En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

kız züli çok güldüm bu cümleye yaa

hani küçük çocuklar cümle kurmayı yeni öğrenir de özneyi zamiri karıştırı ya

öyle bi cümle olmuş

Son düzenleme:
kismeler yazmiyi

o zmn ben de;

gidiyoooooruuuuuuuuummmmmmmmmmm bütüüüüüünnnnn aşklaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr yüreğiiimmdeeeeeeee

gidiyoooooruuuuuuuuummmmmmmmmmm kokun halaaa üzeerimdeeee........

Günaydınnn... Bu gün genel temizlik yapacağım. Bayaa bi erken kalktım 2.30 da çok uyuduğumu yzmıştım daha önce, dün de 5 e kadar uyuyunca-ama sabah 6 da yattım o yüzden- bu böyle olmaz dedim. hayatımı bir düzene sokmalıyım. Akşam 10 da yattım ki sabah erken kalkayım.sağa dön sola dön uyku yok ama inat ettim uyucam ve uyumuşum. kocamın odaya grip ses yapmasıyla uyandım. Saate bakmadan önce de dua ediyorum nolur 4 5 olsun saat inş okdr uyumuşumdur diye. korka korka saate baktım olamazzz saat daha 2 !
uyumalıyım uyumalıyım diye diye bir sağa döndüm bir sola döndüm uyuyamadım tabi nasıl uyuyim 3 gnlük uyku biriktirmiş bünye. saat 2.30 da kalktım.mutfağa attım kendimi.
makineyi boşalttım
kalan bulaşıkları yerleştirdim.
dolaplarımın içini bir güzel düzenledim.
buzdolabını da düzenleyip sildim.
pirinçti undu çaydı hepsini kaplarına koydum. orayı da düzenledim. buzluktan vişne çıkardım komposto yaptım.
çamaşırları topladım katladım daha yerleştirmedm kocam uyuyor ses çıkmasın dolapları açıp kapatrken diye.
tekrar çamaşır astım.
saatin biraz daha ilerlemesini bkliyorum evi süpürüp silecem toz alcam ütü yapcam bnyo tvalet tmzlicem.cam silmekle silmemek arasında kararsızım. eşim kızıyor cama cıkmama karar veremedm kadın mı çağırsam camiçin:26:
oturma odası ve mutfak halısını da en kısa zmanda yıkamaya vermem gerek. bu günkü yaptklarım ve yapacaklarım böyle..

günaydın kızlar bende yeni uyandım hemen işlere girişiyim daha sonra yaptıklarımı raporlarım size

Gunaydin canlar kocisten bu gunun anlamina dair aldigim msj in gaziyla anneme dogum gunu pastasi yapmaya basliyorum
bitsin gelicem
bu arada hepinizin Sevgililer gunu kutlu olsuuuuuuuuuuun

Canlarımm Günaydınn Hepinizee

SevgiLiler Gününüz Kutlu Olsunnn Aşk DoLu Yıllaraaaa:119::119::119::119::118::118::118::118::118::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124:

günaydın herkese
dün bütün işlerimi yaptım,bugün rahatım ama dolapların içini boşaltıp düzenleyebilirim bakarım artık
herkese kolay gelsin

BtRt
Günaydınnn... Bu gün genel temizlik yapacağım. Bayaa bi erken kalktım 2.30 da çok uyuduğumu yzmıştım daha önce, dün de 5 e kadar uyuyunca-ama sabah 6 da yattım o yüzden- bu böyle olmaz dedim. hayatımı bir düzene sokmalıyım. Akşam 10 da yattım ki sabah erken kalkayım.sağa dön sola dön uyku yok ama inat ettim uyucam ve uyumuşum. kocamın odaya grip ses yapmasıyla uyandım. Saate bakmadan önce de dua ediyorum nolur 4 5 olsun saat inş okdr uyumuşumdur diye. korka korka saate baktım olamazzz saat daha 2 !
uyumalıyım uyumalıyım diye diye bir sağa döndüm bir sola döndüm uyuyamadım tabi nasıl uyuyim 3 gnlük uyku biriktirmiş bünye. saat 2.30 da kalktım.mutfağa attım kendimi.
makineyi boşalttım
kalan bulaşıkları yerleştirdim.
dolaplarımın içini bir güzel düzenledim.
buzdolabını da düzenleyip sildim.
pirinçti undu çaydı hepsini kaplarına koydum. orayı da düzenledim. buzluktan vişne çıkardım komposto yaptım.
çamaşırları topladım katladım daha yerleştirmedm kocam uyuyor ses çıkmasın dolapları açıp kapatrken diye.
tekrar çamaşır astım.
saatin biraz daha ilerlemesini bkliyorum evi süpürüp silecem toz alcam ütü yapcam bnyo tvalet tmzlicem.cam silmekle silmemek arasında kararsızım. eşim kızıyor cama cıkmama karar veremedm kadın mı çağırsam camiçin
oturma odası ve mutfak halısını da en kısa zmanda yıkamaya vermem gerek. bu günkü yaptklarım ve yapacaklarım böyle..

çoğu gitmiş azı kalmış.camları silmek istersen silebilirsin ben bugün silmiycem çünkü(sildiğim gün yağmur yağıyor muhakkak)

bugün benımde çok önemli bir işim yok......balkonum kirli ama yarından sonra yagmur varmış boşuna yıkamak istemıyorum....
çamaşırlarımı katladım yerlerine yerleşecek...
bir de yemek yaparım bugün o kadar....
dünden karnabahar haslamıstım ....bayagı arttı..kızartması dısında alternatıfı olan var mı.......yalnız sütle yapılan bırsey söylemeyın cunku evde yok

Kuzular ben geldim
Küçük bi mola verdim
Kuzuyu uyutuyorum
2 saattir mutfaktayim daha bitmedi pasta
Ay yetistiremicem diye korkuyorum
Cadı olmasa erken bitirirdim de sütü falan doktu yerlere off
Bu arada benim heruf hala aramadi ne alayım sana diye

Gunaydin canlar kocisten bu gunun anlamina dair aldigim msj in gaziyla anneme dogum gunu pastasi yapmaya basliyorum
bitsin gelicem
bu arada hepinizin Sevgililer gunu kutlu olsuuuuuuuuuuun

senin de sevgililer günün mübarek olsun
anneciğinin doğum gününü kutlarım.hadi bitir gel bekliyoruz:16
:

salatttaaaaaaaaaa

hoşgeldiin
yaş pastalar öyle canım bende girdim mi 2 3 saatte ancak bitirebiliyorum hem çocuk hem el oyalayan bi iş zor valla:18::18:

senin de sevgililer günün mübarek olsun
anneciğinin doğum gününü kutlarım.hadi bitir gel bekliyoruz:16
:
Ooo sokmusun kız azericeyi
benimde bugun işim yok kızlar dun hepsını hallettım saat 2 de ogrencım gelecek o kadar
bı yemek yaparım sadeceee

Benim de pasta dışında bi işim yok
Zaten pasta tüm günümü aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…