- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.581
azerin bebek istiyorsun galiba rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
anacım bizde sevıyoz da yemeyi...balon gibi oldum ye ye ye..şu nevşehir ürgüp deki uçan balonlar var ya büyük olanlar işte aynı onlar gibi balonunda ölçüsü var sonucta
hıı sen sormuştunnasıl 4 kılo verdın diye şöyle hayatım;
karnım acıkınca ağzımı havaya açıyorum oksijenımı alıyorum geri kapatıyorum.anlayacagın aç aç geziyorum
dün gece canım neler istiyor eşime sıralıyorum...
kabak çekirdeği,çiğ köfte,kokoreç
rabyas, cornella siz sınava hazırlanıyormusunuz?evlimisiniz evliyken çalışmak çok zor oluyor,geçen sene çalıştım 4+4 den dolayı belki alım olur diye ama nerde 200 bulmadı alım
evet canim biri var birini daha istiyorum aslinda tum topik olarak istiyoruz
beraber hamile kalalim beraber doguralim
afiyet olsun sakurammmSüper görünüyor tatlıı ımmmmmm
Azerin temizlik beraber, bebek beraber..
Nasıl teşvik edici bir sebepsin sen arkadaşım
ben 3 ay önce doğum yaptım rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
ah bide kızım uyusada işe başlasam
3 aylık çoçuk uymuyor ya şimdi pcye yazıyorum hemde ayağımda sallıyorum
eline sağlık güzel görünüyor
canım ben evliyin cornella da evli.. gecen yıl son 3 ay kala calıstım 82 kusur aldım bu yıl daha calısmaya baslamadım alan belırsızlıgınden dolayıı. ama yınede gırcem sınava ben zaten anlamıyorum memlekette bıolojı derslerıne kım gırıyo o kadar okul var 200 alıyorlar oda en fazla. ben ozel ders verıyorum 2. donem ıcınde ucretlıye basvurcam canım sımdılık ole hastane falan dusunmeye baslıcam artık ozelde onu da esım ıstemıyo.
Gel bacım senle yaşımız yakın bende 32yok canım selçuk mezunuyum
konya,yaşım tam 30
inşallah o günlere yaşlanamadan yetişebilirim
anacım bizde sevıyoz da yemeyi...balon gibi oldum ye ye ye..şu nevşehir ürgüp deki uçan balonlar var ya büyük olanlar işte aynı onlar gibi balonunda ölçüsü var sonucta
hıı sen sormuştunnasıl 4 kılo verdın diye şöyle hayatım;
karnım acıkınca ağzımı havaya açıyorum oksijenımı alıyorum geri kapatıyorum.anlayacagın aç aç geziyorum
dün gece canım neler istiyor eşime sıralıyorum...
kabak çekirdeği,çiğ köfte,kokoreç
afiyet olsun sakurammm
tesekkur ederım canımm. Allah analı babalı buyutsun bebısını sıze bagıslasın ınsallahh... dua et banada benımde bı bebısım olsunnn
Çok güzel canım benım ye bence onu afiyetle gelecek bebişe topinğ olur bigüzel
amın canım ınsallahsağol canım ,sende en kısa zamanda anne olursun inşallah
tesekkur ederım canımmm
çok güzel görünüyo eline sağlık canım
Çok güzel canım benım ye bence onu afiyetle gelecek bebişe topinğ olur bigüzel
kızlar geçen gün bi poğaça vardıya şimdi onu yapıyorumda.bi yumurtayı içinemi koycam üstünemi sürcem
Azerinn tarifi herhalde yoksa aşk ınmı olsalar sorartıkbuyuk ihtimalle beyazı içinedir sarısı dışınadır yüzü kızaracakya güzel kızarsın diye
biraz önce bulaşık makinasını çalıştıracaktım.. o sırada öksürme tuttu belime birden bir ağrı girdi ama ne ağrı fıtıgımda var....off ya en az 1 hafta yatırıyor bu beni aydan aya hastalanıyorum
biraz önce bulaşık makinasını çalıştıracaktım.. o sırada öksürme tuttu belime birden bir ağrı girdi ama ne ağrı fıtıgımda var....off ya en az 1 hafta yatırıyor bu beni aydan aya hastalanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?