En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ya bende dedim bura çok sakin hoş geldin canım

ayyy evi bu halde bırakıp sana kahve içmeye gelesim geldiii

ben 15 dk lık periyodlarla iş yapmaya karar verdim. 15 dk bişeyler yapcam 10 dk oturcam sonraki 10 dk da yapıcaklarımı düşünücem böyle böyle 2-3 saate bitircem inş :) mesela az önce mutfağı topladım biraz tencerelerım ciflencekti onları yaptım dolaptaki atılcak yemeklerı de döktüm tencereler ciflendi.
şimdiki 15 dk da da buzdolabını temizlicem vakit kalırsa yıkadığım tencereleri yerleştircem ve çamaşır suyundaki bardaklarımı yıkıcam :) belki iyi bi cocuk olursa ocağı bile silebilirim

oh ikinci 15 dk da bitti :) ve tabiki ocağı silemedim
buzdolabını hallettim üstten bi tabi. ordan cıkan tabakları falan yıkadım tencere dolabını düzelttim tencerelerımı yerlestırdım
çamasır suyundakı bardaklarımı yıkadım yenılerını koydum

üçüncü 15dk da da yıkanan bardaklar kaldırılcak yenılerı yıkancak
çaydanlık ciflencek
tezgahın üstündekiler silincek/yıkancak
ocak silincek tezgahın üstü silincek yani inş

bu 15 dk biraz uzadı ama yaptım hepsini
böyle kendı kendıme konusuyorum ama yıne de gaza getiriyo
yıkanan bardaklar falan kalkıcak sonra
sıra fırının içindeki tepsilerdeeee biton tepsi yağ içinde beni beklıyo onları ciflicem iyice temizlicem
vaktim kalmaz hiç sanmıyorum da kalırsa ya da yorulmazsam süreyi bıraz uzatıp dolapları dıştan bi silcem sonra yıne burda kendı kendıme konuscam

yaben ne yaptım yazim 4telefon güşmesi yaptım teyzem görümcem gaynımın kızı ğörümecemi oglu tekrar ğörümcem tabi 5oldu o arada namaz kıldım cüz okudum 3sayfa bulaşık makinası yıkanmışlar varmış haberim yokmuş dizdim

Hayirli cumalar bayanlar
Arada buralara yazsam da sürekli sizi takipteyim,hiçbisey yapasim yok ama yinede maddelerimi yazayim yapmak zorundayim bakalim ne kadarini yapicam
1.bulasik makinesi bosaltilacak,tezgah üstü temizlenecek
2.makineye camasir atilacak
3.ev toplanacak,almis basini gidiyor
4.ev süpürülecek
5.wc yikanacak
6.banyo yikanacak
7.toz alinacak
8.yemek yapilacak
Veee aralarda manevi görevler ve çocuklarimida ihmal etmemem lazim

ya dünden beri kimse yok beraber bir araya bildirim yapalımı bu gün ev süprecem vce yıkanacak namaz kılınacak

Evimi topladım .yataklarımo topladım.mutfağı düzelttim tezgah üstünü boşaltım ankastreleri sildim .eşim pazar yaptı aldıklarını buzdolabına yerleştirdim.tuvalete ve klozete domestos sıktım fırçalanacak.süpürge yapacağım.toz alırım bi de yemek yaparım o kadar .günler uzun zaman boll bol yetiyor artık.

maşalah

Hayirli cumalar
kahvalti hazırlandı yapildi.
mutfak toplandi
yogurt mayalamistim gece,buzdolabni düzenlefim koydum dolaba
bardaklar tum kaşık catal ve kirl i leri bul makinasina doldurup camasir suyu koyup calistirdim
porcozle tezgahi lavabo ve musluğu temizledim
ortaligi topladim
sutlac yaptim
kuruyan camasirlar katladim
Simdi ufakligi uyutyrum
canasi r lari yerleştirip
haxirlanip sohbete gidicem ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…