En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
estos nasil gidii okul maratonuAzranin dogum gunu nasil gecti
valla gün nasıl bitiyo inan anlamıyorum yaa

bi bakmışım akşam olmuş ben yorgunluktan bitmişim

ama bu dönem oğluş etüd'e kalıyo okuldan sonra 2 ders daha kalıyo yani

ödevlerini orda yapmış oluyo o konuda biraz rahatım gibi bakalım ilerleyen günlerde görücem

azra nın doğum günü de iyi geçti eltim,kaynım ve onların 2 çocuklarını çağırdım sadece

hafta sonu da annemlerde ufak bi kutlama yaparım belki:44:

kader arkadaşım benim

ben geldiim
(yer)fayans aralarını fırça ve çamaşı suyu yardımı ile parlattım bi güzeel
mutfağı tpladım ,yemek yaptım
evi süpürdüm
toz aldım
buz dolabı iç dış temizliği bitti
vestiyeri temizledim
wc yıkadım fayanslarını sildim
beyazları çamaşır suyuna bastım

akşam kıyafet dolabını ve aynaları silicem... temizlik gibisi yok valla

aynen benum heruf de kil oliiorda erkekler de vardir kesin diyo ben de erkek varsa da benim topikte isi ne camasir yikayan utu yapan kadinlari napsin diyorumboyle reklamlar oldugunda reklam bitene kadar aksamlar girmiyorum

ayy senin şiveli konuşmalarına bayılıyorum ya

ayy senin şiveli konuşmalarına bayılıyorum ya

bende buzdolabımı temizledim , çekmecelerimi dolaplarını temizledim dantellerini attım makinaya fırının içini temizledim sonra yemek yaptım kociş geldi bulaşıkları attım makinaya şimdide çamaşırları atcam makinaya biraz dinlenmem lazım yarın erken kalkıp kalan tüm işleri halledicem inş.

Selam kızlar...bugün en hamarat günümdü dünyanın işini yaptım ama değdi yani..gerçekten temiz olmak ap ayrı güzel,...:97: pislik içinde yaşayan insanları görünce starda melekte,şaşıyorum nasıl yaşıyorlar öyle evlerde diye...özellikle evde kadın varsa...

Ben akşamdan halılarımı kirçöz ve bulaşık deterjanıyla az elma sirkesiyle ılık suyla sildim attım balkona,kabak tatlımı pişirdim eşimde memleketten geldi ama yattı uykusuzdu oğlumda bana kaldı anneminde işi vardı bugün evde mecbur sırtıma sardım oğlumu yerlerde ayağı ıslanır diye..bütün koridoru holü fayansları sihirli suyla ovdum ardından paspasladım halılarımı çırptım esad oyun oynarken..serdim sonra bulaşık makinemi boşalttım oğluma yemek yedirdim altını aldım..wcyi yıkadım.banyomuda ovdum..oğlumuda yıkadım sonra yatırdım o yatınca bizde yemek yedik şimdi renklileri asıcm yarında oturduğum odayı silip halısını sercm...

mrb cnm fayansları sildiğin sihirli su ne acaba merak ettimde

oooh miss gibi valla... bende bu günlük işimi bitirmiştim ama sen anlatınca kalkıp temizlik yapasım geldi tekrar

Bide hastayım ciğerlerim sökülüyo sanki öksürürken sigara içenler gibi......bu kadar işten sonra inş ilerlemezz...üşütmüşüm döşümü galiba bi papatya çayı içeyim ballı ballı..merhamette güzele benziyoo..cemil iffetten sonra burdada baş köşede......

Nuryolu valla benmde bazen hiç işim olmuyo burda kızları okuyunca aaa diyorum bende şunu yapmadım bunu yapayım diyorum öyle oluyo okurken gerçekten ...güzel bi topik azerin sağ olsun çok iyi oldu burası...evimizde gibi...

Cnm açık deterjancıdan aldım camsil gibi bi sıvı..döküp bekliyosun kireç çözücü gibi kabartıyo ama sökmüyoo aralarını bembeyaz yapıyoo...çokta uygun...sonrada paspaslıyorum kurutuyorum...

Ooo bütün kızlar toplanmışpek bi hamaratsiniz bu gün maşallah
Ben de kocisle markete gittik geldik
Yemek yedik
Bulaşık yikadim
Ortalığı topladım
Kızımı yedirmeye çalıştım yemedi cadı
Şimdi onu uyutmaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…