En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Çok halsizim hiç bişey yapmak istemiyorum .çocukların okulunda da yarın yenıyıl etkinlikleri var pasta alıp götürmem lazım .yarım günüm okulda geçeçek.bugün detaylı hiç bişey yapmadım kursum vardı .geldim canım yatmak istiyor kaldıramıyorum kendimi .bikaç saat yatıyım da dinleneyim az.işlerini bitirenlere bugğn ne mutlu yarın kar geliyormuş.

Sağol canim gercekten zor ama biliyorum bunlarda gecicek. sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

Kızlar uzun zamandır bu topiği takip ediyorum.. Sıkıntım şu 1.5 yaşında oğlum var bu ara çok hastalandı evin işine pek elimi süremedim malum 2 gün sonra yılbaşı memleketten ablamlar gelicek bize ve ilk defa gelecekler 4 gün kadar kalacaklar nerden nasıl başlasamda adam etsem evi bilemedm kendimde hastayım aynı zamanda bana bi akıl verin nolur

Benimde 1.5 yaşında oğlum var aslında işi salmamak gerekiyor sonrasu daha Zor oluyor
Mutfaktan başla bence odalar o kadar zorlamaz
Banyo wc halledilince odaların toz al süpür sil koltukları sil halıların ne surumda bilemiyorum ihtiyaç varsa bi fırçalar silersin eşin evdeyken çocuk uyurken yapabilirsn gibi
Ben öyle yapmaya çalışıyorum

Dolap içi düzenlemek gözümü korkutuyo bide soğuk ev klima ancak salonu ısıtıyo.. Balkonlar çok zorluyo aslında beni ıvıdık zıvıdık dolu at at bitiremedim aşagıya fıldırasım geliyo bazen

Atma konusunda gerçekten. Kararlı olmak gerek ben işe yaramayan hiç birşeyi bi yerelere sokuşturmam iite dolap içleri falan ucunu bırakmamak gerek sonrasında sıkıntı oluyor böyle balkon kış günü herkesin sorun haftada bir yıkıyprum ben o da sıcak suyla valla yoksa akşamına hasta olurum

Doğru walla evde dolap çok olunca bu dursun şuda dursun oluyo iyisi mi ben bu gece sabaha kadar temizlik yapayım yoksa işin içinden çıkamayacağım

Bende kaç gündür baya birşeyler yaptım.
İki gün önce televizyon ünitesinin çekmecelerini duzenledim. Yatak odasını detaylıca temizledim.çamaşır yikadim astım.

Dun vestiyerdeki dolapları ve rafları temizledim topladım. Darmadağın posetlerim vardı onları duzenledim. 1 makine daha çamaşır yıkayıp astım.

Bugün de bütün tencerelerimi elimde güzelce yikadim. Bulasiklari toplayıp bulaşık makinesini çalıştırdım. Tezgahi temizledim. Buzdolabini sildim. Kuruyan çamaşırları katladim yerine koydum.

Firinla ocağı da güzelce silip mutfak çekmecelerini düzenlemem gerekiyor.

Bende bugece ön balkon arka balkonu toparlayıp mutfaga el atacağım.. Soğuk ama napim biriktikçe birikecek başla türlü zaten yakında memlekete gideceğim derli toplu kalsın hiç olmazsa

Önce evdeki tüm dağınıklıkları topla. Ortada fazlalık kalmasın.
Sonra iki kova su hazırla yanına. Süpürgeyi de aç.
Önce süpür bi odayı. Bi kovadaki suyla Toz al. Diğeriyle sil. Çek kapısını.
Bütün odaları böyle böyle yap çık. En az eşyalı odadan başla.
En son seni rahatsız eden mutlaka yapman gerekenler varsa yap, yoksa kasma. Hem kış, hem de bebeğin var.

Çok sağolun ya çok güzel yazmışsınız gerçekten sanırım dediğiniz gibi yapsam daha çabuk biter ve pratik olur gibi.. Teşekkürlerr..

Çok sağolun ya çok güzel yazmışsınız gerçekten sanırım dediğiniz gibi yapsam daha çabuk biter ve pratik olur gibi.. Teşekkürlerr..

Ben genelde böyle yapıyorum. Yıkanacakları banyoya taşıyorum. İş yaparken makine çalışıyo. Bitince asıyorum yeni çamaşır atıyorum.
En son klozet lavabo ovup, banyoyu yıkıyorum veya siliyorum. Paspasları temizse silkeleyip seriyorum.
Havluları değiştiriyorum.
Tamamdır.

Ve eline geçen ve kullanmadığın angarya gördüğün şeyleri at veya birine ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…