- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.561
biyoloji öğretmeniyim malesef
anaaaaa meslektasizzz yaaa 3 olduk bırde cornella arkadasımız var oda bıyolojı ogretmenıı
cnm allah gani gani rahmet eylesin...mekanı cennet olsun ..tüm ölmüşlerimizle beraber....
hoşgeldinnnnnnnn
bu bildiğin elmalı pasta olmuş......oooff canım istedi ya.....yiyin siz hiç de kilo almayın
yok uzulmedim tanemim aksine sevindim yarim kalmaz calismalarimizDinledim canım Banada kötü anılarımı hatırlatım şimdi
Sendemi canım üzülme yaa aylar bitmedi daha
Hoş geldin canım
yok benimki sancili gecmiyoBende cumartesi olcam azerinim ve nefret edeiyorum sancıdan kıvranıyorum resmen seninide sorunlumu geçiyo yoksa bebiş çalışmalrına. Başladınızmı
cnm Allah gani gani rahmet eylesin...mekanı cennet olsun ..tüm ölmüşlerimizle beraber....
hoşgeldinnnnnnnn
bu bildiğin elmalı pasta olmuş......oooff canım istedi ya.....yiyin siz hiç de kilo almayın
ben de yurtdisindasin sandim canim
yas kac:26:
ne ugrasiyosun rabyasim ya teker teker yeseydin ya hepsini
rabyas dogru soyle uni den arkadaslarinla sozlesip bastiniz mi topigimi
biyoloji miah canım vah canım..gel canım gelll sen buraya........ sabahtan beri rabyasa dert yanıyordum ben de napacagız diye
kim demiş kilo almadıgımı canım benimmm yemeyi yedirmeyi seviyorum yiyorum sonra cok pişmanım diyorummm
valla kuzuşşş istesen bu kadar denk gelmez hee
yok uzulmedim tanemim aksine sevindim yarim kalmaz calismalarimiz
yok benimki sancili gecmiyo
yok kuzu daha baslamadik su tahlillerin sonuclari ciksin da pazartesi:18:
biyoloji miah canım vah canım..gel canım gelll sen buraya........ sabahtan beri rabyasa dert yanıyordum ben de napacagız diye
hoşbulduk
ne tesadüf,tabi ben artık pes ettim alan sınavıda gelince,sizler inşallah öğretmenlik mesleğini yaparsınız
hoşbulduk
ne tesadüf,tabi ben artık pes ettim alan sınavıda gelince,sizler inşallah öğretmenlik mesleğini yaparsınız
ben mezun olalı 7.5 yıl oldu ,yıldım, 4 kere sınava girdim(birinde hamileydim 7 aylık), ikisinden de 86 aldım,olmuyor liseleri atamıyorlar pes dedirtiler
ben mezun olalı 7.5 yıl oldu ,yıldım, 4 kere sınava girdim(birinde hamileydim 7 aylık), ikisinden de 86 aldım,olmuyor liseleri atamıyorlar pes dedirtiler
Azii ben anlamadım sen ne tahlili yapıyon herkesn yapmasımı lazm bebiş olmadan bu tahlili:26:
anaaaaa meslektasizzz yaaa 3 olduk bırde cornella arkadasımız var oda bıyolojı ogretmenıı
Kızlar yanılışlıkla alıntı yapımışım kusura bakmayın siz bence boş durmayın bize ders verin 3tane oldunuz saka bıyana ben hep okumadığım için üzülmüştürüm sizi böyle görünçe daha çok üzülüyorum insallah şu sitemi düzeltirler nediyeyimbiyoloji öğretmeniyim malesef
yok uzulmedim tanemim aksine sevindim yarim kalmaz calismalarimiz
yok benimki sancili gecmiyo
yok kuzu daha baslamadik su tahlillerin sonuclari ciksin da pazartesi:18:
bi sor bakam hangi uniden kesin eskisehirdir
kızlarrrr ben inanıyorumm bir gün herşey güzel olacak inşallahhh
kim demiş kilo almadıgımı canım benimmm yemeyi yedirmeyi seviyorum yiyorum sonra cok pişmanım diyorummm
bayagı olmus canım sen mezun olalı... nere mezunusun?? sende yuksek almısın bız gıbıı hayırlısı yaaaa kapatsınlarr fef lerii bu kadar ınsan zıyan olmaz yaaa....
kuzu hem su kurtajdan sonra bi sey var mi yok mu diye hem de kanda mikroplar falan oluyomus onlar icin test yaptirdim
aslinda hamile kalmadan once bunlari yaptirmak iyi bi sey Allah korusun dusuk riskine falan karsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?