- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #27.181
Önümüzdeki hafta da ben yspıcam kısmetse kızıma .bende şimdiden heyecanlıyımDoğum günümüz vaaarrr... Kızımın 1 yaş doğum gününü kutluyoruz pazar günü kısmet olursa.
hazırlıklar son gaz devam
allahım hayırlı sağlıklı ömür versin
Önümüzdeki hafta da ben yspıcam kısmetse kızıma .bende şimdiden heyecanlıyım
Teşekkür ederim kizlar
Yeni yas kutkayan yavrulara da Allah uzun omurler versin inşallah
Darisi basimiza:)
Önümüzdeki hafta da ben yspıcam kısmetse kızıma .bende şimdiden heyecanlıyım
Hayır canım ben yapıcam .kızım 10 yaşına girecek.balonlarımızı aldık bende ilk defa ponpon yapmayı düşünüyorum pelür kağıt alıp .kızıma da Kokoş bi maske aldık .peçete süslü kürdan alıcaz birde dış kapımızı süsleyeceğiz tülle .ben nasipse ev içerden merdivenli .merdşven korkuluklarını da tülle süslemeyi istiyorum .birde ben 2 tane doğumgünü yapıcam birinde okuldaki arkadaşlar ve anneler gelecek birinde de çevremiz apartmanımız yakın tanıdıklarımız gelecek.Var mı bi organizasyon, süsleme konsept vs??
Yoksa kendin mi süslemelerini yapacaksın?
Hayır canım ben yapıcam .kızım 10 yaşına girecek.balonlarımızı aldık bende ilk defa ponpon yapmayı düşünüyorum pelür kağıt alıp .kızıma da Kokoş bi maske aldık .peçete süslü kürdan alıcaz birde dış kapımızı süsleyeceğiz tülle .ben nasipse ev içerden merdivenli .merdşven korkuluklarını da tülle süslemeyi istiyorum .birde ben 2 tane doğumgünü yapıcam birinde okuldaki arkadaşlar ve anneler gelecek birinde de çevremiz apartmanımız yakın tanıdıklarımız gelecek.
kolay gelsin canım allah nasip ederse o günü hayırlısıyla atlatırız inşallah.ben bitireyim resim de atarım.seninki pazar dı dimi.son 2 gün ayy ne heyecan olur şimdi.ayrı doğum günü yapmak iyi fikirmiş. bu hiç aklıma gelmemişti.
ponponları ben de yaptım. iyiki doğdun yazısını hazırladım kestim, kurdeleyle asacağım eve.
kürdanlar için kağıtlar hazırladım süsleyeceğim bu akşam. şeker almıştım saplı onlara da kendim resim kesmiştim onları yapıştıracağım. ıvır zıvır işte. renkli tabak vs aldım.
bonibon aldım keselere doldurcam. haribo marshmallow aldım, internette bir süsleme şekli gördüm onları yapıcam inşallah. bu akşam yardımcılarım geliyor.
ikramlıklar konusunda imece usulü çalışacağız. herkes birer bi şey yapacak.
kolay gelsin canım allah nasip ederse o günü hayırlısıyla atlatırız inşallah.ben bitireyim resim de atarım.seninki pazar dı dimi.son 2 gün ayy ne heyecan olur şimdi.
Topik ne kadar sessiz belki biri is yapiyodur diye her defasında bakıyorum ama kimseler yok gaza gelmem lazim 2 gündür evde yoktum yatmadan yatmaya ev aldı başını gidiyor evin toparlanması lazım ama içimden gelmiyor sadece corbamı pisirdim sabah banyo paspaslarını makineye attım yıkandı serdim nevresimleri söktüm attım yikaniyor b.makinesini çalıştırdım kaldım öle yapasım yok hiç bisey
Al benden de o kadar. Sabah camasir mk.calistirdim . Yuruyus yaptim. Aksam eşim gec gelecek. Makarna yapip yedim. Yarin icin gaza gelmem lazim.
Dün yatmadan koltukları sildim eşim çocuklara baktı duşa kabinin içini ovdum sofrayi topladim nevresimleri yıkamaya atmistim yenisini gecirdim başkada bşey yapamadım evin dip köşe süpürülüp silinmesi lazım bugün cmasrlarin toplanması c.makinesinin çalıştırılması ama yok içimden gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?