- 25 Temmuz 2013
- 8.108
- 17.436
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #27.981
ya bende dedim bura çok sakin hoş geldin canımÇok ama çok sıcak .
Sabahtan 2 tepsi poğaca ysptım okula götürdüm .okul bahçesinde çimlerde çocuklara piknik hazırladık yedik .şimdş eve geldim.akşamdan evi toplayıp temiz bırakmiştım.sabah poğaca pişerkendr yatakları düzelttim mutfağı temizledim .şimdş oh evim mis evimdeyim .iş yok güç yok
ayyy evi bu halde bırakıp sana kahve içmeye gelesim geldiiiÇok ama çok sıcak .
Sabahtan 2 tepsi poğaca ysptım okula götürdüm .okul bahçesinde çimlerde çocuklara piknik hazırladık yedik .şimdş eve geldim.akşamdan evi toplayıp temiz bırakmiştım.sabah poğaca pişerkendr yatakları düzelttim mutfağı temizledim .şimdş oh evim mis evimdeyim .iş yok güç yok
sen benden öğrenir misin o belli olmazda ben sende cok sey öğrencem o kesin :)aslında yaş benim sorun degil akıl yaşta degil baştadır belki senden güzel şeyler ögrenirim
Gel canım beklerim ne demek.ayyy evi bu halde bırakıp sana kahve içmeye gelesim geldiii
Gel canım beklerim ne demek.
ya dünden beri kimse yok beraber bir araya bildirim yapalımı bu gün ev süprecem vce yıkanacak namaz kılınacakHayirli cumalar bayanlar
Arada buralara yazsam da sürekli sizi takipteyim,hiçbisey yapasim yok ama yinede maddelerimi yazayim yapmak zorundayim bakalim ne kadarini yapicam
1.bulasik makinesi bosaltilacak,tezgah üstü temizlenecek
2.makineye camasir atilacak
3.ev toplanacak,almis basini gidiyor
4.ev süpürülecek
5.wc yikanacak
6.banyo yikanacak
7.toz alinacak
8.yemek yapilacak
Veee aralarda manevi görevler ve çocuklarimida ihmal etmemem lazim
maşalahEvimi topladım .yataklarımo topladım.mutfağı düzelttim tezgah üstünü boşaltım ankastreleri sildim .eşim pazar yaptı aldıklarını buzdolabına yerleştirdim.tuvalete ve klozete domestos sıktım fırçalanacak.süpürge yapacağım.toz alırım bi de yemek yaparım o kadar .günler uzun zaman boll bol yetiyor artık.
yapalımya dünden beri kimse yok beraber bir araya bildirim yapalımı bu gün ev süprecem vce yıkanacak namaz kılınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?