En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

anladım canım.. Allah şifa versin İnşaallah...
Vücudun alışık olmadığı için böyle tepki veriyordur belki de..:26:
Sağol canım
Evet doktor da öyle dedi hem çok güçlü olduğu için öyle oluyormuş
o kadar iş yapyoz onu da o yapsın
valla bu makineleri icat edenden Allah razı olsun......
napardık olmasalar

Dimiannem de hep onu der

benim daha uykum açılmadı ...
bugün annem babam geliyor izmirden şimdi yoldalar, ben zonguldakta yaşıyorum görev nedeniyle
bir tek yemek yapıcam bugün
dün akşam mutfak dolaplarımın bir kısmını sildim kavanozların olduğu bölümü falan
bugün belki çekmecelere el atarım
zaten benim mutfak dolabı silmem günlerimi alıyo

kızlar nefessiz çalıştım walla
kapıları bi güzel aspirinle sildim
mutfak dolaplarının en üstünü en altını yag çözle bi güzel temizledim
bi yığın ütü yaptım yine
salonumun kaltuklarının sandalyelerini derilerini aspirinle arap sabunuyla sildim
konsolunun vitrinin içini temizlemiştim bugünde altlarını bi güzel çekip temizledim
nevresimlerimi değiştrdim temizleri serdim
çelik tencerelerimi çaydanlıklarımı cifledim
şimdide kendime omlet yaptım açlıktan ölmeden onu yiyim ardından mutfaga geçip yemeği yapıcam
bugünlük bu kadar yarın yine tüm hızla devam

Selam kızlar benmde kayınpederm ameliyat olck samsunda eşimde samsuna gitti bugün ameliyata alcaklar çok ciddi bi ameliyat dua bekliyorum sizden..eşim evde yok diye pek iş yapamıcam ama dün bütün tüllerimi yıkadım salonu akşamdan yatak odasınıda dün sabah temizledm pırıl pırıl oldu bimin tül beyazlatıcısı çok güzelmiş beğendm ilkkez almama rağmen..aspirin bendede var ama hiç kapı silmemiştim sileyim bari..bende halılarımı silcem neyle sllsem koslamı alsam kızlar bazıları çamaşır suyuyla siliyormuş solmazmı halım krem kahveli desenli bana bi akıl vern evde kimse yokken sileyim diyorum:26:

rabişler toplanmış......

biraz önce temizlik yapacaktım bir de ne göreyim...mutfak tezgahının altı full su......
daha önce de lavabonun altından bir yer su akıtıyordu eşim baktı çözemedik nerden su geldiğinde....
biraz önce baktım herşey ıslanmış......bir ton iş çıktı bana.....
yalnız bakıyorum bakıyorum hiçbir yerden su damlamıyor.nerden gelıyor bu su ya
offffff yaaaaaa

geçmiş olsun cnm inş. rabbim şifasını verir bugün dualarıma eklerim kayınpederini
bende yarın halılarımı silicem benim bi karışımım var burdaki arkadaslarda memnun aspirin beyaz sabun ve kirçöz bu karışımla siliyosun halıları miss gibi oluyo

Sağolun kızlar inş iyi olur..

Cnm lavabo musluğunun vanalarından damlıyor olabilir suyu açınca sızıntı yapıyodur bizdede var o sorun altına bi kap koydum en azındn dolap ıslanmıyor...vanaları bi kontrol et.bide bulaşık makinesi gider yeri ordaysa bide oraya bak...

Cnm kalıp sabunu nasıl eritiyorsun yoksa direkmi sürüyosun halıya..kirçöz ne marka..bende yarın silcem, yarın hava güzel burda..bugün kurumaz..

evet cnm bulaşık makina da yan tarafında hemen:26::26::26: bende son çare bir kap koyacagım....

geçmiş olsun . neyin var bacım serum falan :26:

halıya sürmüyosun cnm yarım kalıpı sıcaga yakın suya atıyosun o zaten eriyoo hemen
benim kullandığım kirçözde bu cnm çok memnunum kiri söküp atıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…