- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.481
valla gün nasıl bitiyo inan anlamıyorum yaaestos nasil gidii okul maratonuAzranin dogum gunu nasil gecti
Kızlarr Günaydınn HepinizeeGörüşemiyoruz doğru düzgün.
Çünkü Ben Giremiyorum. Vınn kullanıyoruz. Onunda Kotası dolmak üzere.
Geçmesin diyee korka Korkaa giriyorumm
Amaa Aklımdasınız hepp
Siziii çook Seviyorumm
aynen benum heruf de kil oliiorda erkekler de vardir kesin diyo ben de erkek varsa da benim topikte isi ne camasir yikayan utu yapan kadinlari napsin diyorum boyle reklamlar oldugunda reklam bitene kadar aksamlar girmiyorum
ayy senin şiveli konuşmalarına bayılıyorum ya
Selam kızlar...bugün en hamarat günümdü dünyanın işini yaptım ama değdi yani..gerçekten temiz olmak ap ayrı güzel,...:97: pislik içinde yaşayan insanları görünce starda melekte,şaşıyorum nasıl yaşıyorlar öyle evlerde diye...özellikle evde kadın varsa...
Ben akşamdan halılarımı kirçöz ve bulaşık deterjanıyla az elma sirkesiyle ılık suyla sildim attım balkona,kabak tatlımı pişirdim eşimde memleketten geldi ama yattı uykusuzdu oğlumda bana kaldı anneminde işi vardı bugün evde mecbur sırtıma sardım oğlumu yerlerde ayağı ıslanır diye..bütün koridoru holü fayansları sihirli suyla ovdum ardından paspasladım halılarımı çırptım esad oyun oynarken..serdim sonra bulaşık makinemi boşalttım oğluma yemek yedirdim altını aldım..wcyi yıkadım.banyomuda ovdum..oğlumuda yıkadım sonra yatırdım o yatınca bizde yemek yedik şimdi renklileri asıcm yarında oturduğum odayı silip halısını sercm...
Selam kızlar...bugün en hamarat günümdü dünyanın işini yaptım ama değdi yani..gerçekten temiz olmak ap ayrı güzel,...:97: pislik içinde yaşayan insanları görünce starda melekte,şaşıyorum nasıl yaşıyorlar öyle evlerde diye...özellikle evde kadın varsa...
Ben akşamdan halılarımı kirçöz ve bulaşık deterjanıyla az elma sirkesiyle ılık suyla sildim attım balkona,kabak tatlımı pişirdim eşimde memleketten geldi ama yattı uykusuzdu oğlumda bana kaldı anneminde işi vardı bugün evde mecbur sırtıma sardım oğlumu yerlerde ayağı ıslanır diye..bütün koridoru holü fayansları sihirli suyla ovdum ardından paspasladım halılarımı çırptım esad oyun oynarken..serdim sonra bulaşık makinemi boşalttım oğluma yemek yedirdim altını aldım..wcyi yıkadım.banyomuda ovdum..oğlumuda yıkadım sonra yatırdım o yatınca bizde yemek yedik şimdi renklileri asıcm yarında oturduğum odayı silip halısını sercm...
mrb cnm fayansları sildiğin sihirli su ne acaba merak ettimde
Cnm açık deterjancıdan aldım camsil gibi bi sıvı..döküp bekliyosun kireç çözücü gibi kabartıyo ama sökmüyoo aralarını bembeyaz yapıyoo...çokta uygun...sonrada paspaslıyorum kurutuyorum...
cnm adını öğren de biz de alalım
senin avatarı görünce kalkıp spor yapasım geliyor valla bacım
estoşş senin avatarda superrrr
estoşş senin avatarda superrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?