- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.941
kızlar bebekle iş değil hayattan kopuyor insan.
her şeyin zamanı var.
büyüyecekler,rahatlayacaksınız.
ben de aynı şeyleri yaşadım.özellikle kolikli bebek felaket bir şey.
gece uyauyamamak ve sonrasında işe gelmek de ayrı zor.((
yağmur geçmiş olsun canım.
ben oğlum bebekken yardımcı alırdım.yoksa mümkün değil iş yapmak.
iki haftadır halsizlik vardı.
bugün boğaz ağrısıyla uyandım.
üşütüp yordum fazlasıyla kendimi galiba.
eve gidip ilaç alıp yatmak istiyorum sadece.
İşin öok zor gerçekten kolik bebekle
Benim oğlumda kolikti çok çektim en son doktor bi damla vermiştide onunla biraz rahatlamıştık
Çok geçmiş olsun
Tam olarak işe yaramıyor evet ama hiç olmazsa uyku süreleri uzuyor kolik krizleri daha kolay atlatılıyorValla bna vermedi ya inanma onlara ise yaramıyor dedi sinir oldum biraz olmadı başka doktra da gotrcem yoksa cidden çok zor
Benimde 1.5 yaşında oğlum var aslında işi salmamak gerekiyor sonrasu daha Zor oluyorKızlar uzun zamandır bu topiği takip ediyorum.. Sıkıntım şu 1.5 yaşında oğlum var bu ara çok hastalandı evin işine pek elimi süremedim malum 2 gün sonra yılbaşı memleketten ablamlar gelicek bize ve ilk defa gelecekler 4 gün kadar kalacaklar nerden nasıl başlasamda adam etsem evi bilemedm kendimde hastayım aynı zamanda bana bi akıl verin nolur
Dolap içi düzenlemek gözümü korkutuyo bide soğuk ev klima ancak salonu ısıtıyo.. Balkonlar çok zorluyo aslında beni ıvıdık zıvıdık dolu at at bitiremedim aşagıya fıldırasım geliyo bazenBenimde 1.5 yaşında oğlum var aslında işi salmamak gerekiyor sonrasu daha Zor oluyor
Mutfaktan başla bence odalar o kadar zorlamaz
Banyo wc halledilince odaların toz al süpür sil koltukları sil halıların ne surumda bilemiyorum ihtiyaç varsa bi fırçalar silersin eşin evdeyken çocuk uyurken yapabilirsn gibi
Ben öyle yapmaya çalışıyorum
Atma konusunda gerçekten. Kararlı olmak gerek ben işe yaramayan hiç birşeyi bi yerelere sokuşturmam iite dolap içleri falan ucunu bırakmamak gerek sonrasında sıkıntı oluyor böyle balkon kış günü herkesin sorun haftada bir yıkıyprum ben o da sıcak suyla valla yoksa akşamına hasta olurum
Dolap içi düzenlemek gözümü korkutuyo bide soğuk ev klima ancak salonu ısıtıyo.. Balkonlar çok zorluyo aslında beni ıvıdık zıvıdık dolu at at bitiremedim aşagıya fıldırasım geliyo bazen
Doğru walla evde dolap çok olunca bu dursun şuda dursun oluyo iyisi mi ben bu gece sabaha kadar temizlik yapayım yoksa işin içinden çıkamayacağımAtma konusunda gerçekten. Kararlı olmak gerek ben işe yaramayan hiç birşeyi bi yerelere sokuşturmam iite dolap içleri falan ucunu bırakmamak gerek sonrasında sıkıntı oluyor böyle balkon kış günü herkesin sorun haftada bir yıkıyprum ben o da sıcak suyla valla yoksa akşamına hasta olurum
Kolay gelsin :))Doğru walla evde dolap çok olunca bu dursun şuda dursun oluyo iyisi mi ben bu gece sabaha kadar temizlik yapayım yoksa işin içinden çıkamayacağım
Sağol canım:))Kolay gelsin :))
Kızlar uzun zamandır bu topiği takip ediyorum.. Sıkıntım şu 1.5 yaşında oğlum var bu ara çok hastalandı evin işine pek elimi süremedim malum 2 gün sonra yılbaşı memleketten ablamlar gelicek bize ve ilk defa gelecekler 4 gün kadar kalacaklar nerden nasıl başlasamda adam etsem evi bilemedm kendimde hastayım aynı zamanda bana bi akıl verin nolur
Çok sağolun ya çok güzel yazmışsınız gerçekten sanırım dediğiniz gibi yapsam daha çabuk biter ve pratik olur gibi.. Teşekkürlerr..Önce evdeki tüm dağınıklıkları topla. Ortada fazlalık kalmasın.
Sonra iki kova su hazırla yanına. Süpürgeyi de aç.
Önce süpür bi odayı. Bi kovadaki suyla Toz al. Diğeriyle sil. Çek kapısını.
Bütün odaları böyle böyle yap çık. En az eşyalı odadan başla.
En son seni rahatsız eden mutlaka yapman gerekenler varsa yap, yoksa kasma. Hem kış, hem de bebeğin var.
Malesef her iki aileden de uzakta yaşıyoruz komşuluk desen hiç yok bu apartmanda eşimde çok çalışıyor geç geliyor çoğu zaman çamaşır katlama ütü wc banyo geceye kalıyorLynex bir de bebeğini bakacak biri olursa daha çabuk yaparsın.
Kv olur, varsa komşun gelip sende biraz ilgilensin.
Çok sağolun ya çok güzel yazmışsınız gerçekten sanırım dediğiniz gibi yapsam daha çabuk biter ve pratik olur gibi.. Teşekkürlerr..
Bebeğin akşam uyuyorsa 1-2 saat de olsa, tv karşısında çamaşır katlayabilir ütü yapabilirsin.Malesef her iki aileden de uzakta yaşıyoruz komşuluk desen hiç yok bu apartmanda eşimde çok çalışıyor geç geliyor çoğu zaman çamaşır katlama ütü wc banyo geceye kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?