- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #27.561
evet canım günlük hergün domestos sıkarım bekletir fırcalarımgünaydın kızlar tuvaletinizi her sabah nasıl temızlıyorsunuz ? hr sabah klozeti siliyomusun mesela ?
kapağını üstünü falan hergün silermısınevet canım günlük hergün domestos sıkarım bekletir fırcalarım
tabiki klozeti temizlerken kapakları da ıslak mendille silerimkapağını üstünü falan hergün silermısın
sağol canım. ben 3 gün falan sadece çamasır suyuyla yıkıyodum sonra banyo paspaslarını kaldırıp klozeti köpükleyip şarıl şarıl suyla yıkıyodum burda öğrendım hergun silmem gerektırıgınıtabiki klozeti temizlerken kapakları da ıslak mendille silerim
canım ben zaten klozet kapağına paspas takımının örtüsünü de sermiyorum ki bana hiç hijyenik gelmiyor sadece yere paspas kullanıyorum misafir geleceği vakit çoğu zaman ayak havlusı atıyırum daha iyi oluyor.sağol canım. ben 3 gün falan sadece çamasır suyuyla yıkıyodum sonra banyo paspaslarını kaldırıp klozeti köpükleyip şarıl şarıl suyla yıkıyodum burda öğrendım hergun silmem gerektırıgınıböyle daha kolaymıs
Canim onu da alsan is yaptigin odaya? Ben orumcek aldim hic istemedigim halde ama cok ise yariyor. Ben isimi yapiyorum o pesimde dolanıyor. Ya da mama sandalyesi varsa koy ona sana baksin is yaparken. Eline çeçil peyniri parcasi pirasa salatalik veriyorum veya oyuncak o oyalaniyor ben yapiyorum isimi. Benimki de 10 gun sonra dolduracak 7yi. Allah bagislasin kuzularimizi :)7 aylık. Ertelememeye calısıyorum geceden camasır ve bulasık mak. Calıstırıyorum. Kalkr kalkmaz lavabo bnyo temızlıyor kahvaltı hazırlarken bulasık mak bosaltıp yerlestırıyorum. Bebegım 6 da kalkıyor ve 9-10 arsı en fzla 1 saat uyuyor. 1 saat uyursa o gün pek cok ıs bıtıyor. O yarım sat 1 saat arasında ev ıcı / mutfak toplama camasır asma/katlama yerlestırme/yemek hangısı yetısırse oluyor. Cünkü hala gazı var erken uyanıyor. Ögleden sonrada süpürme sılme toz alma yemek ve sabahtan artan ıslerle gün bıtıyor. Geelerı halım kalırsa ütü olap sılme derzlerle ugrasma gıbı ısler ıste. Yanı blkkon yıkmk cam sılmek cok zor, hayal gıbı oluyor
bende klozete sermıyorum canım yerdeki paspası kaldırıp yıkıyorum komple klozeti yerdeki paspas ıslanmasın diye kaldırıyorumcanım ben zaten klozet kapağına paspas takımının örtüsünü de sermiyorum ki bana hiç hijyenik gelmiyor sadece yere paspas kullanıyorum misafir geleceği vakit çoğu zaman ayak havlusı atıyırum daha iyi oluyor.
canım ben zaten klozet kapağına paspas takımının örtüsünü de sermiyorum ki bana hiç hijyenik gelmiyor sadece yere paspas kullanıyorum misafir geleceği vakit çoğu zaman ayak havlusı atıyırum daha iyi oluyor.
seni gördüğüme sevindim neler yapıyorsun bakalımbenim de var ama işteyim.
dün mutfağı dolapları,her yeri dökesim vardı.:))
benimki klozet değil o yüzden çamaşır suyu ile fırçalayıp bol su ile duruluyorum.günaydın kızlar tuvaletinizi her sabah nasıl temızlıyorsunuz ? hr sabah klozeti siliyomusun mesela ?
