En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Gunaydın kızlar kocişi sınava yolladım tekrardan yatmışım
Bugün çamaşırlarım var onları asıcam, bulaşık makinamı boşaltıcam yaplirsem dondurucuya tuzlu ay çöregi yapıcam

Türk kızına bu mesajı yazsan sana vereceği cevap budur

erkekten gelen mesaj;

“+ Aşkım Ezgilerle oturuyorduk büyük bir patlama sesi duyduk iki terörist içeri girdi bir tanesi canlı bomba olduğunu diğeri ise psikopat olduğunu söyledi kolumu kırdı yüzümde ve kolumda çizikler var 5 yerimden bıçaklandım arkadaşım öldü. polis zor kurtardı bizi bu mesajı da bir arkadaşa yazdırdım.”

Kızdan gelen cevap ise şöyle;
“-Ezgi kim?”

Son düzenleme:
aanaaaaaaaaaaa bu kadin omrunu yedi valla askitom habire gelii gidip onla yasasaydin daha iyidi

Aynen azii ama seviyirim gacıyı
Bu arada az önce facia oldu resmen çamaşır makinamın gider borusu yerinden çıkmış ben yatak odasını topluyodum bi baktım holün halısı mutfak halısı sırıl sıklam olmuş
Yerleri havluyla aldım ama halılara ne yapcam bilmiyorum yardım edin bana:18:

aaa ne diyosun
halinin ustune ve altina havlu ser sonra terlik giyip havlunun ustunde atlayip dus ya da agir bi seyler varsa onu koy havlu suyu cekicektir merak etme

kk nın en titiz hatunları.......
nörüyonuz bakemmmmmmmm.
hafta sonu aöf sınavından dolayı nete giremedim.....yani girdim ama çok kısa süreliydi........
zaten başkasının evindeyiz......

rabyas; kuzum İMD sınav başvuruları başladı.....eğer ilgilenirsen incelersin......

benim evde leş gibi oldu ....yarın beni temzilik bekliyor

Merhaba bebekim nasıl geçti sınav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…