- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #27.581
Ben de sobayı kaldırınca koltukları ve duvarları sılecegım ınsaallah. Hem bır an önce baslasın bıtsın ıstıyorum hem de o gün hıc gelmesın :)dün cam silecektim yagmur yagdı hava baya kapalıydı.
sobayı kaldırsak koltuk silicem bide.
dün baya dağınıklık toplandı.
mutfak banyo wc temizlendi
yatak odası gardolap hariç düzenli
oturma odam düzenli
püf noktan harıka :) bu sene gectı artık ama not aldım defterıme, seneye kesınlıkle ben de senın gıbı yapacagım (ınsaallah) canım.Dün akşam mutfağı süpürdüm.
Balık pişirdim. Bir PÜF NOKTASI: Dün akşam balık pişirirken küçük ocakta cezvenin içine yarım çay bardağı sirke koydum içine de bir paket vanilya ekledim. balığı pişirirken o da kenarda yavaş yavaş kaynadı. Ve %90-95 koku olmadı!!!
ocağı yağçözledim.
Mutfak masasını yağ çözledim.
Çöpleri attık. Malum balık olunca evde tutulmuyor.
Markete gittik. birkaç parça eşyayı buzdolabına yerleştirdim.
Bu kadarcık.
Ben de sobayı kaldırınca koltukları ve duvarları sılecegım ınsaallah. Hem bır an önce baslasın bıtsın ıstıyorum hem de o gün hıc gelmesın :)
ben kendıme 1 hafta verıyorum :) duvarlarını koltuklarını neyle sılıyorsun canım? Banyo püskürt sılı duvara sıktıydım gecen ıs lekesını cok güzel cıkardı onla sıleyım dıyorum bu sefer ama bıldıgın daha ıyı bır yöntem varsa denemeye hazırım.aynen ya bide benim 3-4 gün sürer temizlik.
ben kendıme 1 hafta verıyorum :) duvarlarını koltuklarını neyle sılıyorsun canım? Banyo püskürt sılı duvara sıktıydım gecen ıs lekesını cok güzel cıkardı onla sıleyım dıyorum bu sefer ama bıldıgın daha ıyı bır yöntem varsa denemeye hazırım.
püf noktan harıka :) bu sene gectı artık ama not aldım defterıme, seneye kesınlıkle ben de senın gıbı yapacagım (ınsaallah) canım.
bıdeöyle deneyelım bakalım; sagolasın. Koltuklar bılege kuvvet artık neysekı benım de camım cok yok :) Allah kolaylık versın hepımıze.benim duvarlar beyaz tavan boyası o yüzden silmiyorum sadece yarıya kadar tahta onları siliyorum.
annem pril ve amvay look karıştırıp siliyodu.
koltuklarımda minderleri çıkıyo sadece sapları elde siliniyor.
beni perde ve camlar uğraştıryor.
yaparsın yaparsınBu akşamki planımı şöyle yaptım:
Saat 19:00'da evde olacağım ve ilk işim yemek yiyip, mutfağı üstten bir toplamak.
Üstten derken yine, bulaşıkların makineye dizilmesi, masa ve tezgah silinmesi, ocak yağçözlenmesi mutlaka yapılır :)
hemen süpürgeyi çıkarıp, iki kova su hazırlayacağım.
oyuncakları toplarım.
tüm halıları süpürüp balkona çıkaracağım.
evi süpürüp, bir kovayla silip, diğer kovayla toz alacağım.
halıları sereceğim.
balkonu yıkayacağım.
çamaşırlar var katlanacak.
yetişemezsem bir kısmını cuma akşamı yapacağım. Ama çoğunu bu akşam bitirmeliyim. çünkü kızı K.valideye göndericem. Yani 3-4 saat içinde ne yaptım, yaptım. Sonra kızı alacağız, elimiz bir işe değmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?