En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Sabah esim kahvaltisini yaparken ben de ortaligi topladim
O gidince biraz kendime vakit ayirdim video falan izledim
Kirpiklerime ve dudaklarima beyaz vazelin uyguladim
Sonraaa guzel bi kahvalti ki ne yemisim arkadas
Kahvalti da bittikten sonra mutfagi topladim bulasik makinesini calistirdim
Gectim banyoya banyo tuvalet lavabo her yeri beyazlar icin deterjan ve domestos ikilisiyle fircaladim (camasir makinesini bi cektim ki felaketmis)
Bi sure deterjanli kalip iyice dezenfekte olsun diye oylece birakip ciktim
Evin heryerini supurdum
Biraz daha bekledikten sonra banyoyu duruladim
Ev bakimi bittikten sonra sira kisisel bakimima geldi
Kendim hazirladigim gogus bakim yagiyla bakim yaptim
Ayni yagi sikilastirici etkisi sebebiyle goz cevreme boynuma surdum kalan yagi ellerime yedirdim

Benim sayfam kisisel bakimla da alakali oldugu icin onlar da var tabi

ya bir hafta iş ödevini sen ver akşamları bidirim yaparız olmazmı günlükde kendi işmizde 5 tane yazalım gurptakilerde katılır inşallah sohpet uzar gider

Dün akşam ani bşr kararla çay içerken hemde armutluya gitmeye karar verdik .reerve yaptırdık telefonla .bu sabah yola çıktık yarın dönücez evimizde sahuru yspıcaz.velhasıl sizlere armutludan yazıyorum.evr gidince en az 2 posta çamaşır garanti .kaplıca işini sevdik biz 2 ay önceden kuzuluk tesislerine gitmiştik .yorgunluk atmak gğzel şey ya

bugünkü yaptıgım işler çöp döktüm kovasın yıkadım dün den makinadaki nevresimleri sedi topladım katladım batanye yıkadm kaldırdım çamaşır yıkadım serdim katladım tabi makinalar yıkıyor wc yıkadım yemek gönderdim fırına taziyeye gitim komşular ekmek yapıyolardı bazlama gitim yedim iyi geceler sis de yazın

süper ya sen gez biz iş yapalım inşallah biz de gideriz bizde yazarız iyi eglenceler

Muhafazakar kesime uyan bildiginiz tatil mekanlari varsa bildirebilir misiniz kuzuluk u merak ettim mesela

bugünki liste dünden kalanlarla balkonları yıka mutfagı dip bucak elden gecir camaşır ser topla katla salonu dipden süpür sil gorüdoru süpür süpügeleri yıka banyoyu yıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…