En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Dun gece yatmadan yatagin ustune yigdigim camasrlari topladm. Dolaplarn iclerinde dagilanlari katladm yerlestrdm. Dolaplarn ustunu ve kapaklarini sildim. Aynalarimi sildim. Gardrobumuzun icinde acik yerleri sildimmm.. sabah ilk isim makinedeki camasrlarmi asmak oldu. Sonra ortalgi topladm kahvalti hazirladm. Kahvaltidan sonra yataklari topladm pijmalrmizi kaldrdm.
kapimin girsini yikadim.
Banyoyu yikadm. Ikinci posta camsr attim. Ucuncu posta koltuk ortulerini attim.
Sonra mutfaga pazar ve market alisverislerm duruyordu. Uzerine aksam yemegi ve kahvalti bulasklari. Bir posta bulasklarimi makineye attim. Ortalgi toparladm.

Buzdolabni bosaltip sirkeli suyla sildim. Buzdolabi ortulerni yikadm kurutp serdim. Yerlestrdm. Meyvelikleri cikartip yikadm oyle koydum. 4 cekmecemi duzenledim. Kasiklik bahartalik bezlerm ve abur cubur cekmecemi duzenledim. Silip yerlestrdm. Erzak dolabmi silip yerlestrdm. Dolaplarmi sirkeli suyla sildim. Son dagnkliklari topladim. Elde yikanmasi gerekenleri yikadim.

Her yeri supurup sildim. Yemek yaptim. Kuruyanlari toplayip yerlestrdm. Yemekten sonra. Mutfagi tekrar topladm. Tuvaleti yikadm dus aldm. Misafrm geldi yemek koydum. Cay yaptm. Tatli meyve hazirla derken gun bitiyor

Bugğn izmite soğuk tekrar geri geldi hanımlar hafta sonunu evde geçirmeye karar verdim mecburen üstelik de yağmur yağıyor aralıksız .evde durunca boş durmakta olmuyor napalım.bendr kahvaltıyı kaldırdım mutfağı topladım etrafı düzelttim bi makine çamaşırın yıkanmıştı dünden onları mutfsk balkonuna astım evş süpürdüm banyoyu tuvaleti ovdum yerlerini sildim yatakları düzelttim sabah kalkınca hamsi çıkarmıştım buzluktan onları çözülünce temizledim akşam yemeğinin hazırlıklarını yaptım .bugünlük bu kadar yeter .yarın strese girebilirim artık tatil bitti okullar açılıyor .alışmıştık böyle güzeldi ama her güzel şey gibi bunun da sonu geldi.

Yatak odami komple topladim cekmecelerimi duzenledim
Fazlaliklari torbaladim ihtiyac sahiplerine gondericem
Bi makina cam yikadim
Cocuklara yemek meyve yedirdim
Kucugun altini actim emZirdim
Buyuye masal anlattim
Simdi yatiyorim iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…