En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
İş güç yapan yokmu hanımlar.bi kar yağdı herkes uçtu gitti sanki .azıcık ben rapor yazıyım bari.sabah kalktım kahvaltıyı hazırladım sonra kaldırdım bulaşıkları makineye attım tezgahı topladım sildim bezleri çamaşır suyuna bastım yıkamam çamaşır vardı onları katladım yerleştirdim ütüleri ayırdım salonu ve çocuk yatak odalarını topladım etraftaki fazlalıkları yerine koydum saat 9 buçuğa kadar bunları yaptım kursa gittim geldim.gelince kısır hazırladım yemek koydum ocağa da bi yandan.kısırı hazır edince evi bi süpürdüm lavaboları cifledim klozeti dezenfekte ettim banyo tuvalet havlularını değiştim yenilerini astım.yarına da toz alıp yer silme işlerini yspıcam .evde olmadığım zamanlar ancak bu kadar yapıyorum detaylı yarın artık.

Bu saatte burda birileri varmıdır bilemedim ama akıla ihtiyacım var kızlar yarın memlekete gideceğim ama heryer heryerde toplamadan da gidemem çünkü 1 ay kadar orda kalıcam eşim 1 hafta sonra dönecek nerden nasıl başladam bilemiyorum((

kızlar ankastre cam ocağın metal kısımlarını nasıl parlatıyosunuz? bi de bu amway in metal parlatıcısı varmış kullanan var mı

Tüm odalardaki dağınıklıklar toplandı. Yataklar toplanıp örtüleri serildi. Mutfak tezgahındaki bulaşıklar kirleri akıtılıp makineye dizildi. Makine çalıştırıldı ama boşaltılamadı :)) Yemek yapıldı, sofra toplandı, elde yıkanacaklar yıkandı diğerleri makine dolu olduğu için duruyor öyleBir makine çamaşır yıkandı. Askıdakiler toplanıp katlandı yenileri asıldı. Artık yumuşatıcı yerine sirke kullandığım için deterjanın zararlı etkileri büyük oranda kayboluyordur düşüncesiyle her şeyi ütülemiyorum Dolayısıyla az ütü çıkıyor. Çok rahatladım vallahi Banyo yapıldı. Dün karbonat ve sirkeyle yıkamıştım saçımı bugün hiç rahat edemedim. Aslında temizdi saçım ama ne bileyim rahatsız oldum işte. Başlarım no poo'suna deyip banyoya girildi. Bu defa sabunla banyo yapıldıDuşakabin temizlendi. Bu kadar

oda oda dağınıklığı topla. en az dağınık odandan başla çabuk bitsin. Geçen bi arkadaşa yazmıştım. eğer temizlik yapacaksan sen de öyle yapabilirsin.
en az dağınık odana gir süpürgeni aç yanına da iki kova su al, biri ile yer sil diğeri ile toz al. çek kapısını...
yıkanacakları da topla önden. at makinaya, temizlik yaparken bi makine çamaşır yıkansın ve as, gelince toplarsın :)
mutfağın bulaşığını da makineye doldur çalıştır temizlik yaparken o da yıkansın, bitince hemen yerine yerleştiriverirsin.

Biri gelse bana yapsa hic halim yok valla kahvalti bile önüme getirecek kişiye muhtacım:/

ben de ilk de çok perişan aylar yaşadım.
hamileliğin en berbat kısmı.
ama çoğu gitmiş canım.
12-14den sonra hafifler.
yemek yemek ne büyük nimetmiş diyor insan.
Valla sabahtan açım..hiç yiyesim yok.tok evin aç kedisi oldum ne yenir bilemiyorum.caydan sutten tiksiniyorum yogurt yiyince cikariyorum yagli yiyince midem yaniyor ben ne yicem bilmiyorum cubuk krakere talim 1 haftadir folic asitide atmiyorim midem almiyor ne yapicam cok kararsizim

valla koskoca takvimi de görmedim :)

bu günlerini gülerek hatırlayacaksın. çok güzel şeyler ve de ilk bebeğinse...
sen yine de zorla kahvaltı etmeye bak, temizliği boşver zaten ha deyince geçiveriyor.

benim de 11 aylık kızım var. hiç zorluk yaşamadım hamileliğimde ama yine de sizi çok iyi anlıyorum.
Sıkın dişinizi güzel günler yakında.

Tesekkur ederim ama hiç zorluk yaşamamışsin halimden anlaman imkansız malesef:/

Bugün sadece evi ve yatakları topladım. Yemek yaptım. Bulaşık makinesini boşaltıp yenileri yerleştirdim. Şimdi de eşim ve kendim için yanımızda götürmek üzere kahvaltı hazırlayıp yatıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…