En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
maşallah

bugünlük paydos ettim ben..
-ayakkabılık ve yatak yorgan dolabının bir kısmını temizledim. çarşafların pikelerin oldugu bölümü temizledim.
yarında yorganları havalandırıp kaldırırım.
-kışlık çizme- botlarıda kaldırdım.
-3 günlük uğraş sonucu evdeki tüm dolapları mutfak,gardrop, komidinler,ayakkabılık, çarşaf-havlu dolabını temizlemiş ve yazlık-kışlık değişimini tamamlamış bulunuyorum

yarına cam-kapı-perde ve halıları kaldırdım mı bitti gitti sayılır bahar temizliği aslında yardımcı gelecekti yarım gün gelirim diyince almadım. zaten elim değmeden içim rahat etmiyor.

Ben de ev işlerini yapmak istiyorum, dağ gibi işler birikti... Bahar yorgunluğu mudur nedir bilmem hiç bir şey yapmıyorum. Enerji yüksek arkadaşlar yazsın da biz de gaza gelelim :)
o yorgunluk harekete geçmeden bitmiyor canım yaa... sen bir yerlerden başla devamı gelir. yoksa bende gecen hafta tüm hafta yattım.bu haftada aslında hiç iyi değildim. yorgunluk halsizlik .... işe koyulunca daha iyi hissettim kendimi. hafta sonuna kadar bitirip hafta sonu rahat rahat gezip tozma peşindeyim

Feraceli sahalara dönüyor
Hummalı bir yaz temizliğine giricez her gün burda paylaşıp motive olmam gerek
Genel anlamda derlemek gerekirse rahat 6-7 halımız var yıkanacak,camlar silinicek,küflenmiş duvarlar silinicek,Pislenmiş duvarlar temizlenicek,Mutfak dolapları elden geçicek(bi kaç aydır hiç bakmadım yaz temizliği deil olması gereken)
Sonra sonraaa
Ha birde perdeler yıkanacak
Koltuklar silinecek
Kışlıklar kaldırılcak
Bazanın altındakilere bi bakılacak
Ve feraceli pert olcak

Bugün ki Bidirimim yapam Tam 4 saat sürdü şuan ben va ölmek
Evi topladım
Dip köşe Bütün odaları süpürdüm
Vilada ile sildim(baza altları,çekyatlar,halılar hep kaldırılıp silindi)
Nevresimler değiştirildi
Toz alımdı(1-2 petek silindi)
Pis olan duvar silindi cifle
2 tane balkon yıkandı
Mutfak toplandı makina çalıştırıldı
2 tıka basa dolu sele çamaşır katlandı
Çöp atıldı

Gardrobun içini düzeltmeye başladım kışlıkların çoğusu kalktı baya uğraştırıyo henüz tam bitmedi oğlumu uyutmaya çalışıyorum şimdi çocukla yapmakta zormuş gerçekten ben yaparken gelip ayaklarıma yapışıp mızladı durdu beni al diye

Başlamak bitirmenin yarısıdır...Kolay gelsiinnn

ondan sonra gel de temizlik yap...

günaydın kızlarr. bugun işlerimi sabahtan bıtırıp yatmayı düşünüyorum :)

mutfak toplancak
banyoyu elden gecırıcem.
yatak odası toplancak
çamaşırlar toplanıp katlanıp yerlestırılcek
yapabılırsem süpürge yapcam ama yapmayabılırım de kardesım gelıp yapabılır
aksam üzeri de yemek yaparım

Aynen öyle valla bi yandan onla uğraş bi yandan temizlik yap zor oluyor bugünde devam edicem yatak odama daha bitmedi diğer dolapları ve banyoyu temizleyip yerleştirmek lazım yarında misafirim var

bizde de tüm dolapların çekmecelerin kilitli olması lazım. birini yapınca kitlemek şart yoksa hemen bizim kız aşağı indiriyor hepsini :)
yavaş yavaş yap. çocuklu insana mana bulan gelmesin!

Duvar temizliginde tecrübesi olan var mi?tüyo alabilirmiyim,hayatimda bir kez duvar sildim o da elime yüzüme bulastirdim

Duvar temizliginde tecrübesi olan var mi?tüyo alabilirmiyim,hayatimda bir kez duvar sildim o da elime yüzüme bulastirdim

fısfıslı şişeye deterjanlı su doldurup silen duydum,
temiz moplarla merdivene çıkmadan silen duydum,
az önce bir arkadaş yazmıştı "cif" kullanarak sildiğini. duvarlarında is varmış, beyazlatsın diye herhalde.
onun dışında kolay yöntem var mı bilmiyorum.
iki kişi olsa daha iyi olur, birisi bez yıkayıp verecek diğeri sadece silecek. inme binme yapmayacak merdivene. öyle daha yorucu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…