En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bebeklı olup da söyle rahaat rahat ısını yapabılen var mı ya? Inanın ıs yetıssın dıye bı haftalık yemek lıstesı hazırlıyorum bugün ne pısırsem gırdabına gırmeyeyım dıye

kızlar ben artık herşeyin ucunu bıraktım odalar çamasır mutfak tabak çanak yarın mısafirim gelecek akşama yemek yok kafayı yiycem regl oldum karnım agrıyo
günlük yaptıklarım:
sabah 6:30 kızımla uyanıyoruz kızımın kahvaltılığını aksamdan yaptıgım çorbasını yoğurdunu meyvesini çantasını hazırlıyorum
saat 7:30 evden kızım ve eşimle çıkıyoruz eşimi işe kızımı anneme bırakıyorum.
saat 8:15 iş için yola çıkıyorum
saat 9:00 tarfikten kurtulup işe anca geliyo
saat 15 :00 işten çıkıyorum kızımı alıyorum eşimi alıyorum eve geçiyoruz.
saat 17:00 biraz kızımla ilgileniyorum yemek bulaşık kızı doyur altını değiştir bu arada makınaya çamaşır at arada eşimle ilgilen kızı uyut ve kendini odanın bir kenarına at yapıyorum saat 22:00 oluyor hafta içi hep böyle

olmuyor olmuyor ne yapsam neyı tutsam elumde kalıyor. Sabah 6 da kalkıyorum ve cok affedersınız yüzümü yıkamadan vvc yı yıkıyorum. Kocam cok tıtız ve bu konuda tahamülsüz bı gün tezgahta kap kacak görse ögrencı evıne döndü ev ev olmaktan cıktı dıye söylenıyor. Cıddı cıddı cok sıkıntıdyım calısmıyorum ama yıne de yetısemıyorum . Elınde uygulanabılır bır programı olan yazsın lütffen..

Bende calismiyorum yalnizim da yardim edenim yok malesef yetismiyor. Keske esin anlayışlı olsa bu konuda. Madem titiz senin yetisemedigin yerde o yapsin.

Bende calismiyorum yalnizim da yardim edenim yok malesef yetismiyor. Keske esin anlayışlı olsa bu konuda. Madem titiz senin yetisemedigin yerde o yapsin.
aynen bende yalnızım canım. Keske anlyıslı olsa dedıgın gıbı. Yapmaz kı.. Sabah erken gıdıp gec gelıyor ben kızımı uyuttuktan sonra. Gün ıcınde de öglenlerı evde ıste. Bana yardım etmeye vaktı yokkı ama söylenmeye cok :) bebege yarım saat baksa bana yetecek aslında öglenlerı ama onda da eve geldım dınlenmeye der.. Der de der...

O da cok biliyormus yahu. Olan sana olur iste sinirlerim yiprandi bi ara benim sonra sonra duzeldim. Yanlizsan yetisilmiyor ya.

ben de tam bu dönemdeyım ıste. Her sey yoluna gırecek ınsallah
Bebegin kac aylik? Ben careyi toptan temizlik yapip sonrasinda isleri ertelememekte buldum. Hergun supuruyorum. Mutfakta isimi hemen yapip silip temizleyip cikiyorum. Isleri ertelemiyorum. Camasir yikandi mi hemen katlayip kaldiriyorum en gec ertesi gun utusunu yapiyorum. Oglum uyuyunca gece bile yaptigim oldu.

7 aylık. Ertelememeye calısıyorum geceden camasır ve bulasık mak. Calıstırıyorum. Kalkr kalkmaz lavabo bnyo temızlıyor kahvaltı hazırlarken bulasık mak bosaltıp yerlestırıyorum. Bebegım 6 da kalkıyor ve 9-10 arsı en fzla 1 saat uyuyor. 1 saat uyursa o gün pek cok ıs bıtıyor. O yarım sat 1 saat arasında ev ıcı / mutfak toplama camasır asma/katlama yerlestırme/yemek hangısı yetısırse oluyor. Cünkü hala gazı var erken uyanıyor. Ögleden sonrada süpürme sılme toz alma yemek ve sabahtan artan ıslerle gün bıtıyor. Geelerı halım kalırsa ütü olap sılme derzlerle ugrasma gıbı ısler ıste. Yanı blkkon yıkmk cam sılmek cok zor, hayal gıbı oluyor

Allah kolaylık versin. Erkeğin de söyleneni çekilmez. "Ben de hem ev işlerini yetiştirmeye çalışıyorum, hem çocuk bakıyorum, hem de senin çeneni çekiyorum. Kaynana gibi söylenme, beni de psikolojik olarak ekstra yorma1 diye söyle sen de.
İnsan biraz anlayışlı olur canım.

ben hiç kasmıyorum. yapabildiğimi yapıyorum yapamadığım kalıyor. hem çalışıyorum hem ev işleriyle uğraşıyorum hem çocukla uğraşıyorum. E ben de (biz de ) insanım yani.

Kendime göre bir rutin oluşturdum. haftaiçi çalışıyorum. Ctesi-Pazar evdeyim.
Hafta içi akşamdan sadece çamaşır yıkatıp asıyorum.
Cuma akşamı gelir gelmez, eşim kayınvalidemi evine götürürken kızı da onunla gönderiyorum. hem kız gezmiş oluyor, hem ben evin dağınıklığını toplayıp, süpürüp halıları kaldırıyorum onlar gelinceye kadar. Yemek yedikten sonra mutfak tezgahını ocağı vs siliyorum.

Ctesi günü temizliği yapıyorum. silme, toz alma, balkon yıkama, nevresim değiştirme, banyo temizliği, yemek vs.
Pazar genelde dışarı çıkıyoruz. çıkana kadar aklıma takılan işleri yapıyorum. Örn. oturma odası camını siliyorum. Tüm camları silemiyorum çünkü cam çok. :)

Ah be canmım işin gerçekten zormuş ne desem bilemedim şimdi.çok aşırı titizmiş eşiniz.inşallah herşet yoluna girer.İnsan arada nefes almak ister herşeyi bir kenara atarak.hep iş hep iş olmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…