- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.521
kızlar ne alemdesiniz bakim ben balkonumun camlarını sildim boydan boya mahfetti beni
oturma odamın tülünü güneişligini makinaya attım çıktılar astım , renklileri makinaya attım hava güzel diye balkonu yıkadım çamaşırları serdim salon koltuklarımı iyice süpürdüm yarın o karmaşada ugrasamam
oturma odamın kırlentleri makinaya attım şu an yıkanıyorlar ardından yarın için revani yaptım hazır olsun akşamda markete gtcez alışveriş yapcaz rabyasımın lokumundanda yapıcam bide fındıklı kurabiyem var yeter
şimdi gidip banyomla lavabonun fayanlarını silicem siz nasıl siliyosunuz kızlar pırıl pırıl pırıldasın istiyorum
ardından mutfagı toplıycam sonrada soluğu kuaförde alıcam inş.
ben marc ve çamaşır suyu ile siliyorum fayanslarımı ,hem miss gibi kokuyor hemde pırıl pırıl parlıyor
gunaydınnn ballı kaymaklı lokumlarımmm
hepinizinn SEVGİ günü kutlu olsunnnnn
salatttaaaaaaaaaa
benimde bugun işim yok kızlar dun hepsını hallettım saat 2 de ogrencım gelecek o kadar
bı yemek yaparım sadeceee
kızlar ne alemdesiniz bakim ben balkonumun camlarını sildim boydan boya mahfetti beni
oturma odamın tülünü güneişligini makinaya attım çıktılar astım , renklileri makinaya attım hava güzel diye balkonu yıkadım çamaşırları serdim salon koltuklarımı iyice süpürdüm yarın o karmaşada ugrasamam
oturma odamın kırlentleri makinaya attım şu an yıkanıyorlar ardından yarın için revani yaptım hazır olsun akşamda markete gtcez alışveriş yapcaz rabyasımın lokumundanda yapıcam bide fındıklı kurabiyem var yeter
şimdi gidip banyomla lavabonun fayanlarını silicem siz nasıl siliyosunuz kızlar pırıl pırıl pırıldasın istiyorum
ardından mutfagı toplıycam sonrada soluğu kuaförde alıcam inş.
canım marc ım yokda cifin banyosu var çamaşır suyuyla karıştırıp siliyim bende peki ardından kuruluyomusun sen
bugün benımde çok önemli bir işim yok......balkonum kirli ama yarından sonra yagmur varmış boşuna yıkamak istemıyorum....
çamaşırlarımı katladım yerlerine yerleşecek...
bir de yemek yaparım bugün o kadar....
dünden karnabahar haslamıstım ....bayagı arttı..kızartması dısında alternatıfı olan var mı.......yalnız sütle yapılan bırsey söylemeyın cunku evde yok
ayyyyyyyyy yandaki evin sesi resmen bizim evın içinde......kağıtla mı yapmıslar bu duvarları anlamıyorum....birde yatak odası ile yanyana düşünün....ses yalıtımı diye bir şey vardı ondan mı yaptırsak acaba.....
kadın e vi süpürüyor şuanda.....yukardakilerde wc ye girse ses bizim evde....adam çok afedersınız çişini yapıyor sonrada sifonu cekıyor hep duyuluyor........çözümü var mı acaba:44::44::44:
gunaydınnn ballı kaymaklı lokumlarımmm
hepinizinn SEVGİ günü kutlu olsunnnnn
o ne dimek ya taamm daha küstüm konuşmuyomsalata mıbizimki yemez ki ben de uydurmasyon bişiler yapcam
ayy şu kaynanan bir geleydi bizde sende bir rahatlasaydın
bezi iyice sıkıyorum durulamıyorum canımaspirinle silenleri de parlatıor diyorlar ama onu denemedim sölim dedim
o ne dimek ya taamm daha küstüm konuşmuyom
ben duvarları siliyom cnm aspirinle güzel temizliyo bu sefer fayanslardada denerim sonucu bildiririm size
o ne dimek ya taamm daha küstüm konuşmuyom
ben duvarları siliyom cnm aspirinle güzel temizliyo bu sefer fayanslardada denerim sonucu bildiririm size
rabyasım lokumların tarifini alabilirmiyim tekrar zahmet olmazsa yarın kaynanamlara yapıcamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?