En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ne zaman istersen benim akıllı telofonum yok bilgsaraydan giriyorum ama cocuk ders çalışıyor elime ne zaman geçer bilmem
Bende bebe izin verince girebiliyorum Ben bugün maraton yapamadım ama 4makina çamaşır yıkadım astım topladım,baya ütü yaptım-gerisi gece yapılacak-,kışlık yazlık ayırdım ,banyoyu temizledim ,mutfağı baya temizledim,Yemek yaptım.vaybe yine baya bişey yapmışım

Üzerimde öyle yorgunluk varki ramazda çok istirahat edicem inşallah

Bugünki bildirim
Dün başlamıştım mutfak dolaplarını yarısı silmiştim bugümde diğer yarısı ve bitti

Mutfak dolapları içleri boşaltıldı tozlu fincan,tabak,bardak ne varsa makinaya atıldı bi kısmı elde yıkandı
İçleri dısları silindi
Odamı topladm
Evi topldm
Makina 2 posta boşalt doldur
Çöp atıldı
Ocak silindi
Öğle yemeği yapıldı(fırında pattizli tavuk,bulgur pilavı,salata,cacık,makarna)
Makinaya çamaşır attım
Yastık yüzlerini makinaya attım
Yenilerini taktım
Çamaşırları astım
Tekrar makinaya attım çamaşır
Merdivenler ve evin etrafı süpürüldü

Yarın Yapılacak işler
Ev süpürülecek
Kuş kafesi temizlenecek
Çekyat altları ne var ne yok bakılıp,düzeltilecek

Ben normalde ev işi yaparken mutlu olan biriydim başım dertte falan dgldi,
Ama şu bir aydır noldu bana bilmem nefret ediyorum ev işlerinden sanki çığ gibi üzerime geliyor o işler..
Monoton cok monoton her gün aynı işler tekrar ıykkk cok gıcık

Selam hanımlar .yoğunlıktan buraya Uğrayamadım zira evi hep üstünkörü toplayıp çıktım üç haftadır.çok şükür kızımın ilkokul mezuniyet programı gösterisi ,dikiş kursumun yılsonu sergisi sonrası pikniği kahvaltısı derken Ramazan'ın geliyor olması sebebiyle de yoğunluğunun bitti sayılır.dün tam yaz havası idi.sabahtan evş topladım süpürdüm mutfağı tezgahı sildim düzenledim.bslkon halısı ve küçük bir paspası balkonda yıkadım .o bahaneyle mutfak balkonumuda düzenledin tertemiz yaptım.2 tane yüklüğüm var birini komple boşaltıp düzenledim.bugünde kaktım kahvaltı hazırladım makineye çamaşır attım şimdl doğru yatakları toplamaya .güzel bir raporla karşınızda olucam ilerleyen saatlerde.herkese kolay gelsin

Terası yıkadım.çamaşır astım.salonu süpürdüm sildim.mutfağı topladım tezgahı sildim mis gibi yaptım.buldşık makinesini doldurdum çalıştırdım.yatakları düzelttim sağdaki soldaki öteberiyi yerlerine kaldırdım.üst katı da toparladıktan sonra tuvalet banyo yuda domestosladım sildim.banyonun ve tuvaletin havlusunu değiştim aynasını sildim.sonra telefon geldi kahve içmeye arkadaşlarım geleceğini söyledi .11.30 da onlar geldi .14.30 kadar oturduk.sonra çocuklsra okuldan gelince bişeyler hazırladım.mutfağı tekrar topladım.yemek yaptım.iki tane kapımı boyadım.ütüm kaldı artık onu da yarın yaparım.

ya süpersin canım bende ekmek yaptırdım kadın açtı ben pişirdim sabah altıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…