- 9 Ocak 2015
- 19.901
- 82.692
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.901
Bir gunde yapardim ama artik yetismiyo cogu zaman ufaklik izin vermiyo...evimiz 120 m2 balkonlar cok buyuk bizim ev o kadar buyuk degilevlerini bir günde temizleyenler!
Evleriniz kaç m2?
Kaç oda?
ben başlayınca cam kapı sil süpür toz al valla herhalde 3 günümü alır.
Bir gunde yapardim ama artik yetismiyo cogu zaman ufaklik izin vermiyo...evimiz 120 m2 balkonlar cok buyuk bizim ev o kadar buyuk degil
aynen,canı gönülden katılıyorum sana canımmutfaktan çıkmama az kalmışken bi iki tane öneriyle geldim hanımlar.üst üste üstüme yığılacakmış gibi duran bazı dolap raflarım yeniden düzenleyince yarı yarıya ferahladı yer açıldı.Şimdi siz siz olun beğendiğiniz çay takımını ( özellikle a101 e geliyo ) benim gibi ucuz diye hemen almayın.Bi zaman sonra çay bardağı illa ki kırılıp azalıyo çay altlıkları duruyo.Saydım şimdi 30 tane çay altlığım var ama 30 tane çay bardağım yok.Hele bi tane kırmızı kuşlu çay setim vardı hiç bardağı kalmamış ama çay altlıkları duruyo.Bundan sonra azaldıkça sadece çay bardağı alıp çay altlıklarının birikmesine izin vermeyeceğim bu bir.İkincisi mevve suyu -çay - gazlı içeçeklerin yanında promosyon olarak verilen bardak tabak kase gibi şeyleri sırf yanında bişey veriyo diye toplamayacağım.Dolapları yerleştirirken böyle takım olmayan tek tek ürünler göze hoş gözukmüyor nedense.bi tane kola bardağı bi tane lipton ıce tea bardağı derken birde hepsinin boyutu biçimi farklı nereye koycağımı şaşrdım böyle ayrı ayrı.Üçüncüsü ihtiyacım olmayan bir şeyi sırf beğendim diye sırf güzel indirime girmiş diye almayacağım.Misal çaydanlık.Az kalsın hafta sonu bernardodan şu meşhur düdüklü çaydanlık 70 lira hemde kırmızı diye alıyordum ki demliği küçük diye vazgeçtim.iyiki kendimi tuttum şu an mutfak dolaplarımın büyük olan bir rafında 2 tane bekliyor sırf misafir gelince kullanırım diye.Birde her zaman ocağımın üstünde olan var etti 3.Ne gerek var 2 tane zaten yetiyordu üçüncüyü almam müsriflik olmuş diğerleri dolap beklesin diye.Herşeyden bi günlük bi de özel günler için diye 2 takım yapsak yeter kısacası.Kırıldıkça eskidikçe yenisi alınır zaten.en güzeli sade hayat.Ne kadar az eşya o kadar az iş.
Balkon fazlaymis sende de.benim de mutfak cam balkon gayet buyuk.cocuk odasinin balkonu oturma odasina kadar uzaniyo bir de yatak odasi balkonu var pimapen kiler olarak kullaniyrum.3+1 kilerim mutfakta bi bolum.salon kisin kapali camlarim normal....cam balkon soguk degil mi oturma odasi olarak kullanmak icin....buyuk ev zor dubleks filan hic dusunemiyrumhmmm... Kız bana da izin vermiyor da ben birine emanet ediyorum (kv'ye) temizlik yapıyorum o gün. fakat yine de yetişmiyor.
evim 150 metrekare. 3 oda, 1 salon, mutfak, banyo, kiler, küçük wc.
ayrıca;
1 pimapenle kapalı yaklaşık 4 metre balkon,
1 açık balkon (yaklaşık 4 metre) ve
1 adet de cam balkonla kapalı şu an oturma odası olarak kullandığımız 15 metrekarelik balkon.
VE EVİMİN TÜM CAMLARI FRANSIZ CAM
çok büyük olduğu için yetiştiremiyorum herhalde.
zaten 1 tam gün cam silmekle geçiyor.
evlerini bir günde temizleyenler!
Evleriniz kaç m2?
Kaç oda?
ben başlayınca cam kapı sil süpür toz al valla herhalde 3 günümü alır.
Balkon fazlaymis sende de.benim de mutfak cam balkon gayet buyuk.cocuk odasinin balkonu oturma odasina kadar uzaniyo bir de yatak odasi balkonu var pimapen kiler olarak kullaniyrum.3+1 kilerim mutfakta bi bolum.salon kisin kapali camlarim normal....cam balkon soguk degil mi oturma odasi olarak kullanmak icin....buyuk ev zor dubleks filan hic dusunemiyrum
Herkese kolay gelsin.bugün kahvaltıyı topladım mutfağı toparladım süpürge ysptım mutfakta kullandığım bezleri çamaşır suyuna bastım dün yıkadığım çamaşır vardı onları terasa astım yatakları topladım.etrafta ki fazlalıkları topladım ve çıktım.hem çarşı ya gittim hem pazara gittim şimdi de geldim .sırada ki yapılacaklar :
Kumdş aldım pazardan onları makineye atıcam.bştşnce asıcam.
Yemek yapıcam
Bi de çsy keyfi yapıcam.
Dikiş dikmeye çalışıyorum nacizane canım.pazartesş salı dikiş kursuna gidiyorum birde
Ah sağol canım cok düşüncelisinne güzel... Haydi rastgele o zaman :) bol bol yaratıcı düşünceler diliyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?