En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hayırlı ramazanlar hanımlar.akşam döndük evimize hemen makinaya çamaşır attım yatmadan astım .makineye bir çamaşır daha attım onuda sabah astım .şimdi bi makine daha hem bulaşık hem de çamaşır attım.bıgün yavsş yavsş iş yspıcam malum oruç ve sıcak .allah işlerimizi rast getirsin cümlemizin

Muhafazakar kesime uyan bildiginiz tatil mekanlari varsa bildirebilir misiniz kuzuluk u merak ettim mesela
Canım biz kaplıca olmasi sebebiyle buraları tercih ettik.mesela ihlas kuzuluk sadece kaplıca ve muhafazakar kesin rahatlıkla gidebiliyor armutluda extra denize de girilebikiyo bayanlara özel plaj var.daha da çok tatil yeri önerisini forumda ilgili başlıklarda bulabilirsin canım.

Vakit ayirip cevap yazdigin icin cok tesekkur ederim

Aayyy aayyy yoruldum ayol

Bugun ise gitmeden mantar yemegi yaptim akdeniz usulu limonata yaptim degisik tarifli iskembe corbasi yapmak icin iskembe hasladim bide camasir attim makineye

Isten geldim az once corbami yaptim kabak yemegi yaptim mutfagi topladim

Camasirlari asip bi makine daha calistiricam

Ev isi yapamadim bugun

Ramazandayiz ozel bi ay ya herkes iftar menulerini de yazsa ya hergun fikir olur hem

Mesela bu aksam benim menumde iskembe corbasi
Kabak yemegi
Mantar sote(ama cok az oldu)
Sebzeli makarna
Limonata var tatli olarak da gecenlerde hazir kek almistim o duruyo

Bugün çsmaşır astım topladım hep.toplsm 4 makine yıkadım astım çoğunu kuruttum.terasımı da yıkadım mis gibi .banyonun fayanslarına domestos döktüm beklettim az fırçaladım orası da mis gibi oldu.şimdi mutfağa geçiyorum .ezogelin çorba ve patlıcan oturtma yapıcam.tatlı olarak da dün rmutlu dönüşü Bursa'ya uğradık gezmek için kestane şekeri aldık onu yeriz.birde cocuk yaparım.

BUGÜN İŞ YAPMADIM ANCAK YEMEK YAPTIM SAHURA KADAR NE YAPTIYSAM MAKİMAYA BULAŞIK ATIM NAMAZ KILDIM CÜZ OKUDUM

Günaydın.ramazanın bereketi üstünümüze olsun inşsllah.bşrax sahurdan kalan bulaşık var onları makineye yerleştirip mutfağı bi elden geçiricem ankastreleri silip tezgahı tertemiz yapıcam.bi makine çMaşırım dışarda serilşi onları toplayıp katlıycam.evi de bi süpürür sağda solda kalan hafif dağınıklığı toplarsam işim bayağı bi bitecek.hadi bakalım günümüz Aydın olsun.

Günaydın kızlar.
chentiq'in topiğine takıldım buraya gelemedim bi süre.

neyse yazayım ufak tefek işlerimi.
dün oruçlu olduğum için çok bir şey yapamadım. ramazan boyunca böyle gider herhalde.

tüm evi süpürdüm.
oturma odasını toparladım.
silkelenecek örtüleri silkeledim katladım.
ortalıktaki oyuncakları topladım.
bulaşık makinesindeki temizleri yerine yerleştirdim.
kirliler tekrar makineye yerleştirildi.
mutfak tezgahını toparladım.
buzdolabında atılacak ne varsa hepsini çıkardım.
süt kaynattım.
kızın küçülenlerini ayırdım. katlanacak çamaşırlarını katladım düzenledim. çekmeceleri sürekli boşalttığı için karman çormandı.
asılı çamaşırlarım vardı onları topladım.
1 makine kızın çamaşırlarını yıkadım ve astım.
klozeti şöyle bir sildim. içine fısfıslı deterjan sıktım, tuvalet kağıdıyla sildim ve sifonu çektim. biraz üstünkörü oldu ama idare etsin artık.

beni bekleyen işler:
yatak odasındaki çamaşırlar katlanacak.
yıkayabilirsem balkon yıkanacak.
toz alınacak.
ev silinecek.
mümkün olduğunca yemek yapılacak.

hayirli ramazanlar hanimlar...Allah vücudumuza guc kuvvet evimize bereket versin ins...

Sabah kalktim ufakliga yemek yedirneye çalıştım yemiyor ancak beni sömürüyor.zor oluyr oruclu.
ev cok dagilmisti
cocuk odasi toplandi.esimin sinavdan kalan ders çalıştığı kitap kagit ne varsa ucusuyirlardi
balkonu cok buyuk orayi topladim bi kac biseyvardi yatak oodasinin balkonu kapali oraya koydum orayi da duzledim
salon oturma odasi da guzelce topladim
sulu supurgeyi cijardim hazirladim
ev suprulecek
silinecek
toz alinacak
wc banyo yikanacak
epey camasir birikti deterjan bitti saniyrdum alinacsk diye beklerken. Bugun kapalı balkona
koymusum koca posetle gorunce cok mutlu oldum attim bi makina.uc makina daha yikanacaklar var; paspaslar mutfaktaki yolluk kilim ve beyazlar
bir de yemek telasi var tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…