- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #27.941
ne zaman istersen benim akıllı telofonum yok bilgsaraydan giriyorum ama cocuk ders çalışıyor elime ne zaman geçer bilmemEvet bakalım neler yapacaz gerçi benim kız beni yavaşlatır ama olsun ne yapsam kardir
ne zaman istersen benim akıllı telofonum yok bilgsaraydan giriyorum ama cocuk ders çalışıyor elime ne zaman geçer bilmem
ya ben daha çamaşırları bitremedimDun evi temizledim topladim
Makina attim serdim
Mutfak dolaplarini sildim
Mutfak alisverisi yaptim.
Bugunde banyo yikadim
Bulasiklari hallettim
Evi topladim.
Et cikardim erisin dudukluye atcam.
Salonu supurcem
Sonra yemegi yaparim ..
benim en küçük 4 yaşında.Hanımlar bende ilhamda var ama zaman yok bebe insanın elini ayağını bagliyor.yokmu bebesi olan nasıl yapıyorsunuz işleri?Tabii durmayan uyumayan anne kucağı dışında durmayan bebe
Bende bebe izin verince girebiliyorum Ben bugün maraton yapamadım ama 4makina çamaşır yıkadım astım topladım,baya ütü yaptım-gerisi gece yapılacak-,kışlık yazlık ayırdım ,banyoyu temizledim ,mutfağı baya temizledim,Yemek yaptım.vaybe yine baya bişey yapmışımne zaman istersen benim akıllı telofonum yok bilgsaraydan giriyorum ama cocuk ders çalışıyor elime ne zaman geçer bilmem
Hayırlı olsun canım ama ben bebekli değilim terfi ettim artık.oğlum 15 kızım 11 yaşında .sşzlere kolay gelsin uğrarım topiğinize bakıyım neler yapıyorsunuz hamaratlarYeni bir topik açtım kızlar, katılımınızı bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebekli-evde-isler-nasil-yuruyor.931172/
bende çoçuk varHayırlı olsun canım ama ben bebekli değilim terfi ettim artık.oğlum 15 kızım 11 yaşında .sşzlere kolay gelsin uğrarım topiğinize bakıyım neler yapıyorsunuz hamaratlar
ya süpersin canım bende ekmek yaptırdım kadın açtı ben pişirdim sabah altıdaTerası yıkadım.çamaşır astım.salonu süpürdüm sildim.mutfağı topladım tezgahı sildim mis gibi yaptım.buldşık makinesini doldurdum çalıştırdım.yatakları düzelttim sağdaki soldaki öteberiyi yerlerine kaldırdım.üst katı da toparladıktan sonra tuvalet banyo yuda domestosladım sildim.banyonun ve tuvaletin havlusunu değiştim aynasını sildim.sonra telefon geldi kahve içmeye arkadaşlarım geleceğini söyledi .11.30 da onlar geldi .14.30 kadar oturduk.sonra çocuklsra okuldan gelince bişeyler hazırladım.mutfağı tekrar topladım.yemek yaptım.iki tane kapımı boyadım.ütüm kaldı artık onu da yarın yaparım.
bende bendeUtuyu tek seven benim sanirim. Supurmekten nefret ediyorum. Bir de masa toplamaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?