- 8 Aralık 2011
- 45.850
- 167.398
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.821
aynen ya ev temiz olunca içim çok rahat ediyo ve çok huzurlu uyuyorummmm
Canım bence temizliği kendi huzurumuz için yapmalıyız
Bir yerde okumuştum dağınık ve pis ev enejisi dolaşımı
olmuyor buda insalara yansıyıormuş bence iç huzurumuz için temizlik şart
tanemim dun nasil yaptin bu kadar isiGene ben salonumu odurma odasının yeri kapsını sildim tozunu aldım
Şimdi mutfaga geçtim kendime 2saat veriyorum buzdalabın içini dışını
Beyaz eşyaların altlarını geçenlerde çekmiştim ama yine çekeçem tam temiz olsun
Fırınımı dün kızartmadan sonra temizlemişdim dolapların yüzünü silip tegahımı domestola ovacam
Masa sandelyelerimi silecem enson kapısını ve yerini silecem
Azerim burda çok güzel tam temizlik havası buarda lahmacuna bayılırım
tesekkur ederim canlarim keske hepberaber yemek kismet olsaMaşaallah sana azi'mmm..Bende yemeğimi yaptım.. bir tek pilavla salata kaldı..
Bu arada lahmacuna bayıldım...Ellerine sağlık.. Daha varsa Azerbaycan'a doğru yola çıkıyorum...
iyi yapmisin kuzum her zaman beklerizhoşbuldum canım :)) böyle karşılanmak da çok hoş teşekkür ederimsabah girdiğimde içim daralıyordu temizlik yapılacak diye bi gezerken bi baktım böyle bir konu var bi de sen açmışsın daldım içeri
tanemim dun nasil yaptin bu kadar isi
bitti mi bari islerin:26:
tesekkur ederim canlarim keske hepberaber yemek kismet olsa
iyi yapmisin kuzum her zaman bekleriz
Kızlar günaydın annemden yazıyorum rApor vermek içindün annemim bütün camlarını sildim kardeşimle beraber evi süpürüp sildik toz aldık mutfaktaki beyaz esyaları masa sandalyeri sildik çaydanlıkları cifledim abilerimin dolabını düzenledim savaş alanına dönmüştü 2 koca adam evlenmiyolarda başımıza kaldılar biri 24 öbürü 26 yasında sonra annemin dolabını düzenledik
Neyse akşamda gezmeye gittik akrabalarla özlem giderdik bugünde evi toplarım banyoyla wcyi temizlerim tekrar evi süpürürüm kahvaltı yaptıktan sonra mutfagı toplar temizlerim ondan sonra akşama dogru annemi, kız kardeşimi alıp bize gidicez
Aşkitom ordadamı durmadın sen canım
Ewet tanemim ya ne yapim içime sinmiyo annemdede bel fıtığı var kardeşimde bi yandan ders bi yandan da anneme yardım etmege çalışıyo o yuzden her geldiğimde mutlaka evi temizleyip öyle gidiyorum
Ewet tanemim ya ne yapim içime sinmiyo annemdede bel fıtığı var kardeşimde bi yandan ders bi yandan da anneme yardım etmege çalışıyo o yuzden her geldiğimde mutlaka evi temizleyip öyle gidiyorum
merhaba kızlarrr
bugün hiç bişey yapmadım kocişle gezdik güzel bi gün geçirdikk
yarın birsürü iş beni beklerrrr
cnm 10 dk da bir mesaj atıldıgı için burdan yazayım dedim.....
benim diyete başlama tarihim 7 ocak canım....
bu arada dediğin gibi misafirlerin gidince iyice adapte olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?