- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.101
sesin soluğun çıkmıyo annem nöörüyon
pc yi açık bırakıp gezmelere mi gittin yoosam
Günaydın lokumlarim
Bu gün pek bi işim yok
Toz almak yemek yapmak dışında
Sizde ne var ne yok.?
Bu arada dün ikinci serumum da bittidoktor 1 hafta sonra bi daha kan tahlili yaptir dedi:18:
Bakalım sonuç nolacak:18:
Serumlar acaip kuvvetli bittikten sonra başım ağrıyor baya:26:
Şimdi kızımı yikamaya gidiyorum gelicem yine
Günaydın kızlar ben bu günlerde hastalık raporu veriyorum galiba
Akşam yıne fenalışınça uzam doktora gittim oda serum tedevisi verdi 15 tane iğne verdi
Serumumu aldım eve geldim iğnelerde başadım bu sabah
:26::26::26:neden olmus peki doktor bi sey demedi mi canim:26:Hiç sormayıncanım çok kötüyüm kusuyorum canım boğazım öskürmekten parcalanacak gibi
hosgeldin canim cok yorma kendini yakinda bebis geliyomrb kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum yazmak şimdi kısmetmiş, topiği okuyup okuyup gaza geliyorum her gün muhakkak temizlikle alakalı birşeyler yapıyorum, normalde çalışıyorum ancak haftasonları temizlik yapıyordum, şimdi evdeyim doğum iznindeyim sizin yaptıklarınızın yanında azar azar bişeyler yapıyorum işte..
bir de ben zonguldakta yaşıyorum, bilen bilir buranın havası çok pis evde heryer is oluyor yer silmek toz almak çok oyalıyor, sizin yaşadığınız yerler nasıl ?
rabyasim kuzum biz de bu aralar pek ugrayamiyoruz malum hastaliklarla kv lerle bogusuyoruzdemek kimse beni ozlemedii askolsunn yaaa kimse tek bi laf etmemıs
oyle olacak estosgünaydın cnm
benim de yemek yapmak dışında bi işim yok
evi topladım eşime kahvaltı hazırladım işe gitti
şimdi de kızımı doyurucam oğlum daha uyanmadı
ben de kahvaltı yapmadım k.v. yi bekliyorum uyanınca birlikte yaparız diye
yarın sabah da erkenden gidecekler,eşim götürecek
ben de temizliğe girişirim
züli 1 hafta sonra dananın kuyruğu kopacak desene:18:
igneden cok korkuyorum ben ya:18:Günaydın kızlar ben bu günlerde hastalık raporu veriyorum galiba
Akşam yıne fenalışınça uzam doktora gittim oda serum tedevisi verdi 15 tane iğne verdi
Serumumu aldım eve geldim iğnelerde başadım bu sabah
Canım sağolun antibiyotik her halde tam bakamadım15 mi
ayyy cnm yaaa çok geçmiş olsun
peki iğneler antibiyotik mi,penisilin mi :18:
Benim sünizitim çok fazla intihaplama yapmış oda alt solunum yolarına yerleşmiş ateş titreme vuçüduma dağılan iltihaptan olmuş canım:26::26::26:neden olmus peki doktor bi sey demedi mi canim:26:
hosgeldin canim cok yorma kendini yakinda bebis geliyo
rabyasim kuzum biz de bu aralar pek ugrayamiyoruz malum hastaliklarla kv lerle bogusuyoruz
oyle olacak estos
gozun aydin estos kv gidiibu arada nerde yasiyo senin kv?
igneden cok korkuyorum ben ya:18:
Canım sağolun antibiyotik her halde tam bakamadım
Benim sünizitim çok fazla intihaplama yapmış oda alt solunum yolarına yerleşmiş ateş titreme vuçüduma dağılan iltihaptan olmuş canım
anladim canim kizimda da olmustu bi ara tekrar gecmis olsun:26:simdi buyuk kiz evde yardimci oluyo sana okul baslayinca kucuk cadiyla nasil bas edicen tanemim
:26::26::26:neden olmus peki doktor bi sey demedi mi canim:26:
hosgeldin canim cok yorma kendini yakinda bebis geliyo
rabyasim kuzum biz de bu aralar pek ugrayamiyoruz malum hastaliklarla kv lerle bogusuyoruz
oyle olacak estos
gozun aydin estos kv gidiibu arada nerde yasiyo senin kv?
igneden cok korkuyorum ben ya:18:
evet biliyorum Sakaryayisakarya da yaşiyi cnm kendi arabanla gidersen istanbula 2-2,5 saat uzaklıkta
kızlar ben de şimdi oğluşu yıkayıp k.v. yi çağırıcam kahvaltıya
hadi kaçtım bye
aşağıdan tıkır tıkır sesleri geliyi mutfaktan
evde de pek bişi olmadığı için aç kalır
sonra çağırmadı demesin
TAnemim çok geçmiş olsun cnm ya dikkat kendine iğnelerinide vurdurursan allahın iziyle iyi olursun
Bu arada gunaydın herkese şu saate kadar uyudum kociş yok bugün sınavı var benimde bugün işim yok zaten nevresimleri ütüliycem bid balkonu silicem o kadarsonrada bi duş alırım kocişi beklerim
Tanemim su yemek yarismasina yine katilacakmisin:26:
TAnemim çok geçmiş olsun cnm ya dikkat kendine iğnelerinide vurdurursan allahın iziyle iyi olursun
Bu arada gunaydın herkese şu saate kadar uyudum kociş yok bugün sınavı var benimde bugün işim yok zaten nevresimleri ütüliycem bid balkonu silicem o kadarsonrada bi duş alırım kocişi beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?