işim var
arkası aksam inşallah:))
bir müddet yerde mi,gökte mi yaşıyorsun bilemezsin.Merhaba kizlar.nasilsiniz?
Benim temizlik basima vurdu artik:)))temizlik yapamayinca haril haril temizlik videoları izliyorum :))))
Gece uyumadan önce dogumdan sonra nasil temizlik yapicam onu hayal ediyorum:))))
temizlik aseriyorum resmen:))
maaşALLAH canım artık normale döndü hayatın.Bugün yaptıklarım kahvalti hazrlarken bi taraftan b. Makinesini boşalttım kahvaltı bitince kirliler yerleştirildi bi traftan ıspanak yıkadım pisirdim ocağı tezgahı masayi temizledim küçük supurgeyle süpürüp çıktım 1.makine çamaşır attım oglumun odasini toparladım söyle bir baktım şekli içime sinmiyordu istediğim gibi degistirdim şeklini nevresimlerini değiştirdim çocuklar uyudu onlar uyurkende çamaşır asıp kuruyanlari kaldircam bide oğlum uyanmadan çorba pisirmem lazım
o geziler çok yorucu oluyor.Çok yorgunum kızlar.hafta sonu çok yoğun geçti.Full dışardaydım.cumartesi çarşı ya çıktım çocuklarla pazar kızımın istanbul gezisi vardı sabah 7 de evden çıktık akşam 7 de geldik.bugünde kursa gittim 4 de geldim hala oturamadım bayağı ev aldı başını gitmişti toparladım sayılır.
hala oturmuyorsan hemen bir yerden başla canım.:)Esas benim ev aldı başını gidiyor yine
o geziler çok yorucu oluyor.
12 saat sürmüş.
bugün başlamışsındır işlere canım.
hala oturmuyorsan hemen bir yerden başla canım.:)
ben de oturuyorum işde.:))oturuyorum çünkü çalışıyorum. evde olsam illaki büyük temizlik yapmasam da gerekenleri yapmaya çalışıyorum :)
ben de oturuyorum işde.:))
akşama o zaman.
sen hamaratsın, okuyorum hep yazdıklarını ama ben hem kalpazanım hem de bebeğim var ya o yüzden sürekli erteleniyor temizlik. ee sonra da başa çıkamıyorum.
kızlar bebekle iş değil hayattan kopuyor insan.Merhaba arkadaslar..Bugün evi baştan aşa silip süpürmek istiyordum malesef yapamadım kaç gecedir kızım uyumuyor sabahlara kadar ağlama krizleri oğlumda gece 4de uyanıp yanımıza geliyor uyusada zor uyuyor bnde hiç uyku yok ve sonunda hasta oldum doktora gttim yapacak bşey yok bebegin kolik bebek dedi öylece kala kaldım ev aldı başını gidiyor yarında yapanazsam hafta sonuna yardımcı bayan almayı düsünüyorum yoksa içim hiç rahat değil
Merhaba arkadaslar..Bugün evi baştan aşa silip süpürmek istiyordum malesef yapamadım kaç gecedir kızım uyumuyor sabahlara kadar ağlama krizleri oğlumda gece 4de uyanıp yanımıza geliyor uyusada zor uyuyor bnde hiç uyku yok ve sonunda hasta oldum doktora gttim yapacak bşey yok bebegin kolik bebek dedi öylece kala kaldım ev aldı başını gidiyor yarında yapanazsam hafta sonuna yardımcı bayan almayı düsünüyorum yoksa içim hiç rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?