En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Sahur da camasir kuruttum makinada hava yagmurlu diye
Bulasiklari topladim
Etrafi topladim
Sabah kalktim oglumun kahvaltisini hazirladim
Yatagi topladim
1 makine camasir calistirdim
Duzen insani rahatlatiyor cok sukur
Ramazanin verdigi bi huzur da var..

Sabah kalktım sahurdan kalan mutfağı topladım .bulaşık mak.çalıştırdım.3 tane tencere ve çaydanlığımı cifledim kuruladım kaldırdım.mutfak havlusu ve bezimi çsmaşır suyuna bastırdım.dğn yukarı kattaki odalarımı süpürmüştüm bugünde salonumu mutfağımı ve ara holünü süpürdüm bi su sildim.banyo klozeti ve kğçük tuvaletimize domestos sıktım beklettikten sonra duruladım.tv ünitesi ve sehpaların tozunu aldım.ayakksbılık üstünü sildim yerleştirdim yeniden.şimdi de bulaşık makinesini boşaltıcam.sonrasına da bakarız artık.

Hôff keşkem ev hiç pislenmese hep temiz kalsa ramazanın birinci gümü oruç değildim bütün işleri yaptm ama şuan evi görseniz ev leşşş
Yarın oruçlu moruçlu yapcaz mecburen çünkü kafayı yememe az kaldı

Ev süpürlenecek
Toz alınacak
Banyo wc yıkanacak
Mutfak dolapları silineceğğkk
Çamaşır,bulaşık,yemek yaomakta cabası

Gğnaydın hanımlar.dün evimi güzelce toplamıştım herşey yerli yerindeydi .iftara da dışarı çıkınca ev hiç bozulup dağılmadı .sadece mutfakta sahur yemeğinin bikaç bulaşığı var .onları toplayıp temiz ve toplu evimde biraz da maneviyatımla ilgili ibadetlerimi yapacağım.ramazanı çok seviyorummmmmm.
Bugünde iftara dışarda olacağız mutfak tertemiz kalacak

Sen yaparsın Feraceli

Merhabalar hepimize kolay gelsin ben de sizler gibi ev işleriyle başı dertte olanlardanım
Bugün tuvaletİ temizledim
Bulaşık makinası nı boşaltıp sahurdakileri doldurdum
Mutfağı süpürdüm
2 sepet yıkanmış çamaşırları yerleştirdim
3-4 parça ütü yaptım
Ortalığı topladım

HOŞ GELDİN

kızlar ramazandan dolayı ev başını almış gidiyor inşalah kızımla ütü yatak odası wc banyo oturma odasını temizlemek için kalmamız lazım sizden ses çıkmıyor hayırdır

Bugun ise gitmeden once uc makine camasir katlayip yerlestirdim banyonun yerlerini silip yikadigim paspaslarini serdim
Is donusu supurge yapma hayalim vardi esik bence once gelmia bulununca bu hayalim pooffffladi
Yemeklerimi yaptim
Iftardan sonra mutfagi topladim
Ocak ve lavabosunu sildim
Her yer toplu ama supurge yapamadiiimmm

dün
tüm odaları süpürdüm/sildim/halılarını serdim
bulaşık makinasını çalıştırdım kalanlar elde yıkandı
banyo -wc temizlendi.
kuruyan çamaşırlar katlandı yerine yerleştirildi/ütülencekler ayrıldı

bugün
1 makine çamaşır yıkanıcak
ütü yapılacak
sebze alışverişi yerleştirilecek / önce dolaba bakılacak
1-2 dağınıklık toplanıcak
dolma yapılıcak

buraya yazdığımdan beri mutfagımda bulaşık bırakmıyorum bu benim için çok ii bi alışkanlık oldu.
çamaşır işleri ve yemek işlerinide düzene koyarsam o iş tamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…