- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.841
:)) ok canımmm super vermıısnnn aynen devamm...
bende yapcam bende baslıcam ınsallahhhhhh cok tesekkurlerr:)))
sağol cnm
başlayacagın zaman destekçin olacağım
iyi geceler tatlım
Gunaydin canlar
bu gun pek bi moralim yok
demin tahlil sonuclarini aldik
8 tane tehlikeli mikrop turu var onlardan biri cikmis bende
ve doktor bebegin anne karninda olumune sebeb ola bilir dedi yani sanirim bebegin kalbinin durmasina bu mikrop sebep olmus
bi tane ignesi varmis 300 liraonu yaptirmamiz gerekiyomus
dusunsenize 1 igneyle hall olur bi sey keske onceden bilseydim simdi 5 aylik hamile olucaktim
off ya çok üzüldüm azi.....
bu tahlillerin isimlerini bir ara yazda bizlerde yaptıralım......
en azından artık biliyrsun...bir sonraki bebişin sağlıkla dünyaya gelir inşallah
`gunaydin canimgünaydınnn canlarrrrr
bugün cok mutluyum üniversiteden 2 arkadasım gelecek yarın:16
birsürü iş beni bekler yapacaklarım
oturma odası silinecek süprülecek toz alınacakk (oturma odasında oturmuyorum ben salonda oturuyoruzzz :))
yatak odası toparlancak aynalar silinecek toz alınacak kızlara nevresim yastık yorgan cıkıcakk
salon toparlancak silinecek toz alıncak supurulcekk
mutfak toplarlancak beyaz esyalar sılıncek mutfak dolapları sılıncek bulasık makınesı dolacak
wc banyo ovulacak
yemek hazırlıkları yapılcak pasta borek v.s
Gunaydin canlar
ve doktor bebegin anne karninda olumune sebeb ola bilir dedi yani sanirim bebegin kalbinin durmasina bu mikrop sebep olmus
dusunsenize 1 igneyle hall olur bi sey keske onceden bilseydim simdi 5 aylik hamile olucaktim
`gunaydin canimy ne guzel arkadaslarin mi geliyo hasret giderirsiniz bol bol
benim de bu gun kv geliyo dip kose temizlik yapmam gerek
kuzummm üzme kendini ne olurr vardır rabbimin bir bildiği sen güzelce tedavini ol sonra bebişin olsun saglıkl sıhhatlı ınsallahhh
bende sabah yine test yaptım yıne negatıf cıktı..... adet te olmadım hala doktor yolu gorundu banada...
Çok geçmiş olsun canım..Allah herşeyin hayırlısını versin İnşaallah..Gunaydin canlar
cok tesekkur ederim canimkuzummm üzme kendini ne olurr vardır rabbimin bir bildiği sen güzelce tedavini ol sonra bebişin olsun saglıkl sıhhatlı ınsallahhh
bende sabah yine test yaptım yıne negatıf cıktı..... adet te olmadım hala doktor yolu gorundu banada...
evet kuzuşşş birini 5 yıldır birini 3 yıldır görmüyorummm çok özlemiştimmm
aynen yaa temızlık bizi bekler aziiiiiii
rabyas sende git doktora ihmal etme......
Hayırlı sabahlar fıstıklar.. Nasılsınız..
Bugün epey erken uyandım.. Kızım uyutmadı..Onu yıkadım.. o uyuyor şimdi ben ayakta..
Birazdan kalkıp evi süpürürüm.. toplarım.. Kahvaltımı yaparım.. Akşama yemek düşünürüm.. mutfak toplanır süpürülür vs... Çok iş yapasım yok nedense..
Çok geçmiş olsun canım..Allah herşeyin hayırlısını versin İnşaallah..Belki böylesi daha hayırlıdır.. İnşaallah en hayırlı zamanda tekrar hamiş olur, sağlıklıca bebişini kucağına alırsın..
Bu mikrop nasıl bir mikropmuş acaba..?:26:
Bu arada konunda da sormuştum ama görmemişsin..Lahmacunu kuzu kıymasıyla değilde, dana kıymasıyla yapsak olmazmı?:26: Kuzu bana çok kokuyor da...
bu arada kizlar oylariniz icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?