- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.241
gunaydin canlar
günaydın azerinim
kaynana cuma geliyo ben bugünden başlıyom ayrıntılı temizliğe şimdi bütün kapıları aspirinle silicem mutfak dolabımın en üstünü ve altını temizliycem bi ton ütü var onu yapıcam balkonumu domestosla bi güzel yıkıycam nevresimleri degiştrcem yenisini sericem daha bir çok iş var bunları yapıyım yetiştirebilirsem daha yapacaklarımı yazarım
Günaydın canım
Benim de işlerim var
En önemlisi de yemek ve ütü
Halılar nasıl askitom kurudular mı?
kızlar uzunca bir aradan sonra hepinize merhaba nasılsınız
kızlar lütfen bana bir yardım edip yol gösterin çünkü ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım düşünemiyorum
akşama kaynanam gelicek ve evin hali berbat sizce nerden başlamalıyım nasıl bitirmeliyim işte yapıcaklarım
mutfak toplanacak
wc banyo temizlenecek
dağınıklık toplanacak
süpürge açılacak
silinecek
halıların bir kat silinmesi gerekiyor
ve kapılar
azerinim kurumuş gibi de koku vardı sabah evde yine camları açtım halının arkasında kurumuşla ıslak yer arasında renk farkı var ama ıslak değil yani acaba hep öyle mi kalıcak diye düşünmeye basladım yoksa tam kurumadfıgındanmı anlamadım:44:
Acaba kirli su muydu askitom:26yüzden ola bilir renk farkı
Günaydııınnn herkese günaydııınnn..
Bana aymadı gerçi gün ama olsun, uyanacağım inşallah
Gamyoncuuu hoş geldin..
Keşke ilacım olsa da başıma sürsem
Haftasonu sınavlar vardı ve iki gün de sınavdan sonra direk bir yerlere gittim...
Bırak süpürge açmayı, formamı bile dün gece annem atmış yıkamış
Çooook yorgunum.. Bu akşam yine günüm var ve yarın nöbetçiyim...
Evde oturmak istiyorum artık ne iş yapmayı ne de gezmeye gitmeyi istemiyoruummm
sağol azerinim sen cevap yazana kadar ben yatak odamı topladım bile evet dediğin gibi yapıyım ben en iyi bu şekilde olur teşekkürler canlarımHoşgeldin yelizcim
Önce bi kova su yer bezi ve toz bezini bir de haliyi silmek için de bez ve suyu al gir yatak odasina yataklari topla supur sil tozunu al halisini ve kapisini da sil cik odadan
Sonra salona gec dağınıklığı topla yerleri supur sil toz al halisini kapisini sil çık
Sonra mutfağı da aynı şekilde en son wc lavabo yu da ovup kapısını silersen planli yapmış olursun işlerini
hoşbuldum sakuramGünaydııınnn herkese günaydııınnn..
Bana aymadı gerçi gün ama olsun, uyanacağım inşallah
Gamyoncuuu hoş geldin..
Keşke ilacım olsa da başıma sürsem
Haftasonu sınavlar vardı ve iki gün de sınavdan sonra direk bir yerlere gittim...
Bırak süpürge açmayı, formamı bile dün gece annem atmış yıkamış
Çooook yorgunum.. Bu akşam yine günüm var ve yarın nöbetçiyim...
Evde oturmak istiyorum artık ne iş yapmayı ne de gezmeye gitmeyi istemiyoruummm
ayy bilmiyorumki azerinim yerdeki su duru bi su gibiydi şimdi bilemedim çünkü halının arkasında bariz bi renk farkı var çıldırıcam walla
öyle yapcam azerinim artık ama alttaki iz geçmezse rezil olurum walla kaynanaya allahım ya aksiliğe bakYarın şu karisiminla bi güzel silersin hiç bi şey kalmaz askitom
kızlar ben şimdi işlere bi dalayım herkese kolay gelsin
sağol azerinim sen cevap yazana kadar ben yatak odamı topladım bile evet dediğin gibi yapıyım ben en iyi bu şekilde olur teşekkürler canlarım
Kolay gelsin canım ben de kalkiyim da wc lavaboyu oviyim bi de bulasikkızlar ben şimdi işlere bi dalayım herkese kolay gelsin
öyle yapcam azerinim artık ama alttaki iz geçmezse rezil olurum walla kaynanaya allahım ya aksiliğe bak
sanada kolay gelsin tatlım
Kolay gelsin canım ben de kalkiyim da wc lavaboyu oviyim bi de bulasik
Üstten gozukmuyosa problem olmaz askitom sonuçta halinin altına bakacak hali yok ya
ayy azerinim ne kusuru olur mu öyle şey yazdın ya çok teşekkürlerCanım kusura bakma benim cadı pc yi rehin aldı telden yazıyorum da
kaldirma sen de askitomcanım ben süpürürken halıyı falan katlıyorum ya orada gözükürse :18:
günaydın kızlar..
evde internetim olmadığı için kk ye giremedim ama valla çok arıyorum burayı hafta sonu yaa özlüyorumalışkanlık yaptı bende sizlerde iyisiniz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?