- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.041
sanada hayırlı ramazanlar iş yoksa keyfine bakCumleten hayirli ramazanlar canlarim
Canım biz kaplıca olmasi sebebiyle buraları tercih ettik.mesela ihlas kuzuluk sadece kaplıca ve muhafazakar kesin rahatlıkla gidebiliyor armutluda extra denize de girilebikiyo bayanlara özel plaj var.daha da çok tatil yeri önerisini forumda ilgili başlıklarda bulabilirsin canım.Muhafazakar kesime uyan bildiginiz tatil mekanlari varsa bildirebilir misiniz kuzuluk u merak ettim mesela
Canım biz kaplıca olmasi sebebiyle buraları tercih ettik.mesela ihlas kuzuluk sadece kaplıca ve muhafazakar kesin rahatlıkla gidebiliyor armutluda extra denize de girilebikiyo bayanlara özel plaj var.daha da çok tatil yeri önerisini forumda ilgili başlıklarda bulabilirsin canım.
BUGÜN İŞ YAPMADIM ANCAK YEMEK YAPTIM SAHURA KADAR NE YAPTIYSAM MAKİMAYA BULAŞIK ATIM NAMAZ KILDIM CÜZ OKUDUMBugün çsmaşır astım topladım hep.toplsm 4 makine yıkadım astım çoğunu kuruttum.terasımı da yıkadım mis gibi .banyonun fayanslarına domestos döktüm beklettim az fırçaladım orası da mis gibi oldu.şimdi mutfağa geçiyorum .ezogelin çorba ve patlıcan oturtma yapıcam.tatlı olarak da dün rmutlu dönüşü Bursa'ya uğradık gezmek için kestane şekeri aldık onu yeriz.birde cocuk yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?