En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Niye kimse bana bi akıl vermiyo yahuu

siyahken karamelmi oldu koyu renklerde bu sarılar işe yarıyormuki....üzerinde genelde önerilmez yazıyo çünkü yoksa bende karameli seviyorum ama saçım koyukahve diye yapamadım bu sarılardan alıp cesaret edemedim..

delüüüü he valla ya ondan olabilir ama bir daha denicemm....

kızlar ben mutfagın tezgahında açıyorum acaba ondan mı güzel açılmıyor ya tahtam yok benim

Yok cnm bnde hep tezgahta açarım ondan deildr benmkie pofuduk pofuduk olur mayasını unutmuş yada az koymuş olabilirsn azerinimn dediği gibi

Off cnm acayip tatlı çekiyo kociş yorgun gelmiş işten yatıyo öyle olmasa yollamıştım onu peynirli künefe almaya ne yapcam şimdi ben

Yok cnm bnde hep tezgahta açarım ondan deildr benmkie pofuduk pofuduk olur mayasını unutmuş yada az koymuş olabilirsn azerinimn dediği gibi

Ondan değil bak beni dinle içine bi tane bocuk at bak nasıl kabariyoşaka bi yana alakası yok ben de tezgahta açıyorum

Ya da maya eski olmuş olabilir

Ay ben bu böcüğü boncuk maya anladım

yok kız geçen bocuklu börek yapmisti ya onu diyorum

tamam anladık becerememişimmmmmm

bir daha yapim şöle balon gibi kabarsın

yaa kızlar kruvasan yapmak istiyorum ama milföyden değil

kendim mayaladığım hamurdan yapmak istiyorum

hiç kendiniz yaptınız mı garantili bi tarif var mı

yaa kızlar kruvasan yapmak istiyorum ama milföyden değil

kendim mayaladığım hamurdan yapmak istiyorum

hiç kendiniz yaptınız mı garantili bi tarif var mı

valla hiç bana sorma bu konu da tescilli beceriksizim maalesef

ama yemesini çok iyi yaparım o konu da üstüme yok bak ..aşağıda ki çizelgem bunun kanıtıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…