En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ayyy o ne kötü bir sesdir iyibilirim benim eski rahmetli makinam öylerdi
Zamanla daha kötü oluyor sesi sanki evin içinde uçak kalkıyordu

bende sesten dolayı yaptırmıştım,bilyamı dağıtıyomuş ne,bayağıda para vermiştim
aslında hiç yaptırmadan yenisini alsaydım 3 taksidini öderdim

yok kız sudan gecırmeden koymam ben ona ragmen kokmuş
korkarımd eliği falan tıkar diye bir şey olur dıye.azcık tısak bır yapım vardır

bulaşık makinası temizleyivilerinden dene içini temizliyor ,pervanelere felan kaçan kalıntıları
ıyyy düşündümde bulaşık makinasından elde yıkamak daha temiz ama kurulama derdi olmasa

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Bu günün hayrına bana da dua edin inşallah..

bende sesten dolayı yaptırmıştım,bilyamı dağıtıyomuş ne,bayağıda para vermiştim
aslında hiç yaptırmadan yenisini alsaydım 3 taksidini öderdim

Ayy canım benım koca bırazinat canım senede en az5 kere servise gider gelirdi bi turlu olmadı sorada beyni dağimiş dediler rahmetlliden öylece kurtuldum şimdiki makinamdan menunum alalı 3 4sene oldu bikrer arzalandı oda benım hatamdan dolayı oldu

herkese merhaba kızlar kolay gelsin hayırlı cumalar
ben bu hafta pek giremedim ama hiç tembellik etmedimm artık bünye alıştı çok şükürr

ben bulaşık makinesi kokmasın die kullanmış olduğum limonu koyuyorum ve çok güzel kokuyo.

evet canım ben de sıktıgım limon kabuklarını atmayıp kaşıklığa koyuyorum mis gibi kokuyor.
bi de çoğunuz biliyosunuzdur parlatıcı durulanmadığı için onun yerine sirke kullanıyordum..
ama bayagıdır yapmıyorum unutmayayım da koyayımm bugün..

Şimdi mutfakdan çıktım çoçuklar patetes kızartması istetdi onu yaptım sonra da ocağımı temizledim akşam yemeğimin hazırlığını yaptım evimi toplayıp camımı silecem

kızım iş yaptırmıyorrr ,kucakçı resmen
oh herkes işini bitirdi herhalde benim mutfak duruyor
benim yerime kahve için mis gibi temizlenmiş evde

kızlar bide şu yeşil microfiberlerden kullanan varmı,benim sildiğim yerler kokuyor pis pis silemiyorum sizdede oluyormu merak ettim

evet bende sirke kullanıyorum

canim 2 cocugun mu var Allah bagislasin
benim isler bitti hadi sana kolay gelsin
hayirli gunler canim
bulaşık makinası temizleyivilerinden dene içini temizliyor ,pervanelere felan kaçan kalıntıları
ıyyy düşündümde bulaşık makinasından elde yıkamak daha temiz ama kurulama derdi olmasa
bak burda bi yerde okumustum kadin makinenin pervanelerini sokmus baya bi sey cikmis
patsym sana da hayirli cumalar canim
Şimdi mutfakdan çıktım çoçuklar patetes kızartması istetdi onu yaptım sonra da ocağımı temizledim akşam yemeğimin hazırlığını yaptım evimi toplayıp camımı silecem
tanemim orda hava iyi galiba bizim burda yagmur var:18:

kızım iş yaptırmıyorrr ,kucakçı resmen
oh herkes işini bitirdi herhalde benim mutfak duruyor
benim yerime kahve için mis gibi temizlenmiş evde

Yok canım benim daha bittiremedim bızımkınıde rahatsız canım bı huysuzluğu var ama çözemedim :44:buyuk kızım tatil ya onunla oynuyor bıraz şimdi ayağımda sallıyorum eger uyursa devam edecem

Canım düne göre iyi canım dün silecekdim yağmurla kar yağtı yapamadım
Bugün iyi diğer sildğim camlar geri kirledi ama yapacak bişi yok canım
Baharı dört gözle bekliyorum sizinle bahar temizliği yapmak kimbilir ne zevkli olacak

evet canım 2 çoçuk 6,5 yıllık evliyim biri 4 aylık biri 3.5 yaşında rabbim sanada nasip etsin

Yok canım benim daha bittiremedim bızımkınıde rahatsız canım bı huysuzluğu var ama çözemedim :44:buyuk kızım tatil ya onunla oynuyor bıraz şimdi ayağımda sallıyorum eger uyursa devam edecem

çok geçmiş olsun,kız okula gidiyor heralde Allah kolaylık versin bu cimcimelerle bize

kızlar bide şu yeşil microfiberlerden kullanan varmı,benim sildiğim yerler kokuyor pis pis silemiyorum sizdede oluyormu merak ettim

Canım Yeşil derken tam anlamadım ben viladanın ürünlerini kullanıyorum bayılıyorum enson yer bezini aldım çok güzel şittetle tavsiye ederım oda microfiber

Kızlar ben bu ev haımlıgından istifa etmek istiyorum mümkünse dün dünyanın işini yaptım bugün yine aynı güya iş yapmıycaktım sultan lokumuyla kurabiye yaptım mutfak battı tabi temizledim süpürdüm buzdolabımı düzenledim tepsilerimi cifledim makinaya çamaşır attım çıktılar astım balkon yine toz içindeydi dün yıkamıştım inşaattan dolayı tekrardan sildim wc yi ovdum evi süpürdüm şimdi omlet yaptım onu yiyorum sonra duşa giricem

Buda yaptıkgım lokumlarla kurabiyeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…