- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #27.121
ben de geçen sene şubat ayında doğum yaptım. ama hiiiç sancım olmamıştı son günüme kadar. keşke olsa da normal doğum yapsam diye hep dua ettim. ama bizim kız inatçı çıktı ve son güne kadar bekledi. Sağolsun dr'larımız da sezaryen delisi. sezaryen ile doğum yapmış oldum.
Allah yardımcın olsun. bir avazda kurtarsın. sağlıkla bebeğine kavuş inşallah.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşallah şimdilik normal doğum diyor drumuz umarım sonuna kadar devam eder
benim de son ana kadar normal doğumdu. bebeğim 4 kg olunca, günü gelince, bebeğim hiç aşağıya inmeyince ve hiç sancım olmayınca, kan uyuşmazlığı sebebiyle dr'um sezaryen önerdi.
bana sunduğu diğer gerekçe de; kan uyuşmazlığı olanlarda 40 haftayı geçirmemek gerekiyormuş. bebek annenin kan grubundan olmazsa doğduktan sonra ağır sarılık geçirebilirmiş. İstersen bekleyebilirsin dedi. ama bunu söyleyince tedirgin oldum, ve bir şey olursa sorumluluğun altından kalkamam diye düşünerek tamam dedim.
Dr'umun yalancısıyım.
ne guzel bi tatli iyi gider ama madem yiyip geliyirlarcanım ikramlık yok, Kahve günü
önceden 4 çeşit yapıyorduk. günümüz akşam olduğu için herkes yiyip geliyor, o diyo "ben yedim" öteki diyo "ben tokum". yeni gün başlarken dedim kahve günü yapalım o zaman. herkes de onay verdi.
ama yine de cuma gününden bi tatlı yapasım var :)
dün akşam yaptıklarım:
salonumun çamurlu camını sildim
evdeki tüm kapıları sildim.
1 makine yünlü çamaşırlarımı yıkadım.
ve dağ gibi çamaşırlarımı katladım.
sonra tembellik geldi oturdum kaldım.
sabah kalkınca da bulaşık makinesindeki temizleri yerleştirip, bir kaç tabak vardı kirlide onları makineye yerleştirdim.
bu kadar.
Allah razi olsun canim...cok sukur kolay ve istedigim gibi nasip etti rabbim..senin icin hayirlisi boykeymis demek ki..ben hepp normsl istiyrdum ama yinede hangisi hayirliysa oboldun diye dua ederdimcanım doğum hikayeni okudum şimdi, tam istediğim gibi bir doğum olmuş bana nasip olmadı ama senin adına çok sevindim.
sağlıkla büyüt oğluşunu.
Ben de bi tatli yapicam :)ne guzel bi tatli iyi gider ama madem yiyip geliyirlar
Allah razi olsun canim...cok sukur kolay ve istedigim gibi nasip etti rabbim..senin icin hayirlisi boykeymis demek ki..ben hepp normsl istiyrdum ama yinede hangisi hayirliysa oboldun diye dua ederdim
Masallah mis gibi olmus heryer...aynen temiz ev hazur ikramlik jim istemez misafiri:)Eveett. Cuma günü temizliğimi yaptım. Misafirlerimi ağırladım.
Cuma sabah kalkınca tatlımı yaptım.
Evi süpürdüm sildim.
Toz aldım.
Banyo, wc ve küçük tuvaleti yıkadım.
lavaboları ovdum.
aynaları sildim.
portmantodaki montları kaldırıp aynasını sildim.
Yatak odasını düzenleyip uyku setini düzenledim.
Ütüyü ve süpürgeyi kapalı balkona kaldırdım.
Mutfağı topladım.
Ocağı ve bir iki yağ damlası gördüğüm mutfak kapaklarını yağçözledim.
Makineyi bir iki kere çalıştırdım.
Çamaşır makinesini de çalıştırıp çıkanları diğer kapalı balkona astım.
Mutfak camını sildim.
Çöp attım.
Duş aldım misafirlerimi bekledim.
Bugün de dağılmış salonumu topladım.
Evi komple süpürdüm.
Telefon geldi komşular gelmek istiyormuş. Buyrun dedim.
Zaten ikramlık da var temizlik de yapıldı. Böyle misafir hep gelsin değil mi ama
Onları ağırladım. Bir makine de bulaşık attım makinaya.
Bu kadar.
Eki Görüntüle 1760371 Belkş merak edeniniz olur bu da halıları silerken kullandığım ürün.bende böyle bi performans bekleniyodum açıkcası çünkü halılarım açık renk ve ufak bi yerde tendürdiyot lekesi bile vardı.o bile çıktı gitti halılarım aynı temizleyicşden gelmiş gibi oldu.
Ben kipadan almıştım ama çoğu yerde var.geçmiş olsun bu arada çok uzun sürmüş gribiniz .evin hanımı hasta olmaya görsün ev evlikten çıkıyor kolay gelsinNereden aldiniz acaba? :)
Ben de 3 haftadir griptim , fazla iş yapamadim.
Bugun yemek yaptim.
Evi topladim.
Buzdolabini sildim , bozulanlari attim.
Banyo , klozet, lavaboyu kirkladim.
Beyazlar yikandi , astim.
Bulasik makinesini doldurdum ,calistirdim.
Mutfagi sildim ,supurdum.
Yarin da butun evi silip supurecegim.
Misafirim var , ikramlik yaparim.
Masallah mis gibi olmus heryer...aynen temiz ev hazur ikramlik jim istemez misafiri:)
pratik bilgiler verin bana yaa
kısa sürede iş bitirme taktikleri
pratik bilgiler verin bana yaa
kısa sürede iş bitirme taktikleri
Ben kipadan almıştım ama çoğu yerde var.geçmiş olsun bu arada çok uzun sürmüş gribiniz .evin hanımı hasta olmaya görsün ev evlikten çıkıyor kolay gelsin
teşekkür ederim arkadaşımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...lisan-bayanlar-icin-temizlik-programi.810126/
istersen bu konuyu bi oku veyaBirTutamMutluluk20 'in diğer konularını incele
geçmiş olsunSag ol canim. Grip hala devam ediyor.
Aynen ev evlikten çikti. Temizligim tam gaz devam.
Bu arada o kircozu denemek istiyorum. Tabii iyice iyilesince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?