- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.661
Bende dünden kalmayım yeni uyandım dün çok yorulmuştum
Bugün sadece evi toplıycam ve wc yi ovucam
Bide yarın annemlere götürmek için sultan lokumuyla kurabiye yapıcam
Bende dünden kalmayım yeni uyandım dün çok yorulmuştum
Bugün sadece evi toplıycam ve wc yi ovucam
Bide yarın annemlere götürmek için sultan lokumuyla kurabiye yapıcam
Günaydın canlarım
bu gün oturma odamın camını perdesini yıkıyacam
Evi toplıyacam supurecem yarında tıp köşe yapmak
İstiyorum bende evi domestosa basacam
Özletetecen kedini yıne aşkitom
Selam günaydın herkeseeeeee
bende erkenciyim makinemi açtım bulaşıklarıda öyle.akşam unutmuşum açmayı doluymuş meğer...oğlumda uyuyor kalkınca kahvaltı yaparız...hala çok uykummm varr
tanemim gunaydinsu domestos senle askitomdan baya kazaniyo ha
gunaydin bocuklu boreklerim(cornella oldurecek beni)
kimse yok ne ayakbu gun gunlerden ne cumartesi falan da ben mi unuttum:26:
neyse gelelim sadete
dun aksam bulasik yikadim
yatak ortumu utuledim oldum bittim
esim banyo yapti banyoyu temizledim sildim falan
ortaligi topladim
beyazlari yikadim astim
renklileri makineye atip kizimi uyutmaya goturdum yine uyuya kalmisim makine yikamis kapatmis
neyse ki esim erken gitti saat 7de kalkip astim
Bu arada herkese hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı dileklerimizi. Kabul etsin .... Amin
yok benim başka planım var o böcüklü böreklerden sana yedireceğim
aminnnnnn
bu arada bulasık makınasından nefret edıyorum.....hep onun yuzunden hastalandım....1 hafta yatacagım......
çok kötu bır zamanda hastalandım.......eşimin ark ı geldı memleketten.....eşim dedi ki yarın onu getıreyım ,bu hastalık ne olacak sen yat dıyor......bende hıc rahat edemem ev temız değilken bırı geldı mi* ne yapacagım ya.....eşime yaptırayım en iyisi......
oldursen daha iyidi cornellam
bulasik makinesi yuzunden niye hastalandin kiz:26:
ya dün makınayı çalıstıracaktım....Allahım o ne koku öyle deterjan koyacaktım.midem bulandı....öksürmeye basladım.....belime o sırada ağrı girdi işte.....
gecmis olsun canim:26:
bu arada kizlar benim de camasir makinemden hafif kokular geliyooysa her camasirdan sonra acik birakiyorum kapagini ne yapsam acep:26:
Bende sizleri özliycem canım fırsat bulursam yazarım ordanÖzletetecen kedini yıne aşkitom
Vayyy azerinimiz dedik bagrımızıza bastık duydugum sözlere bakbirak gitsin tanemim azicik kafamizi dinlerik
Walla iyi bişey degl şu domestos ama olmadan temzlik yapamıyorumm yerleri bile domestosla sildgnde bi baska parlıyorBenim herüf de aynı seyi söylüyor
sağol canım...benımde dun yumusatıcı cekmemıstı.deterjan kısmını yıkamama ragmen ......
dün bunu arastırıyorum koku olayını da okudum.....makınanın altında bır kapak varmış oraya su bırıkıyormus orayı acıp o suyu boşaltmak gerekırmıs ayda 1 falan...koku yapan oymuş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?