- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #27.641
Ben de ev işlerini yapmak istiyorum, dağ gibi işler birikti... Bahar yorgunluğu mudur nedir bilmem hiç bir şey yapmıyorum. Enerji yüksek arkadaşlar yazsın da biz de gaza gelelim :)
Haklısın valla nasıl yapsak ki liste hepberaber yapalım dediğin gibi rapor filan derken işlerde bitersarmaz sarmaz yap ufak bi liste yaz buraya.... akşam da rapo verelim.... liste olunca yapası geliyo insanın...
Sen bir kez hamileyken de böyle birsey yasamistin sanki yanlis hatirlamiyosam dogrumu
maşallahbende dün yaptıklarımı yaziim;
- çöpleri çıkardım
- kuru çamaşırları topladım
- evi süpürdüm (salon,y.odası, mutfak, güççük oda, hol)
- evi sildim
- bir makine çamaşırı attım makinaya yıkandı
- bulaşıkları makineye dizdim
sonra yerler kurumuş halıyı serdim
sonrada ayy accık dinlenem bari deyip sabahı etmişim :)
çamaşırlarıda asıp öyle çıktım evden
akşam yapılacaklar
- kuşların kafesleri temizlenecek
- buzdolabı kontrol edilecekk
- çöpler çıkarılacak
- elektrik süpürgesinin parçaları yıkanacak
- banya temizlenecek - temiz ama elektrik süpürgesini yıkarken batıracağım kesin... -
- sonra dolmalık yapraklar ayıklanacak çok geç olmazsa dolma da yapılacak bir zahmet.....
o yorgunluk harekete geçmeden bitmiyor canım yaa... sen bir yerlerden başla devamı gelir. yoksa bende gecen hafta tüm hafta yattım.bu haftada aslında hiç iyi değildim. yorgunluk halsizlik .... işe koyulunca daha iyi hissettim kendimi. hafta sonuna kadar bitirip hafta sonu rahat rahat gezip tozma peşindeyimBen de ev işlerini yapmak istiyorum, dağ gibi işler birikti... Bahar yorgunluğu mudur nedir bilmem hiç bir şey yapmıyorum. Enerji yüksek arkadaşlar yazsın da biz de gaza gelelim :)
ayır ayır bir rahatlama geliyo vallahi insanın üstüne.. hele bir de ihtiyacı olanlara verince huzuuurrbenimde atılcakları ayırasım var ....
Başlamak bitirmenin yarısıdır...Kolay gelsiinnnGardrobun içini düzeltmeye başladım kışlıkların çoğusu kalktı baya uğraştırıyo henüz tam bitmedi oğlumu uyutmaya çalışıyorum şimdi çocukla yapmakta zormuş gerçekten ben yaparken gelip ayaklarıma yapışıp mızladı durdu beni al diye
Gardrobun içini düzeltmeye başladım kışlıkların çoğusu kalktı baya uğraştırıyo henüz tam bitmedi oğlumu uyutmaya çalışıyorum şimdi çocukla yapmakta zormuş gerçekten ben yaparken gelip ayaklarıma yapışıp mızladı durdu beni al diye
Aynen öyle valla bi yandan onla uğraş bi yandan temizlik yap zor oluyor bugünde devam edicem yatak odama daha bitmedi diğer dolapları ve banyoyu temizleyip yerleştirmek lazım yarında misafirim varondan sonra gel de temizlik yap...
Aynen öyle valla bi yandan onla uğraş bi yandan temizlik yap zor oluyor bugünde devam edicem yatak odama daha bitmedi diğer dolapları ve banyoyu temizleyip yerleştirmek lazım yarında misafirim var
Duvar temizliginde tecrübesi olan var mi?tüyo alabilirmiyim,hayatimda bir kez duvar sildim o da elime yüzüme bulastirdim
ben erkenden işlerimi bitircem mi demiştim ?daha yerimden kalkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?