En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

bende öle düşünmüştüm.teşekkür ederim.ya birde şekil verdikten sonra mayalanmasını bekliyoruzya acaba önce mayalansa sonra şekil versek nasıl olur.ben normal poğaçayı öle yapıyorumda

Cnm benm katmer pogacamdan bahseiyosun galiba akı içine sarısı üzerine sürülcek bide tepside mayalanması lazım çünkü hamur açılıyo mayalandıktan sonra olmaz yani

Cnm benm katmer pogacamdan bahseiyosun galiba akı içine sarısı üzerine sürülcek bide tepside mayalanması lazım çünkü hamur açılıyo mayalandıktan sonra olmaz yani

evet evet katmer poğaça.peki hamurun yumşaklığı nasıl olacak.birde merdaneylemi açıyosun oklavaylamı

bende öle düşünmüştüm.teşekkür ederim.ya birde şekil verdikten sonra mayalanmasını bekliyoruzya acaba önce mayalansa sonra şekil versek nasıl olur.ben normal poğaçayı öle yapıyorumda

Bende öyle yaparım mayalayıp yaparım ama acelen yoksa yaptıktıdan sora da tepside beklete billirsin canım

Son düzenleme:
evet evet katmer poğaça.peki hamurun yumşaklığı nasıl olacak.birde merdaneylemi açıyosun oklavaylamı

Cnm ele yapışmayan yumuşak bi hamur olucak merdaneyle açıyorum bezeleri önce tabak büyüklüğünde sonra aralarına margarin sürüp büyütüyorum tekrar merdaneyle

Canım bende yapmak istiyorum o poğaçayı ablam yapardı çok güzel olurdu tarifini aldım şimdi nerde bilmiyorum kesin çoçukların kağırtlarıyla attım

Canım bende yapmak istiyorum o poğaçayı ablam yapardı çok güzel olurdu tarifini aldım şimdi nerde bilmiyorum kesin çoçukların kağırtlarıyla attım

Yap cnm çok güzel oluyo gercekten yapmak istediğinde söyle ben yine yazarm sana tarifi benimde cnm acayip tatlı çekiyo pratik bişey bulursam yapıcam:44:

ya var diyorlar ama hepsi tam iyileştirmiyor daha bu sabah çok şükür iyiym falan dedik eşimle....nazar değdirdik galiba......bu hastalık çok kötü ya hiç kalkamıyorsun....

çok geçmiş olsun canım bel fıtığı annemdede var,kaplıca ve fizik tedavi tedavisi annem heryıl kaplıcaya gider ,bir yıl rahat eder

bezeleri açınca bi kat margarin bi kat hamur olarakmı yapıyoruz birde margarini eritiyomuyuz

Aynen tatlım bi hamur bi margarin sürüyoruz üstüne yine hamur öyle gidiyo ben oda sıcaklıgında kullanıyorum margarini rahat sürülüyo sen istersen eritebilirsn tabi

Kızlar ben kaçar çamaşır makinam beni çağırıyor gidip çamasırlarımı sereyım sabah evi topladım mutfağı topladım kızım durmuyor durursa mutfağın dip köşe temizlerim yemeğim var
Aşkitom en kısa zamada alacam tarifi

bende gecen yıl denemiştim tahta gibi bir şey olmuştu.rezalet

Selam kızlarr bende yaptım sabahtan paspasımı akşam kuzey güney vardı sabaha bıraktm bende paspası gündüz gözüyle yaptm şimdi akşam olmak üzere oğlanın arkasını topla wcyi yıka balkonu yıka çamaşırları topla katla derken akşam ettim....

Kızlar size bişey sorcm şimdi yarın benm üvey kaynımla görümcenin çocukları var illa tutdurmuşlar bizde kalcklarmış 1 gece bende istemiyorum çok yaramazlar nasıl bi yalan söylesem gelmeseler yaa deli olucam yoksa...yarın gelcekler yoksa..bakıcı gibi bana bırakcklar benm çocuğum bana yetiyo zaten...

Açılıyor tabiki.. Ben palettenin yoğun renk açıcı serisini almıştım.. saçlarım siyahken karamel oldu rengi..
Eki Görüntüle 621296
Aldığım buydu işte..
karamel mi oldu çok severim o rengi
bi deneyeyim bakalım ben de ne çıkacak meydana olmadı kuaföün yolunu tutarım
peki saçın ne kadardı kaç kutu aldın
bence olur estos :26:turuncu kafa mi olucaksin

yaa açık tonlar istiyorum azoşum ne bileyim canım sıkılıyo da aslında bi değişiklik iyi gelir diye şettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…