- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #27.041
Benim robot çok sulandırıyor, tupper ın super şefini veya elektrikli dört bıçaklı bi doğrayıcı almayı düşünüyorum... Tavsiyelere açığım :)
Masallah ya saat 11.00 isim bitti diyorsun bi dunya da yapmissin....10.00dan once kahvakti yaptigim nadirdir erken kalksam da esimi bekliyrum haliyle isim hic bitmiyir ufak tefek de olsa.Günaydın kızlar
Teknik bi arızadan dolayo giremedim 1 haftadır ama işte geldim burdayım raporumla :)
Sabah kalktım 6 da makinaya öamaşır attım bi kaç ütü vardı onları hallettim kahvaltı haZırladım eşimi yolladım oğlumu yedirdim lavaboları wc leri cifledim mutfağı topladım ocak dırın sildim bul mak çalıştırdım evi komple aüpürdüm camları acıp havalandırdım salonun toZunu aldım yatakları topladım heryeri sildim şimdi işim bitti oturdum yemek yapmam lazım ama ne yapacağımı hala bulamadım
Eşim 8 de işe gidiyor mecburen kahvaltıyı erken hazırlıyorum bide oğlum sabahları çok erken kalkıyoree bende tabi sabahları kahvaltı saatine kadar oğlum çizgi film falan izliyor o arada bimçok ıvor zıvor iş yapabiliyorum süreklilik oluşumca insan alılıyor öğleden aonra hiç bi işim kalmıyor genelde oğlumla ilgileniyorum o zamandaMasallah ya saat 11.00 isim bitti diyorsun bi dunya da yapmissin....10.00dan once kahvakti yaptigim nadirdir erken kalksam da esimi bekliyrum haliyle isim hic bitmiyir ufak tefek de olsa.
Ne guzel masallah....esim ogke namazinda ise gittigi icin ve tabi uykucu o yuzden ancak 10.00-10.30 da kahvakti yapiyruz....hep imrenmisimdir ile erken kalkip boyle islerini halledenlere:))Eşim 8 de işe gidiyor mecburen kahvaltıyı erken hazırlıyorum bide oğlum sabahları çok erken kalkıyoree bende tabi sabahları kahvaltı saatine kadar oğlum çizgi film falan izliyor o arada bimçok ıvor zıvor iş yapabiliyorum süreklilik oluşumca insan alılıyor öğleden aonra hiç bi işim kalmıyor genelde oğlumla ilgileniyorum o zamanda
nasıl fırçaladın canımKahvalti Hazirladim yaptik.makina beyazlari attim,
yatak odasına gectim mutdagi toplamadan;
Nevresimimizi degistim daginikligi topladim
halıları fircaladim( eflalimin tekniğiyle ben hep silerdim kil tuy rengini kararttikca) boyle daha iyi oluyrmus.supurdum baza alti filan.
Sira diger odalar da göçüyo abartisiz.mutfak duruyo.silinecek gunlerdir dipkose yapamiyrdum hastaydım.
yapinca yazarim insaallah:)
Is yapicaklara kolay gele...
Bende her zaman olmasa bile hafta da bi fırçalarım saçı falan topluyo bide tüyleri kabarıyor sonra da süpürgeyle süpürüyorum .Kahvalti Hazirladim yaptik.makina beyazlari attim,
halıları fircaladim( eflalimin tekniğiyle ben hep silerdim kil tuy rengini kararttikca) boyle daha iyi oluyrmus.supurdum baza alti filan.
Sira diger odalar da göçüyo abartisiz.mutfak duruyo.silinecek gunlerdir dipkose yapamiyrdum hastaydım.
Beninde isine geliyo galiba baba ogul uyuyo ben de uyuyrym...ogkysla biz kaljarsak dedigin gibi camasir daginiklik vs hallefiyrum.Duha22 eşim evde olması bütün işleri aksatıyor zaten benimde eşim hafta sonu 2 gün evde mutfak toplamaktan yemek yapmaktan başka hiç bir iş yapamıyorum hafta sonları
Eşin evdeykende sabahları bi kaç işini halledebilirsin çamaşır atılıp serilenilir yada toplanabilir mesele
Ben eşim evden çıkmadan yatakları toplamış oluyorum bile
Nornal Hak fircasiyla surdum elimle toz kil zaten toplaniyo fircaya ve halinin etrafina.sonra supurgenin ucunu cikarip cektiriyrum ucunu takiyrum tejrar supuryrum valla ancak temiz oluyo bi de acik renk halilarim ozellikle oturma odasinasıl fırçaladın canım
hımm bende farklı bir yöntem sanmıştım:)Nornal Hak fircasiyla surdum elimle toz kil zaten toplaniyo fircaya ve halinin etrafina.sonra supurgenin ucunu cikarip cektiriyrum ucunu takiyrum tejrar supuryrum valla ancak temiz oluyo bi de acik renk halilarim ozellikle oturma odasi
hali fircasimi benim hali ne kadar silersem sileyim temiz olmuyo alimin durumu buNornal Hak fircasiyla surdum elimle toz kil zaten toplaniyo fircaya ve halinin etrafina.sonra supurgenin ucunu cikarip cektiriyrum ucunu takiyrum tejrar supuryrum valla ancak temiz oluyo bi de acik renk halilarim ozellikle oturma odasi
zaten bu acik renk alilar beni mahvettiNornal Hak fircasiyla surdum elimle toz kil zaten toplaniyo fircaya ve halinin etrafina.sonra supurgenin ucunu cikarip cektiriyrum ucunu takiyrum tejrar supuryrum valla ancak temiz oluyo bi de acik renk halilarim ozellikle oturma odasi
Iki gundur yazanadim o surede hep is yaptim.Kahvalti Hazirladim yaptik.makina beyazlari attim,
Merhaba ablaSelam arkadaslar nasılsınız bayadır uğrayamıyorum topiğe bir bakıyım dedim kim var kim yokBirTutamMutluluk20 sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor az kalmıştır Allah sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin canım yaaaa özlemişim gelmişken bir rapor veriyim
Sabah cocukları okula gönderdikten sonra ütülerimi yaptım
Yerlerine yerleştirdim
1 makine çamasır yıkandı astım
Yatakları topladım
Tüm evi süpürdüm, ortalığı topladım
Yarın evde badana başlayacak onun için evden çıkacak eşyaları ayırdım
Mutfagı topladım Ocak fırın aspiratörü sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?