- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.801
Kızına geçmiş olsun canım...Kızlar yemeğimi yapttım eşim gedi kızımı doktora gödürdüm biraz horoz hastalığı olmuşhastalıkla gülünmez ama doktor öyle diyince bende önce korktum sora şaşırdığımı görünçe dotor halk dillinde horoz yanı ses dellerini üşütmüş dedi sonra da rahatladım şimdi uyuyor yavrum buhar verdiler bide iğne yaptılar doktorun aklıma yüzü geldikçe gülmem geliyor yemeği yedik mutfağı topladım
Kuru patlıcan kavurması
Eki Görüntüle 622599
Allah'a emanet ol canım.. çok özletme kendini...Günaydın hatunlar bende uyandım evi topladım wc yi ovdum banyoyu sildim çamaşırlarımı astım ev pırıl pırıl şu an
Saçımı fönledim makyajımı yaptım çantamızı hazırladım kocişi bekliyom uyanmasını annemlere gtcez 2 gün yokum kızlar aranızda kendinize dikkat edin öptüm hepinizi
bişey sorcam size ya benim çamaşır makinem 5dk çalıştıktan sonra hata veriyo servisi çağırdım evim 11.katta su pompalamıyo dedi.ama bizden başka kimsede bu sorun yok,çamaşırlar kaldı ölesizde hiç oldumu öle bişey:44:
Bazen oluyor ama ben altkatyım üst katlarda oluyor su azılınca yukarı katlara çıkmıyor akşama çoğalıyor kimse çok kullanmadığı için sen bi akşam dene
Hayırlı sabahlar canlarım...Bugün lavaboları ve duşa kabini ovacağım.. evi toplarım.. Mutfağı toplar süpürürüm.. birde yemek yapılcak..
Kızına geçmiş olsun canım...
Bu çok lezzetli gözüküyor ama ya....
Allah'a emanet ol canım.. çok özletme kendini...
kızlar katmer poğaça yaptım yineiiki almışım tarifi yoksa ne yapacaktım değilmi
ben bitanesini 16 ya böldüm ve 32 tane çıktı.geçen sefer çok büyük olmuştu.bu sefer daha normal boyutlarda oldu
herkese merhaba kızlarr nasılsınızz???
tanemim cok gecmıs olsunn horozunuz tez vakıtte gecsın ınsallahhaskıtomm ıı yolculuklar sanada guzel vakıt gecır annecıgınlee
bugun burda hava cok guzell camasır yıkarım bendeeee
hosgeldin rabyasim camasir mibizim burda hava berbat
Maşaallah sana azi'mmm..ben geldim kizlar ay benim cadi git gite daha gec uyuyo
neyse islerim bitti
dag gibi bulasik tamam
ocagi firini sildim
mutfagi salonu supurdum
toz aldim
wc lavaboyu ovdum hatta yemegimi bile yaptim
ardindan nihayet yarisma icin hazirladigim tarifimi ekledim
hopefor hosgeldin canim seni burda gormek ne guzel
karamsar canim benim makinede de olmustu oyle bi kac kez ardarda fazla sicak suda yikamistim ardindan bi dahakinde hata vermisti salak makine
tanemim yemegin cok guzel bu arada ellerine saglik
askitom gitti mi kizlar
ben geldim kizlar ay benim cadi git gite daha gec uyuyo
neyse islerim bitti
dag gibi bulasik tamam
ocagi firini sildim
mutfagi salonu supurdum
toz aldim
wc lavaboyu ovdum hatta yemegimi bile yaptim
ardindan nihayet yarisma icin hazirladigim tarifimi ekledim
hopefor hosgeldin canim seni burda gormek ne guzel
karamsar canim benim makinede de olmustu oyle bi kac kez ardarda fazla sicak suda yikamistim ardindan bi dahakinde hata vermisti salak makine
tanemim yemegin cok guzel bu arada ellerine saglik
askitom gitti mi kizlar
Bu gün kendi kendime rapor veriyorum herhadekızlar nerdesiniz :26:
İşlerim bitti yoruldum bitimbirtek banyo kaldı oda yarına şimdi kolduk örtülerimi makinaya atım
Yoruldum ama yarın temiz bi evede uyadığımı bilmek güzel ve huzur verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?