En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar ne alemdesiniz bakim ben balkonumun camlarını sildim boydan boya mahfetti beni
oturma odamın tülünü güneişligini makinaya attım çıktılar astım , renklileri makinaya attım hava güzel diye balkonu yıkadım çamaşırları serdim salon koltuklarımı iyice süpürdüm yarın o karmaşada ugrasamam
oturma odamın kırlentleri makinaya attım şu an yıkanıyorlar ardından yarın için revani yaptım hazır olsun akşamda markete gtcez alışveriş yapcaz rabyasımın lokumundanda yapıcam bide fındıklı kurabiyem var yeter
şimdi gidip banyomla lavabonun fayanlarını silicem siz nasıl siliyosunuz kızlar pırıl pırıl pırıldasın istiyorum
ardından mutfagı toplıycam sonrada soluğu kuaförde alıcam inş.

kızlar sizinde sevgi gününüz kutlu olsun
dün saçımı boyadım, bugünde ev çok dağınık evi toplayıp ,temizleyip, kalpli pasta yapmak istiyorum
varmı güzel aşk pastası tarifiniz?

ben marc ve çamaşır suyu ile siliyorum fayanslarımı ,hem miss gibi kokuyor hemde pırıl pırıl parlıyor

salatttaaaaaaaaaa

benimde bugun işim yok kızlar dun hepsını hallettım saat 2 de ogrencım gelecek o kadar
bı yemek yaparım sadeceee

salata mı bizimki yemez ki ben de uydurmasyon bişiler yapcam

ayy şu kaynanan bir geleydi bizde sende bir rahatlasaydın

kızlar yarışmanın galıbı kım oldu ben uzun zamandır giremedim,
yıne katılanlar prokart almış herhal,bende katılıcaktım birinci olamam diye katılmadım yıne prokart verilceni bilseydim katılırdım yav

ayyyyyyyyy yandaki evin sesi resmen bizim evın içinde......kağıtla mı yapmıslar bu duvarları anlamıyorum....birde yatak odası ile yanyana düşünün....ses yalıtımı diye bir şey vardı ondan mı yaptırsak acaba.....
kadın e vi süpürüyor şuanda.....yukardakilerde wc ye girse ses bizim evde....adam çok afedersınız çişini yapıyor sonrada sifonu cekıyor hep duyuluyor........çözümü var mı acaba:44::44::44:

ben haşlanmış karnıbahardan karnıbahar çorbası yapıyorum hem lezzetli hem de sağlıklıtavsiye ederim

bizim binada kat başı 4 daire var, oturma odası ve yatak odasının duvarları bir olduğuna herşey duyuluyor. ben bi çözüm buldum.... oturma odasında oturmuyorum salonda oturuyorum,yatak odasında da küçük harflerle konuşuyorum malesef tek çözüm bu

Sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar
Bugün mutfağı topladım buzdalabını düzenledim
evi topladım süpürdüm camaşır serdim tekrar çamaşır attım
Kalan işllerim kurayan çamırları toplayıp ütülüyecem çamaşır serecem
Yemek yapacagım şimdilik bukadar

gunaydınnn ballı kaymaklı lokumlarımmm

hepinizinn SEVGİ günü kutlu olsunnnnn

salata mı bizimki yemez ki ben de uydurmasyon bişiler yapcam

ayy şu kaynanan bir geleydi bizde sende bir rahatlasaydın
o ne dimek ya taamm daha küstüm konuşmuyom
bezi iyice sıkıyorum durulamıyorum canım aspirinle silenleri de parlatıor diyorlar ama onu denemedim sölim dedim

ben duvarları siliyom cnm aspirinle güzel temizliyo bu sefer fayanslardada denerim sonucu bildiririm size

mmmmm evim missler gibi oldu.Dip köşe çektim sildim toz aldım. Banyo tuvalet temizledim. heryer düzenli ve ben çok mutluyum hava da çok güzel.

aspirin in içinde sirke var aspirin kullanmadan sirke katsanız da aynı işi görür.

Selam kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun.Rabbim sevenleri sevdiğine bağışlasın kavuştursun..biz evlileride ayırmasın mutlu etsin hep İNŞ.....

Bana gelince sabah 9 da uyandım oturma odamın halısı kurumuş çok şükür ıslatmıştı oğlum.o odayı paspasladım sildim koltuklarını...halımı serdim.oğlumla kahvaltı yaptık sonra mutfağımı topladım çamaşırları astım fakat birde ne göreyim eşimin yeni aldığı mavi gömlek ufak ufak lekeli çamaşır suyu damlamış gibi..kirçöz katmıştım bingoya o mu yaptı bilmiyorum bi dahada asla kullanmam çamaşırda aklınızda olsn..gittim bide eşime mavi gömlek aldm inş beğenir...akşama yandım :26:bide yeni gömlek sadece o olmuş diğer hiçbişeyde yok..içim gitti valla..inş üzülmez akşam yoksa çok kızar küser valla...yandıkkkk bu akşam..:97:...ara ara mavi gömlek buldum ama inş olur aldığım..şimdi oğlum uyuttum bende yemek yapacağım daha...akşam oldu valla...görüşürüz yine canlar....

rabyasım lokumların tarifini alabilirmiyim tekrar zahmet olmazsa yarın kaynanamlara yapıcamda

veriyorumm canımm...

5 sb süt
4.5 yk un
1 yk nişasta
1.5 sb seker
3 yk kakao
malzemelerın hepsini karıstır muhallebi pişir. fırın tepsısıne bol hındıstan cevızı dok hıc bosluk kalmasın uzerıne ılıyan muhallebıyı dok.buzdolabına koy bıraz dınlensın sonra uzerıne tarıfe gore hazırladıgın kaymak tadında santı yada normal krem santı yay uzerıne cevız serp bolca bıraz daha dınlensın dolapta sonra 2 parmak kalınlıgında serıt kes 1 serıtten 2 yada 3 rulo yap zevkıne gore afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…