En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Evet cnm sen daha benim yanımda taze evli sayılırsın :)) senin hangi okul/bölüm ?

sosyoloji nasıl gidiyor diye sorma :)) berbat bu yıl ikinci senem hala birdeyim ve yine kaldım sanırım evlenince rahat rahat ders çalışırım dedim işten çıktım ama olmuyo hala düzen aşamasındayım ev işleri yemek derken gün yetmiyo valla :)) senin hangi bölüm

Evet katılıyorum sana canım :) aile evindeyken okul ve çalışmak daha kolay burda hem çalışıp hem anne , hem ev hanımı olup da msj yazanları gördükçe bunu daha iyi anlıyorum ..benimde türk dili ve edebiyatı ..

Bu arada buradaki Hanımların isimleri ne , kaç yaşındasınız , çalışıyomusunuz ne kadarlık evlisiniz ? Tanışarak hızlı bi giriş yapayım bende :)
efenim ben de 28 yaşımda 2 çocuk annesi bir ev hanımıyım
Maşallah tanemim hep böyle olursunuz inşallah

Aynı benbizim ne çok ortak noktamiz var estosum
evet azim yaa hadi bizim var var kocaların da ortak noktası çok
Ben de yeniyimm, bu vesileyle kendimi tanıtayım ,
27 yaşındayım, çalışıyorum ama şu an doğum iznindeyim, 1,5 yıllık evliyim

hoşgeldin cnm doğum ne zmn pek bişi kalmamış

Sende hoşgeldin arkadaşım :) .. Bugn eskiler izinde , bizde yeniler olarak sayfayı işgal ettik sanırsam hehe :))

hoşbulduk cnm, sen de hoşgeldin :)

efenim ben de 28 yaşımda 2 çocuk annesi bir ev hanımıyım

evet azim yaa hadi bizim var var kocaların da ortak noktası çok

hoşgeldin cnm doğum ne zmn pek bişi kalmamış

hoşbulduk cnm, bdt 25 şubat az kaldı , normal doğumu bekliyorum, heyecan gittigide artıyoo,

Ben de yeniyimm, bu vesileyle kendimi tanıtayım ,
27 yaşındayım, çalışıyorum ama şu an doğum iznindeyim, 1,5 yıllık evliyim
Bacim sen doguruyosun ne işin var burda:18:
Sende hoşgeldin arkadaşım :) .. Bugn eskiler izinde , bizde yeniler olarak sayfayı işgal ettik sanırsam hehe :))

Olsun canım sayfamiz senleniyor fena mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…