En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
aynen ya ev temiz olunca içim çok rahat ediyo ve çok huzurlu uyuyorummmm

Canım bence temizliği kendi huzurumuz için yapmalıyız
Bir yerde okumuştum dağınık ve pis ev enejisi dolaşımı
olmuyor buda insalara yansıyıormuş bence iç huzurumuz için temizlik şart

Son düzenleme:
Canım bence temizliği kendi huzurumuz için yapmalıyız
Bir yerde okumuştum dağınık ve pis ev enejisi dolaşımı
olmuyor buda insalara yansıyıormuş bence iç huzurumuz için temizlik şart

kesinlikle valla bende seviyorum hele o mis kokusu mmmmmm ohhh ne guzell ama bende bazen tembellik yapmıyo değilim hanii

Gunaydin canlar
yarin kayinvalidem geliyo her halde 1 hafta kalacak hasta ya dedim gelsin biraz da ben bakiyim
zaten diger gelinden bi sey olmazkendine zor bakiyo
kadin helak olmasin
neyse simdi ev berbat ama ben yarin temizlemek istiyorum geldiklerinde temiz olsun diye
kizimi yikamak istiyorum bu gun yarina kalmasin
aksam da yemekleri yaparsam tamamdir
ama cok useniyorum kizimi yikamaya

tanemim dun nasil yaptin bu kadar isi
bitti mi bari islerin:26:
Azerim burda çok güzel tam temizlik havası buarda lahmacuna bayılırım

Maşaallah sana azi'mmm.. Bende yemeğimi yaptım.. bir tek pilavla salata kaldı..

Bu arada lahmacuna bayıldım...
Ellerine sağlık.. Daha varsa Azerbaycan'a doğru yola çıkıyorum...
tesekkur ederim canlarim keske hepberaber yemek kismet olsa
iyi yapmisin kuzum her zaman bekleriz

Kızlar günaydın annemden yazıyorum rApor vermek için dün annemim bütün camlarını sildim kardeşimle beraber evi süpürüp sildik toz aldık mutfaktaki beyaz esyaları masa sandalyeri sildik çaydanlıkları cifledim abilerimin dolabını düzenledim savaş alanına dönmüştü 2 koca adam evlenmiyolarda başımıza kaldılar biri 24 öbürü 26 yasında sonra annemin dolabını düzenledik
Neyse akşamda gezmeye gittik akrabalarla özlem giderdik bugünde evi toplarım banyoyla wcyi temizlerim tekrar evi süpürürüm kahvaltı yaptıktan sonra mutfagı toplar temizlerim ondan sonra akşama dogru annemi, kız kardeşimi alıp bize gidicez

tanemim dun nasil yaptin bu kadar isi
bitti mi bari islerin:26:

tesekkur ederim canlarim keske hepberaber yemek kismet olsa

iyi yapmisin kuzum her zaman bekleriz

Canım arada böyle deliliklerim olur benim erken kalktım kızda tatilde sağolsun okızla ilgilendi
Bende öylene kadar odaları temizledim saat 3gibimutfağı temizlemeye girdim tam 6 dıydı temizleyip çıktım yemeğimdee vardı
Ama öldüm bitim iyi oldu tertememiz oldu

Aşkitom ordadamı durmadın sen canım

Aşkitom ordadamı durmadın sen canım

Ewet tanemim ya ne yapim içime sinmiyo annemdede bel fıtığı var kardeşimde bi yandan ders bi yandan da anneme yardım etmege çalışıyo o yuzden her geldiğimde mutlaka evi temizleyip öyle gidiyorum

Herkese iyi pazarlar dün çıkardığım nevresimleri yıkanacak kahvaltıyı yaptık mutfağı toplayıp dün mutfak dolabımın baharat kısımıdaki kavonozları kutuları makinaya attım onları yerine koyaçağım banyoyu yıkayacam sorada evi süpürecem yedişdire bilirsem ütü yapacam

Son düzenleme:
Ewet tanemim ya ne yapim içime sinmiyo annemdede bel fıtığı var kardeşimde bi yandan ders bi yandan da anneme yardım etmege çalışıyo o yuzden her geldiğimde mutlaka evi temizleyip öyle gidiyorum

Canım iyi yapmışsın beraber yapınca daha. Keyifli oluyor ev işleri ana kız ohh tertemiz etmişsinizdir

Canım iyi yapmışsın hem beraber yapınca daha. Keyifli oluyor ev işleri ana kız ohh tertemiz etmişsinizdir

Canlarım İyi Günler Hepinizee
Bugün yaptığım İşleri anlatmak İstiyorum
Sabah kalkar kalkmaz Ütüye Daldım Eşimin,Benim Ütülenmemiş kıyafetler vardı neysee onları hallettim
Sonra Yatağımın Çarşafını yastık yüzlerini değiştirdim. Yenilerini serdim. Yatağı düzledim
Yatak Odası dağınıktı Orayı topladım.
Geçtim Oturma odasına orayıdaa topladım
Sonra Mutfağa girdim. Temiz ve Kirli Bulaşıklarım vardı. Temizleri yerlerine koyup,Kirlileri yıkadım
Eşim Bugün Nöbetçi zatenn. O yüzden yalnızımm

Sonra Geçtim aynanın karşısına kendime güzelce bir makyaj yaptım. Saçlarımı yaptım
Şimdideee Oturuyorumm

Selam kızlar tükan kapandı ama bende bittim bugün...sabah yatakları topladım oğlumun üstünü değiştirdm renklileri makineye attım evi süpürdüm oğluma kahvaltı hazırladm kendi kahvaltımı yaptm sonra onu uyuttum uyanınca gezmeye gittim annem kardeşlerimle...dolaştık markete uğradık geldik eve annem ızgara yaktı bende çamaşırları asıp anneme geldim salata yaptm yemek yedik.şimdi çay içeceğiz...bulaşıkları annem sabah yıkıyor babam gece geliyo taksiden yemek yiyor çünkü..böyle pazar günüm bitti..birazdan oğluma yoğurt yediricem...

Kızlar benim de canım çıktı bu aksam
Yemekleri yaptım
Tezgahı beyaz eşyaları çöp kovalarini çamaşır suyuyla ovdum duruladim
Buzdolabini duzenledim
Çöpleri topladım eşim götürdü attı
Bulasiklari yikadim
Dolapları içli dişli sildim
Masa sandalyeleri de sildim
Mutfağı en son dip köşe supurdum sildim
Kızımı yedirdim uyuttum
Şimdi ben de uyicam
Hepinize iyi geceler
Yarın Büyük gün temizlik var

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr
bugün hiç bişey yapmadım kocişle gezdik güzel bi gün geçirdikk
yarın birsürü iş beni beklerrrr

cnm 10 dk da bir mesaj atıldıgı için burdan yazayım dedim.....
benim diyete başlama tarihim 7 ocak canım....
bu arada dediğin gibi misafirlerin gidince iyice adapte olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…