En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
dün 1 makine çamaşır yıkandı / asıldı
bulaşık mak çalıştırıldı ve elde yıkanıcaklar yıkandı.
ev süpürüldü / toplandı
8-10 parça ütü yapıldı

bugün
kalan ütüler bitecek 15 parça kaldı.
1 makine çamaşır yıkanıcak
kuruyanlar katlanıcak
dagınıklık toplanıcak
yemek yapılıcak
1-2 iş daha yaparım sonra dinlenirim :)

Selam hanımlar güzel topikmis ama benim gibi dört bebesi olanı bu topik bile toplayamaz .bırakın ev işlerini yemeği bile yapamıyorum en ufak bebem 7 aylık olacak diğerleri ilkokul ve ortaokuldalar .yanlız benim bebem kucak dışında hiç durmaz belki durur diye aldığım bebek malzemeleri dolabın üstünde hiçbirinde saniye durmadı.Öyle hareketliki ayakta oyun oynar totosunu asla yere koymaz .diğerleri büyük ama dersleri var çalıştırmak lazım of bu eve kirkim çıkmadan taşındık daha dolapları duzeltemedom .Gece uykumuz üç haftadır düzeldi .gündüz başında sallamadan on dakika uyuymaz. Napıcam bilmiyorum temizliği düzeni seviyorum belki burada gaza gelirim dedim .Peki benim gibi bebekli olan varmi

Kızlar geçmiş hersayfayi okumam mümkün değil ama şöyle giz attimda sürekli çamaşır yıkayan benim sanıyordum ama bakıyorum yanlız değilmişim yaw kendimi anormal zannetmeye baslamistim

Bugün yapilcaklari düşününce ürperdim valla:))Annem geldi kız pek durmaz onda ama gücümün ve hizimin sonuna kadar kullanıcam tabii Rabbim izin verdiği ölçüde.Tabii ilk çocuklara ders çalışıcam öff Hadi bismillah deyip başlayalım ilk çamaşır yapcam yıkıcam asıcam bir aylık durulcekleri kaldırıp ütü yapıp kışlık yazlık ayırıp yerlestircem. yorgun anneanne senin bebe varmı?ayağa dolanan olunca zor oluyor ama Allah onların eksikliğini göstermesin .

sende kaç cocuk var benim altı ikisi evli

selam temiz hanimlar,ben cok daginigim son gunlerde hic bisey yapamiyorum canim hiiiccc istemiyo vaktimde sınırli off soyle tertipli duzenli olmayi cok isterdim 10senelik evliyim ay utaniyom kendimden ya

Öğleye kadar üç çocuğa ders çalıştırdım okula yolladım ,bebeyi iki kez doyurdum akladim pakladim gezdirdim,İki kez çamaşır yıkadım astim,mutfak topladım ama şimdi sabahtan beter olduBide etrafı topladimDurmak yok devam peki hiçkimse yokmu söyle gaza gelelim yaw

benim en küçük 14 yaşında namaz kılayım maraton yapalım çünkü yarın kadın gelecek ekmek yapaçagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…