- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.281
canim doktor 1 hafta sonra yine kan analizi yaptir dedi onu bekliyorum
ama serumlar yapildiginan beri hep basim agriyo uykum geliyo:26:
onu da makina yikiyo
Sağol canım
anladım canım.. Allah şifa versin İnşaallah...Vücudun alışık olmadığı için böyle tepki veriyordur belki de..:26:
o kadar iş yapyoz onu da o yapsın
valla bu makineleri icat edenden Allah razı olsun......
napardık olmasalar
Kuzum merhaba nasilsin
bu arada senin isim Rabia esinki de Yasin mi:26:
hoşbuldum zeynep'imm..Bende iyiyim çok şükür.. İnşaallah çıkarsın canım.. sen yeterki iste..
Benim ismim Rabia
Selam kızlar benmde kayınpederm ameliyat olck samsunda eşimde samsuna gitti bugün ameliyata alcaklar çok ciddi bi ameliyat dua bekliyorum sizden..eşim evde yok diye pek iş yapamıcam ama dün bütün tüllerimi yıkadım salonu akşamdan yatak odasınıda dün sabah temizledm pırıl pırıl oldu bimin tül beyazlatıcısı çok güzelmiş beğendm ilkkez almama rağmen..aspirin bendede var ama hiç kapı silmemiştim sileyim bari..bende halılarımı silcem neyle sllsem koslamı alsam kızlar bazıları çamaşır suyuyla siliyormuş solmazmı halım krem kahveli desenli bana bi akıl vern evde kimse yokken sileyim diyorum:26:
Sağolun kızlar inş iyi olur..
Cnm lavabo musluğunun vanalarından damlıyor olabilir suyu açınca sızıntı yapıyodur bizdede var o sorun altına bi kap koydum en azındn dolap ıslanmıyor...vanaları bi kontrol et.bide bulaşık makinesi gider yeri ordaysa bide oraya bak...
Cnm kalıp sabunu nasıl eritiyorsun yoksa direkmi sürüyosun halıya..kirçöz ne marka..bende yarın silcem, yarın hava güzel burda..bugün kurumaz..
oyle mi ben de iyi diye dedim belki bizim burasi ayri ya o yuzdendir tanemim:26:
oh ohh masallah efferin sana
sakuram iyi plan yapmisiniz da sizin kuzu oldurecek sizi o zamana kadar kardes kardes diyerek
son cumleyi okuyana kadar 1 saatlik is diye dusunmustum rabyasim
canim doktor 1 hafta sonra yine kan analizi yaptir dedi onu bekliyorum
ama serumlar yapildiginan beri hep basim agriyo uykum geliyo:26:
geçmiş olsun . neyin var bacım serum falan :26:
Kızlar ben yemeği yaptım
Salata da hazır kocisi bekliyorum
Sizde durumlar nasıl
Sağolun kızlar inş iyi olur..
Cnm lavabo musluğunun vanalarından damlıyor olabilir suyu açınca sızıntı yapıyodur bizdede var o sorun altına bi kap koydum en azındn dolap ıslanmıyor...vanaları bi kontrol et.bide bulaşık makinesi gider yeri ordaysa bide oraya bak...
Cnm kalıp sabunu nasıl eritiyorsun yoksa direkmi sürüyosun halıya..kirçöz ne marka..bende yarın silcem, yarın hava güzel burda..bugün kurumaz..
Kızlar ben yemeği yaptım
Salata da hazır kocisi bekliyorum
Sizde durumlar nasıl
Sağol kuzum
Geçen kan analizi yaptırdım kanimda mikrop çıktı:18nun için doktor iki tane serum yazmıştı onları yaptırdım
halıya sürmüyosun cnm yarım kalıpı sıcaga yakın suya atıyosun o zaten eriyoo hemen
Eki Görüntüle 630417 benim kullandığım kirçözde bu cnm çok memnunum kiri söküp atıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?