En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
rabyas, cornella siz sınava hazırlanıyormusunuz?evlimisiniz evliyken çalışmak çok zor oluyor,geçen sene çalıştım 4+4 den dolayı belki alım olur diye ama nerde 200 bulmadı alım

ahh kıyamam yaaaa guldurdun benı sen bana gel ben hepsınden yedırırım sana annemm

Süper görünüyor tatlıı ımmmmmm

Azerin temizlik beraber, bebek beraber..
Nasıl teşvik edici bir sebepsin sen arkadaşım

rabyas, cornella siz sınava hazırlanıyormusunuz?evlimisiniz evliyken çalışmak çok zor oluyor,geçen sene çalıştım 4+4 den dolayı belki alım olur diye ama nerde 200 bulmadı alım

canım ben evliyin cornella da evli.. gecen yıl son 3 ay kala calıstım 82 kusur aldım bu yıl daha calısmaya baslamadım alan belırsızlıgınden dolayıı. ama yınede gırcem sınava ben zaten anlamıyorum memlekette bıolojı derslerıne kım gırıyo o kadar okul var 200 alıyorlar oda en fazla. ben ozel ders verıyorum 2. donem ıcınde ucretlıye basvurcam canım sımdılık ole hastane falan dusunmeye baslıcam artık ozelde onu da esım ıstemıyo.

Süper görünüyor tatlıı ımmmmmm

Azerin temizlik beraber, bebek beraber..
Nasıl teşvik edici bir sebepsin sen arkadaşım
afiyet olsun sakurammm

tesekkur ederım canımm. Allah analı babalı buyutsun bebısını sıze bagıslasın ınsallahh... dua et banada benımde bı bebısım olsunnn

özel ders verdiğine göre alan bilgilerin iyidir,ben unuttum malum biyoloji nankör tekrar yapmassan akılda kalmıyor
hakkında hayırlısı olsun inşallah atanırsın

yok canım selçuk mezunuyum
konya,yaşım tam 30

inşallah o günlere yaşlanamadan yetişebilirim
Gel bacım senle yaşımız yakın bende 32

aklıma ne geldi yaahani tv ye çıkıp yok okjinele zayıflama yok bu gazla zayıflama diye reklamlar olur biden seni hayel ettimagzımızı havaya açıyoruz diye başlıyosun

biraz önce bulaşık makinasını çalıştıracaktım.. o sırada öksürme tuttu belime birden bir ağrı girdi ama ne ağrı fıtıgımda var....off ya en az 1 hafta yatırıyor bu beni aydan aya hastalanıyorum

Azerinn tarifi herhalde yoksa aşk ınmı olsalar sorartık buyuk ihtimalle beyazı içinedir sarısı dışınadır yüzü kızaracakya güzel kızarsın diye

bende öle düşünmüştüm.teşekkür ederim.ya birde şekil verdikten sonra mayalanmasını bekliyoruzya acaba önce mayalansa sonra şekil versek nasıl olur.ben normal poğaçayı öle yapıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…