En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
arkadaşlar merhaba yeni gördüm bu topici :)) son sayfayı okudum sadece Allah ım ne kadar hamarat kadınlar varmış dedim maşaallah hepinize
bazen çok seviyorum temizlik yapmayı bazen de nefret ediyorum bugün sevmediğim güünlerdeyim galiba :) çünkü hiç içimden gelmiyor bişey yapmak... ama temizlikten sonra evin parlamasına ve mis mis kokmasına bayılıyorum
başkasına bana yapıvermicene göre ben de sabah kahvaltıyı yaptıktan sonra mutfağımı topladım ocağımı sildim, maydonoz ve nanemi suladım (çok seviyorum onları ) yatak odamı toplamadın daha havalanıyor şu anda havalandırmadan toplamam çünkü... tuvalet ve banyoyu dün temizlemiştim ve nedense iş bitmiş gibi geliyo bana mutfak, tuvalet ve banyo temiz olunca :))
yatak odasını toplamak
kütüphaneyi toplamak
yıkanmış çamaşırları toplayıp katlamak
süpürüp silmek
ütülenecekler biraz daha kalabilir
camları da iyi hatırlattınız yavaş yavaş da onlara el atayım bari
yemek konusunda rahatım bir iki gün anneciğim tatile giderken kendine yaptıklarından bana yapıp getirmiş

hepimize kolay gelsiiiin :))))

Hayırlı sabahlar canlarım... Bugün lavaboları ve duşa kabini ovacağım.. evi toplarım.. Mutfağı toplar süpürürüm.. birde yemek yapılcak..

Kızına geçmiş olsun canım...
Bu çok lezzetli gözüküyor ama ya....

Allah'a emanet ol canım.. çok özletme kendini...

bişey sorcam size ya benim çamaşır makinem 5dk çalıştıktan sonra hata veriyo servisi çağırdım evim 11.katta su pompalamıyo dedi.ama bizden başka kimsede bu sorun yok,çamaşırlar kaldı ölesizde hiç oldumu öle bişey:44:

Bazen oluyor ama ben altkatyım üst katlarda oluyor su azılınca yukarı katlara çıkmıyor akşama çoğalıyor kimse çok kullanmadığı için sen bi akşam dene

Kızlar böyle kısım kısım anlatınca daha çok iş yopıyorum sanki
Şimdi kızızımı uyutmaya çalışıyorum çoçuk odasını yatak odasını kapılarını sildim
tozunu aldım yerleri çekmeçelerin altını sildim şimdi solon ve oturma odasında
Aşkitom fazla özletme tamaamı

Son düzenleme:

Sağolcanım benim bugün birazdaha iyi horozumuz geçer inşallah

kızlar katmer poğaça yaptım yineiiki almışım tarifi yoksa ne yapacaktım değilmi
ben bitanesini 16 ya böldüm ve 32 tane çıktı.geçen sefer çok büyük olmuştu.bu sefer daha normal boyutlarda oldu

herkese merhaba kızlarr nasılsınızz???
tanemim cok gecmıs olsunn horozunuz tez vakıtte gecsın ınsallahh askıtomm ıı yolculuklar sanada guzel vakıt gecır annecıgınlee
bugun burda hava cok guzell camasır yıkarım bendeeee

ben geldim kizlar ay benim cadi git gite daha gec uyuyo
neyse islerim bitti
dag gibi bulasik tamam
ocagi firini sildim
mutfagi salonu supurdum
toz aldim
wc lavaboyu ovdum hatta yemegimi bile yaptim
ardindan nihayet yarisma icin hazirladigim tarifimi ekledim

hopefor hosgeldin canim seni burda gormek ne guzel
karamsar canim benim makinede de olmustu oyle bi kac kez ardarda fazla sicak suda yikamistim ardindan bi dahakinde hata vermisti salak makine
tanemim yemegin cok guzel bu arada ellerine saglik
askitom gitti mi kizlar

Gene ben salonumu odurma odasının yeri kapsını sildim tozunu aldım
Şimdi mutfaga geçtim kendime 2saat veriyorum buzdalabın içini dışını
Beyaz eşyaların altlarını geçenlerde çekmiştim ama yine çekeçem tam temiz olsun
Fırınımı dün kızartmadan sonra temizlemişdim dolapların yüzünü silip tegahımı domestola ovacam
Masa sandelyelerimi silecem enson kapısını ve yerini silecem

Maşaallah sana azi'mmm.. Bende yemeğimi yaptım.. bir tek pilavla salata kaldı..

Bu arada lahmacuna bayıldım...
Ellerine sağlık.. Daha varsa Azerbaycan'a doğru yola çıkıyorum...

hoşbuldum canım :)) böyle karşılanmak da çok hoş teşekkür ederim sabah girdiğimde içim daralıyordu temizlik yapılacak diye bi gezerken bi baktım böyle bir konu var bi de sen açmışsın daldım içeri

Bu gün kendi kendime rapor veriyorum herhade kızlar nerdesiniz :26:
İşlerim bitti yoruldum bitim birtek banyo kaldı oda yarına şimdi kolduk örtülerimi makinaya atım
Yoruldum ama yarın temiz bi evede uyadığımı bilmek güzel ve huzur verici

Son düzenleme:

aynen ya ev temiz olunca içim çok rahat ediyo ve çok huzurlu uyuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…