En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bende dünden kalmayım yeni uyandım dün çok yorulmuştum
Bugün sadece evi toplıycam ve wc yi ovucam
Bide yarın annemlere götürmek için sultan lokumuyla kurabiye yapıcam

Günaydın canlarım
bu gün oturma odamın camını perdesini yıkıyacam
Evi toplıyacam supurecem yarında tıp köşe yapmak
İstiyorum bende evi domestosa basacam

Bu arada herkese hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı dileklerimizi. Kabul etsin .... Amin

Bende dünden kalmayım yeni uyandım dün çok yorulmuştum
Bugün sadece evi toplıycam ve wc yi ovucam
Bide yarın annemlere götürmek için sultan lokumuyla kurabiye yapıcam

ben de herufu yollayinca 09.50 de anca uyandim
benim bu gunku islerim
yemek
salonu supurucem toz alicam
yatak odasini silicem
bi de bulasik

Selam günaydın herkeseeeeee

bende erkenciyim makinemi açtım bulaşıklarıda öyle.akşam unutmuşum açmayı doluymuş meğer...oğlumda uyuyor kalkınca kahvaltı yaparız...hala çok uykummm varr

yok benim başka planım var o böcüklü böreklerden sana yedireceğim

Bu arada herkese hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı dileklerimizi. Kabul etsin .... Amin

aminnnnnn

bu arada bulasık makınasından nefret edıyorum.....hep onun yuzunden hastalandım....1 hafta yatacagım......

çok kötu bır zamanda hastalandım.......eşimin ark ı geldı memleketten.....eşim dedi ki yarın onu getıreyım ,bu hastalık ne olacak sen yat dıyor......bende hıc rahat edemem ev temız değilken bırı geldı mi* ne yapacagım ya.....eşime yaptırayım en iyisi......

oldursen daha iyidi cornellam
bulasik makinesi yuzunden niye hastalandin kiz:26:

ya dün makınayı çalıstıracaktım....Allahım o ne koku öyle deterjan koyacaktım.midem bulandı....öksürmeye basladım.....belime o sırada ağrı girdi işte.....

gecmis olsun canim:26:
bu arada kizlar benim de camasir makinemden hafif kokular geliyooysa her camasirdan sonra acik birakiyorum kapagini ne yapsam acep:26:

Günaydın hamarat bayanlar :)))
Başım öyle fena ki...
Geçen gece 1,30'a kadar ütü yapınca akşam çıkan üç peş parçayı hemen ütüledim, birikmesin
Kızlar, bir kaç ay önce burdaki mobilya fuarında arkadaşın firmasında bir model beğenmiştim..
Kolay beğenen bir insan değilim, evlenirken yine aynı firmadan beğendim, dükkanımızda yapıldı (berbattı )
Ondan beri ilk kez bayıldım diyeceğim mobilyalar gördüm...
Ama şimdi kafam karıştı, çok mu toz toplar acaba, çok mu zahmetli olur diye..

Ev aldım ya, hemen eşya düşünüyorum hale bakın
Ama napiim çok mutluyum yaaa

gecmis olsun canim:26:
bu arada kizlar benim de camasir makinemden hafif kokular geliyooysa her camasirdan sonra acik birakiyorum kapagini ne yapsam acep:26:

sağol canım...benımde dun yumusatıcı cekmemıstı.deterjan kısmını yıkamama ragmen ......
dün bunu arastırıyorum koku olayını da okudum.....makınanın altında bır kapak varmış oraya su bırıkıyormus orayı acıp o suyu boşaltmak gerekırmıs ayda 1 falan...koku yapan oymuş.....

Son düzenleme:
Özletetecen kedini yıne aşkitom
Bende sizleri özliycem canım fırsat bulursam yazarım ordan

birak gitsin tanemim azicik kafamizi dinlerik
Vayyy azerinimiz dedik bagrımızıza bastık duydugum sözlere bak

Benim herüf de aynı seyi söylüyor
Walla iyi bişey degl şu domestos ama olmadan temzlik yapamıyorumm yerleri bile domestosla sildgnde bi baska parlıyor

Annem sık sık yapar bunu, ben de annecimden öğrenmiştim..
Makinem mutfaktaydı ayrı yaşarken, altına kirli havluları koyup boşaltırdım..
Bazen ufak tefek saç topağı gibi kirler birikmiş oluyor..
Hiç koku yapmadı makinelerimiz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…