En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Dinledim canım Banada kötü anılarımı hatırlatım şimdi

Sendemi canım üzülme yaa aylar bitmedi daha

Hoş geldin canım
yok uzulmedim tanemim aksine sevindim yarim kalmaz calismalarimiz
Bende cumartesi olcam azerinim ve nefret edeiyorum sancıdan kıvranıyorum resmen seninide sorunlumu geçiyo yoksa bebiş çalışmalrına. Başladınızmı
yok benimki sancili gecmiyo
yok kuzu daha baslamadik su tahlillerin sonuclari ciksin da pazartesi:18:

cnm Allah gani gani rahmet eylesin...mekanı cennet olsun ..tüm ölmüşlerimizle beraber....

hoşgeldinnnnnnnn

bu bildiğin elmalı pasta olmuş......oooff canım istedi ya.....yiyin siz hiç de kilo almayın

kim demiş kilo almadıgımı canım benimmm yemeyi yedirmeyi seviyorum yiyorum sonra cok pişmanım diyorummm

ben de yurtdisindasin sandim canim
yas kac:26:

ne ugrasiyosun rabyasim ya teker teker yeseydin ya hepsini

rabyas dogru soyle uni den arkadaslarinla sozlesip bastiniz mi topigimi

valla kuzuşşş istesen bu kadar denk gelmez hee

biyoloji mi ah canım vah canım..gel canım gelll sen buraya........ sabahtan beri rabyasa dert yanıyordum ben de napacagız diye

ben mezun olalı 7.5 yıl oldu ,yıldım, 4 kere sınava girdim(birinde hamileydim 7 aylık), ikisinden de 86 aldım,olmuyor liseleri atamıyorlar pes dedirtiler

Azii ben anlamadım sen ne tahlili yapıyon herkesn yapmasımı lazm bebiş olmadan bu tahlili:26:

biyoloji mi ah canım vah canım..gel canım gelll sen buraya........ sabahtan beri rabyasa dert yanıyordum ben de napacagız diye

hoşbulduk
ne tesadüf,tabi ben artık pes ettim alan sınavıda gelince,sizler inşallah öğretmenlik mesleğini yaparsınız

kızlarrrr ben inanıyorumm bir gün herşey güzel olacak inşallahhh

hoşbulduk
ne tesadüf,tabi ben artık pes ettim alan sınavıda gelince,sizler inşallah öğretmenlik mesleğini yaparsınız

ben mezun olalı 7.5 yıl oldu ,yıldım, 4 kere sınava girdim(birinde hamileydim 7 aylık), ikisinden de 86 aldım,olmuyor liseleri atamıyorlar pes dedirtiler

hımmm üzülme ya öğretmenliği bizim bölümlerde kim kaybetmiş ki biz bulalım....
ben normal memurluk için çabalıyorum zaten.....

Azerinim ben de düşüneceğim artık ikinci çocuğu
Nasılsa borcumuz belli oldu, şimdi kendi biriktirdiğime biraz daha ekleyip araba param hazır oldu mu, ooooh değmeyin keyfime

bayagı olmus canım sen mezun olalı... nere mezunusun?? sende yuksek almısın bız gıbıı hayırlısı yaaaa kapatsınlarr fef lerii bu kadar ınsan zıyan olmaz yaaa....

Azii ben anlamadım sen ne tahlili yapıyon herkesn yapmasımı lazm bebiş olmadan bu tahlili:26:

kuzu hem su kurtajdan sonra bi sey var mi yok mu diye hem de kanda mikroplar falan oluyomus onlar icin test yaptirdim
aslinda hamile kalmadan once bunlari yaptirmak iyi bi sey Allah korusun dusuk riskine falan karsi

anaaaaa meslektasizzz yaaa 3 olduk bırde cornella arkadasımız var oda bıyolojı ogretmenıı

biyoloji öğretmeniyim malesef
Kızlar yanılışlıkla alıntı yapımışım kusura bakmayın siz bence boş durmayın bize ders verin 3tane oldunuz saka bıyana ben hep okumadığım için üzülmüştürüm sizi böyle görünçe daha çok üzülüyorum insallah şu sitemi düzeltirler nediyeyim

tam gaz devam ozaman

Son düzenleme:
kim demiş kilo almadıgımı canım benimmm yemeyi yedirmeyi seviyorum yiyorum sonra cok pişmanım diyorummm

anacım bizde sevıyoz da yemeyi...balon gibi oldum ye ye ye..şu nevşehir ürgüp deki uçan balonlar var ya büyük olanlar işte aynı onlar gibi balonunda ölçüsü var sonucta
hıı sen sormuştunnasıl 4 kılo verdın diye şöyle hayatım;

karnım acıkınca ağzımı havaya açıyorum oksijenımı alıyorum geri kapatıyorum.anlayacagın aç aç geziyorum
dün gece canım neler istiyor eşime sıralıyorum...
kabak çekirdeği,çiğ köfte,kokoreç

Son düzenleme:
bayagı olmus canım sen mezun olalı... nere mezunusun?? sende yuksek almısın bız gıbıı hayırlısı yaaaa kapatsınlarr fef lerii bu kadar ınsan zıyan olmaz yaaa....

evet canım pes ettim zaten artık kuzularımı büyütüyorum,soranada ev hanımıyım diyorum
haklısın kapatsalar keşke ama zor,

kuzu hem su kurtajdan sonra bi sey var mi yok mu diye hem de kanda mikroplar falan oluyomus onlar icin test yaptirdim
aslinda hamile kalmadan once bunlari yaptirmak iyi bi sey Allah korusun dusuk riskine falan karsi

biz de gidip yaptıralım mı? yani daha hareket bereket yok ama ....

2 dk da çamaşırlarımı sereyim hemmmeeenn yanınız da bitçemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…