ben de eline yeşil soğan, havuç veriyorum öyle kendi başına oyalanmaya çalışıyor kuzum. Amin, Allah hayırla evlatlarımızı yetiştirmeyi nasip etsin. bu arada çeçil peynirini de ilk defa duydum, yumuşak bir peynir mi?Canim onu da alsan is yaptigin odaya? Ben orumcek aldim hic istemedigim halde ama cok ise yariyor. Ben isimi yapiyorum o pesimde dolanıyor. Ya da mama sandalyesi varsa koy ona sana baksin is yaparken. Eline çeçil peyniri parcasi pirasa salatalik veriyorum veya oyuncak o oyalaniyor ben yapiyorum isimi. Benimki de 10 gun sonra dolduracak 7yi. Allah bagislasin kuzularimizi :)
Hani sacakli sacakli oluyor ya o peynir. Tuzsuz yumusak olanini aliyoruz iyi oluyorben de eline yeşil soğan, havuç veriyorum öyle kendi başına oyalanmaya çalışıyor kuzum. Amin, Allah hayırla evlatlarımızı yetiştirmeyi nasip etsin. bu arada çeçil peynirini de ilk defa duydum, yumuşak bir peynir mi?
hepsini bir günde yapmışsın.Bugun cookk is yaptim kizlar
Butun evi supurdum
Tum Yerleri sildim
Butun evdeki Tozu aldim
Balkonlari sildim
Utulenecekleri utuledim yerlestirdim
Bulasiklari yikadim yerlestirdim
Banyoyu komple temizledim atilacaklari attim
Wc leri temizledim
Mutfak sandalyelerini masasini temizledim
Salon dis kapi oturma odasi kapilarini sildim
Hali ve yerlerdeki lekeleri cikarttim
Ayakkabiligi sildim duzenledim
Alisveris yaptim
Oglanlari gezdirdim oynattim yedirdim uyuttum..
Camasir attim bitsin asicam
Suan yapacak bi is kalmadi gibi biraz camlarim kotu sonraya kalsin artik..
Iyi dinlenmeler hepinize
Allahtan rahat dinlendirici uykular diliyorum..
Bugun cookk is yaptim kizlar
Butun evi supurdum
Tum Yerleri sildim
Butun evdeki Tozu aldim
Balkonlari sildim
Utulenecekleri utuledim yerlestirdim
Bulasiklari yikadim yerlestirdim
Banyoyu komple temizledim atilacaklari attim
Wc leri temizledim
Mutfak sandalyelerini masasini temizledim
Salon dis kapi oturma odasi kapilarini sildim
Hali ve yerlerdeki lekeleri cikarttim
Ayakkabiligi sildim duzenledim
Alisveris yaptim
Oglanlari gezdirdim oynattim yedirdim uyuttum..
Camasir attim bitsin asicam
Suan yapacak bi is kalmadi gibi biraz camlarim kotu sonraya kalsin artik..
Iyi dinlenmeler hepinize
Allahtan rahat dinlendirici uykular diliyorum..
Allah razı olsun, rabbım hepımızın yardımcısı olsun canım. Gercekten erkegın söylenenı hıc cekılmıyor,benzerlerını cok söyledım ama netıce alamadımAllah kolaylık versin. Erkeğin de söyleneni çekilmez. "Ben de hem ev işlerini yetiştirmeye çalışıyorum, hem çocuk bakıyorum, hem de senin çeneni çekiyorum. Kaynana gibi söylenme, beni de psikolojik olarak ekstra yorma1 diye söyle sen de.
İnsan biraz anlayışlı olur canım.
ben hiç kasmıyorum. yapabildiğimi yapıyorum yapamadığım kalıyor. hem çalışıyorum hem ev işleriyle uğraşıyorum hem çocukla uğraşıyorum. E ben de (biz de ) insanım yani.
Kendime göre bir rutin oluşturdum. haftaiçi çalışıyorum. Ctesi-Pazar evdeyim.
Hafta içi akşamdan sadece çamaşır yıkatıp asıyorum.
Cuma akşamı gelir gelmez, eşim kayınvalidemi evine götürürken kızı da onunla gönderiyorum. hem kız gezmiş oluyor, hem ben evin dağınıklığını toplayıp, süpürüp halıları kaldırıyorum onlar gelinceye kadar. Yemek yedikten sonra mutfak tezgahını ocağı vs siliyorum.
Ctesi günü temizliği yapıyorum. silme, toz alma, balkon yıkama, nevresim değiştirme, banyo temizliği, yemek vs.
Pazar genelde dışarı çıkıyoruz. çıkana kadar aklıma takılan işleri yapıyorum. Örn. oturma odası camını siliyorum. Tüm camları silemiyorum çünkü cam çok. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?